Stefanos_Cool (09-06-11)
Φανη ειναι ασχημο αυτο που επαθες αλλα σορυ το διαβασα και πεθανα απο τα γελια...![]()
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
..δυσκολα Γιαννη!!!!!!!
Οχι Λευτερη γιατι τα κοπρανα ειχαν μπει και μεσα στα αυλακια, και ηθελα να βεβαιωθω οτι θα φυγει και το παραμικρο που ισως δεν εφευγε με το νερο.. με το karcher θα επρεπε να σπρωχνω και το αμαξι μπρος-πισω για να καθαρισω ολα τα αυλακια!
Ναι ναι ναιΝαι σαν να εχει πετρωσει ειναι.. εχεις ονοματα αλοιφων? Τριβω με το χερι με τι ομως? Με πανι MF ή με το συρμα κατσαρολας ?
Λεω το Σ/Κ να κανω και τις υπολοιπες 3 μεριες![]()
Φανη πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα!! Να πω κι εγω τι επαθα μια και ειμαι 100% εντος θεματος!
Ειμαι με της δουλειας το VITO στις κατηφορικες στροφες των Αγ.Θεοδωρων (παω Θεσ/νικη-Αθηνα) και βλεπω ενα χαρτι στον αερα να ερχεται και να προσγειωνεται πανω στον υαλοκαθαριστηρα.Παταω και εγω το λεβιε να φυγει το χαρτι απο πανω και παθαινω το απιστευτο: το χαρτι ειναι γεματο σκατα τα οποια απλωνει αργα και ηδονικα ο υαλοκαθαριστηρας απο τη μερια του οδηγου! Δεν ξερω ποιος φουστης νταλικιερης το πεταξε απο την ακρη του δρομου ή ποια μανα εκανε αλλαγη παμπερς on the fly παντως αφου αδεισα ολο το παγουρι η μυρωδια δεν εφευγε με τιποτα γιατι ειχαν μεινει πολλα πανω στο σκελετο του καθαριστηρα και εμπενε μεσα ακομα και στην ανακυκλωση!! Τελικα σταματησα για πετρελαιο στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μου καθαρισε το παρμπριζ μια γκομενα που δουλευε εκει. Σιγουρα θα με θυμαται ακομα οχι γιατι ειμαι ομορφοπαιδο!!![]()
A8hnaios (12-06-11), fanisk (12-06-11), Jimmakos (12-06-11), Leonidas_E39 (11-06-11), Z4 DCT (12-06-11)
nikos valvetronic (12-06-11)