Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ 2012

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη μου επέτρεψε μου η Προσωπική μου εμπειρία να μου επιτρέπει να διαφωνισω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, και Όχι σε προσωπικό Επίπεδο φυσικά, γιατί σε γνωρίζω.
    Αλλα μένοντας σε μια περιοχή που μόνο οικονομική δεν Είναι........Έχουμε και λέμε......
    Θα αρχίσω άπο τα απλότερα.....
    Παρακαλούσα την διευθύντρια ένα ολόκληρο χειμώνα να προσπαθεί Μα ανοίγει στην ώρα της την τάξη και Όχι Οποτε θέλει (μετα της 07:15) γιατί αργό στην εργασία μου, έφτασα μέχρι την επιθεώρηση, που μου είπαν ότι θα το ρυθμίζουν, και τίποτα δεν άλλαξε.
    Μια μέρα ο μικρός μου είπε ότι Έκανε κρύο, ρώτησα καιου είπαν ότι κάνουν οικονομία στο Πετρελαιο!!!!!!!
    Στο νήπιο υποτίθεται ότι γίνεται κάποια προεργασία με την αλφαβητα για Μα μπουν πιο εύκολα στο δημοτικό...... Εμείς Επρεπε να το κάνουμε θέμα για να ξεκινήσει να το κάνει στα παιδιά!!!!!
    Αυτα Είναι ένα μικρο δείγμα της εμπειρίας μας.
    Αυτα βέβαια δεν ίσχυαν για την Διπλα τάξη με άλλη Δασκαλα η οποία είχε όρεξη Προφανής, ΑΛΛΑ Εγώ δεν μπορω να παίζω με την τύχη και την όρεξη της, του κάθε μαλακά που έχει στα χέρια του την τύχη του παιδιού μου.....

Σορυ για τα γράμματα, Είμαι απο το iPhone
    Γιαννη η διαφωνια ειναι το θεμελιο του διαλογου καλα κανεις και διαφωνεις, ο καθενας μας "μιλαει" βαση των δικων του εμπειριων.
    Ουτε υπερμαχος των δημοσιων σταθμων ειμαι ουτε πολεμιος των ιδιωτικων.
    Οι βαθμιδες στη δημοσια και ιδιωτικη εκπαιδευση ( νηπιαγωγειο,δημοτικο ,γυμνασιο,λυκειο)και η σπουδαιοτητα τους ειναι εκ διαμετρου αντιθετες μεταξυ τους.
    Η επιλογη του καταλληλου σταθμου ,σχολειου ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων και οχι μονο οικονομικη.
    Υπαρχουν παιδικοι ιδιωτικοι σταθμοι με δεκαετιες παρουσια και προσφορα και "αλεξιπτωτιστες" επιχειρηματιες του χωρου που "καλυπτουν" απλα γειτονιες (κατι σαν τους μαντραδες αυτοκινητων που καποια στιγμη εγιναν μιλιουνια).
    Παραπανω αναφερθηκαν σχολεια Λεοντειος,Ουρσουλινες κλπ που ειναι διαμαντια και οποιος εχει τη δυνατοτητα να μαθητευση το παιδι του σε αυτα, το σιγουρο ειναι οτι θα ξεκινησει απο τη σωστη βαση με την καταλληλη μαθητικη πειθαρχια και αγωγη,το που θα φτασει μετα ειναι θεμα προσωπικο του καθε μαθητη!!
    Ο κουμπαρος μου αποφοιτησε απο την ιατρικη Θεσσαλονικης με βαθμο πτυχιου 9,5 δεν πηγε σε ιδιωτικο (σχολειο στις Σερρες πηγε) δεν πηγε φροντιστηριο... αμα το΄χει η κουτρα σου το'χει.
    Μια φιλικη συμβουλη παντως σαν πατερας σε πατερα αν προσανατολιστεις σε ιδιωτικο παιδικο ψαχτο λιγο παραπανω οι επιλογες ειναι πολλες και μερα με την νυχτα οι διαφορες μεταξυ τους (στα ιδιωτικα).

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Z4 DCT (10-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη η διαφωνια ειναι το θεμελιο του διαλογου καλα κανεις και διαφωνεις, ο καθενας μας "μιλαει" βαση των δικων του εμπειριων.
    Ουτε υπερμαχος των δημοσιων σταθμων ειμαι ουτε πολεμιος των ιδιωτικων.
    Οι βαθμιδες στη δημοσια και ιδιωτικη εκπαιδευση ( νηπιαγωγειο,δημοτικο ,γυμνασιο,λυκειο)και η σπουδαιοτητα τους ειναι εκ διαμετρου αντιθετες μεταξυ τους.
    Η επιλογη του καταλληλου σταθμου ,σχολειου ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων και οχι μονο οικονομικη.
    Υπαρχουν παιδικοι ιδιωτικοι σταθμοι με δεκαετιες παρουσια και προσφορα και "αλεξιπτωτιστες" επιχειρηματιες του χωρου που "καλυπτουν" απλα γειτονιες (κατι σαν τους μαντραδες αυτοκινητων που καποια στιγμη εγιναν μιλιουνια).
    Παραπανω αναφερθηκαν σχολεια Λεοντειος,Ουρσουλινες κλπ που ειναι διαμαντια και οποιος εχει τη δυνατοτητα να μαθητευση το παιδι του σε αυτα, το σιγουρο ειναι οτι θα ξεκινησει απο τη σωστη βαση με την καταλληλη μαθητικη πειθαρχια και αγωγη,το που θα φτασει μετα ειναι θεμα προσωπικο του καθε μαθητη!!
    Ο κουμπαρος μου αποφοιτησε απο την ιατρικη Θεσσαλονικης με βαθμο πτυχιου 9,5 δεν πηγε σε ιδιωτικο (σχολειο στις Σερρες πηγε) δεν πηγε φροντιστηριο... αμα το΄χει η κουτρα σου το'χει.
    Μια φιλικη συμβουλη παντως σαν πατερας σε πατερα αν προσανατολιστεις σε ιδιωτικο παιδικο ψαχτο λιγο παραπανω οι επιλογες ειναι πολλες και μερα με την νυχτα οι διαφορες μεταξυ τους (στα ιδιωτικα).

Αυτο κανω Γιαννη....ειμαι αρκετα ψειρας με το παιδι....υποτιθεται οτι ειναι απο τα πολυ καλα, και με πολλα πολλα χρονια στην πλατη του.....ας ελπισουμε οτι κανω το σωστο....το εχω ψαξει απο παντου, απο υπουργεια, απο γονεις, απο ''αλλους''.....ολοι λενε οτι ειναι πολυ οκ.....ελπιζω , γιατι εχει ενα κοστος

Υ/Γ
    Κοιτα να ερθεις στο νησι φετος και να μην παρεις τηλ.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 10-06-11 στις 17:55

4. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Nino (10-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP