Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 64

Θέμα: E90....περιμενωντας το θαυμα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά προβληματίζομαι για το αν ήξερα το φορουμ πριν πάρω bmw ίσως και να μην αγόραζα με τοσα που διαβάζω.απο την άλλη σκέφτομαι και αυτά που λεει ο spyrosK. πάντως με το vectra που είχα μοντ. 2003 καινουργιο δεν είχα πραγματικά κανένα θέμα και δεν το πρόσεχα οπως το bmw.τώρα έχω αγχος για το τι ζημιά μπορεί να μου βγάλει.ισως είναι υπερβολή αλλά ετσι σκεφτομαι. και λέω μηπως έκανα μακακία που το έδωσα!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα πω τι γνώμη μου αλλά δεν θέλω να παρεξηγηθώ...Δεν νομίζω πως φταίει η BMW στο πρόβλημα του φίλου michaelp900.
    Μια μικρή παρένθεση, το δικό μου (335i) κοντά στα 97.000km μου έβγαλε πρόβλημα με την αντλία βενζίνης υψηλής πίεσης η οποία πρεσάρει περίπου 150-200bar αν θυμάμαι καλά. Η αυτοκινητοβιομηχανία μεν το έχει αναγνωρίσει ψάχνοντας στο ίντερνετ ανακάλυψα ότι μερικές παρτίδες έπασχαν από αυτό το πρόβλημα. Τι να κάνω αναγκαστικά την πλήρωσα.

Κοντά στο δεύτερο χρόνο πολύ πριν δηλαδή τα 97.000km μου έβγαζε στην οθόνη την ένδειξη για service...τέλος πάντων το πάω στην αντιπροσωπία όπου και έχω κακές εμπειρίες και με τα προηγούμενα αυτοκίνητα, και μου λένε δεν μπορούμε να βρούμε το πρόβλημα, θα κοιτάξουμε τις τουρμπίνες και θα κατεβάσουμε τα wastegate, τρελάθηκα μόλις το άκουσα και φυσικά τους το απαγόρεψα και έφυγα. Αφού με έσκασαν αρκετά, βρήκα ένα συνεργείο που κάνουν πολύ καλή δουλειά και μόνο σε bmw, τους το πάω μου κάνουν ένα reset και όλα ωραία όλα καλά...

Αυτό που θέλω να πω και κακώς σας κουράζω με το παραπάνω κείμενο είναι πως λίγες είναι οι περιπτώσεις που οι μηχανικοί έχουν τις γνώσεις και ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επίσης όταν στο συνεργείο επικρατεί ένα μπάχαλο και ο καθένας κάτι ότι θέλει μην περιμένεις αποτελέσματα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP