καλα καταλαβες.....
το αντιθετο λεω....φυσικα παντα με τα λεγομενα της ελενης....
εχω πει την ελενη να ανοιξει θρεντ.....
μερικα που θυμαμαι.....
1)εγγυηση 4 χρονια και οχι 2!!!
2)αντικατασταση καποιων ανταλλακτικων δωρεαν μεσα στην εγγυηση φυσικα......οπου εδω τα χαρακτηριζουν ''αναλωσιμα''....
πχ..υαλοκαθαριστηρες-λαμπες-κλπ.
3)τιμη εργατο-ωρας αναλογα εαν το αμαξι ειναι παλιο η καινουριο...
και διαφερει ακομα απο περιοχη σε περιοχη....
4)το σημαντικοτερο (κατα την γνωμη μου) ειναι οτι αν χαλασει κατι εντος της εγγυησης επιδιορθωνεται χωρις δευτερη κουβεντα,οσο και αν κοστιζει....
και οχι οπως εδω που πρεπει να πας 100 φορες για το ιδιο πραγμα και στο τελος αφου οι ''αετοι''βρηκαν την βλαβη....εισαι πλεον εκτος εγγυησης!!!!![]()
Θα συμφωνήσω όσο αφορά τη μεγαλύτερη 'ελαστικότητα' των αντιπροσωπειών για out-of-warranty parts.
Όμως γενικά τα σέρβις κοστίζουν πολύ περισσότερο, όπως και οι εργασίες φανοποιείου. Εκεί να δεις κάτι πάρτι.
nikos1400 (09-06-11)
Τα ανταλλακτικα - αναλωσιμα ειναι φτηνα στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Τα εργατικα ομως, τζουζουν.
Σκεφτητε οτι ενας απλο εργατης, μπορει να "καθαριζει" 4-5.000 δολαλρια στο χερι, αλλα εκει δεν ειναι υποχρεωμενος ο εργοδοτης να ασφαλιζει το προσωπικο, οποτε του τα δινει ολα τα λεφτα στο χερι και ο εργαζομενος ασφαλιζεται μονος του.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
nikos1400 (09-06-11)
nikos1400 (09-06-11)
Μα για να έχεις ένα τέτοιο Porsche πάει να πει ότι ξέρεις γιατίτο θέλεις, και ούτως ή άλλως η αξία ενός γνήσιου δεν χαλάει από το αν κυκλοφορούν 10 ή 15 μετατροπές.
Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά εδώ στο Ελλάντα ψάχνουμε να βρούμε ένα μάστορα της προκοπής με σούπερ ποζέ καραμπίνα και φτάσαμε στο επίπεδο να κρίνουμε μια εταιρεία που φτιάχνει από το ΜΗΔΕΝ αυτοκίνητα καιμάλιστα τα εξάγει ΟΛΑ στο εξωτερικό;
Panos 316T (10-06-11)
BILL007 (25-08-11), Gregory_///M (25-08-11)
Δεν ξερω αν εχει ξανασχολιαστει αλλα ψαχνω το σαγονι μου και ασυναισθητα εψαχνα εναγωνιως στο video να δω αν οντως συμβαινει αυτο στην Ελλαδα.
Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 07-06-13 στις 17:46
insane in the ///Midbrain
Bazil Van Sinner (07-06-13), Kostas_1 (07-06-13), nikos1400 (07-06-13), oldcarskickass (08-06-13), S8N (08-06-13), z3 2.2 (07-06-13)
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Μάλιστα κάπου είχε αναφερθεί πως ήθελαν να μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις τους στο εξωτερικό.