Γιαννη μου επέτρεψε μου η Προσωπική μου εμπειρία να μου επιτρέπει να διαφωνισω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, και Όχι σε προσωπικό Επίπεδο φυσικά, γιατί σε γνωρίζω.
Αλλα μένοντας σε μια περιοχή που μόνο οικονομική δεν Είναι........Έχουμε και λέμε......
Θα αρχίσω άπο τα απλότερα.....
Παρακαλούσα την διευθύντρια ένα ολόκληρο χειμώνα να προσπαθεί Μα ανοίγει στην ώρα της την τάξη και Όχι Οποτε θέλει (μετα της 07:15) γιατί αργό στην εργασία μου, έφτασα μέχρι την επιθεώρηση, που μου είπαν ότι θα το ρυθμίζουν, και τίποτα δεν άλλαξε.
Μια μέρα ο μικρός μου είπε ότι Έκανε κρύο, ρώτησα καιου είπαν ότι κάνουν οικονομία στο Πετρελαιο!!!!!!!
Στο νήπιο υποτίθεται ότι γίνεται κάποια προεργασία με την αλφαβητα για Μα μπουν πιο εύκολα στο δημοτικό...... Εμείς Επρεπε να το κάνουμε θέμα για να ξεκινήσει να το κάνει στα παιδιά!!!!!
Αυτα Είναι ένα μικρο δείγμα της εμπειρίας μας.
Αυτα βέβαια δεν ίσχυαν για την Διπλα τάξη με άλλη Δασκαλα η οποία είχε όρεξη Προφανής, ΑΛΛΑ Εγώ δεν μπορω να παίζω με την τύχη και την όρεξη της, του κάθε μαλακά που έχει στα χέρια του την τύχη του παιδιού μου.....

Σορυ για τα γράμματα, Είμαι απο το iPhone
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
να συμπληρωσω δυο λογακια ακομα...
Δεν ξερω που και πως συμβαινουν αυτα που λετε για σχολεια χωρις θερμανση και παιδικους με στιβαγμενα παιδια.
Εστειλα τρια παιδια σε δημοτικους παιδικους σταθμους ο δε γιος μου για εναν ολοκληρο χρονο καθονταν πανω στο γραφειο της υπευθυνης και την ακολουθουσε και στη τουαλετα απο εξω την περιμενε. Με αγαπη και υπομονη η κοπελα τον ειχε υπο την προστασια της και ας δεν "ανηκε" στη ταξη της. Σημερα με αυτην την κοπελα εχουμε διπλη κουμπαρια.
Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος, ψαξτε το οργανογραμμα της λειτουργιας του σταθμου να δουμε ποσες νηπιαγωγους,ποσες νηπιοβρεφοκομες εχει και ποσες ειναι απο...ασε να μην γραψω και προσβληθει κανεις
Ειναι ποτε δυνατον ενας ιδιωτικος σταθμος που αποτελει επιχειρηση με σκοπο το κερδος να εχει περισσοτερους υπαλληλους απο ενα δημοτικο σταθμο που οι μισοι υπαλληλοι ειναι συμβασιουχοι με τους γνωστιυς τροπους...
Βρε μη τα πιστευετε αυτα που ακουτε, οσο για ξενες γλωσσες και στα δημοσια δημοτικα κανουν ξενη γλωσσα και μαλιστα απο τη πεμπτη δημοτικου δυο ξενες γλωσσες. Η δε λειτουργια του ολοημερου περιλαμβανει θεατρικη αγωγη υπολογιστες χορους ,καλλιτεχνικα, περαν της μελετης.
Η επιλογες που κανει ο καθενας ειναι δικαιωμα του και κανεις δεν μπορει να κρινει κανεναν, και ουτε χρειαζεται δικαιολογια καποιος για το που αποφασισε να μαθητευσουν τα παιδια του.
Οχι ομως να απαξιωνουμε τη δημοσια παιδεια!!!

Και να θυμαστε οτι υπαρχουν ιδιωτικα εκπαιδευτηρια που σε καποια απο αυτα το οσο χρημα και αν διαθετει κανεις δεν ειναι ικανο για να του ανοιξουν τη πυλη τους...