Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Επαναφέρει τα αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης σε ελευθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, επιβάλλει εισφορά σε εισοδήματα άνω των 12 χιλιάδων ευρώ κλιμακούμενη απο 2 έως 4%, καθώς επίσης και μια σειρά απο έκτακτες εισφορές.

https://www.skai.gr/news/finance/art...a-eisodimata-/

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ετσι οπως παμε θα θυμομαστε βολτες,εξοδους,διακοπες,αγ ρες σαν μια γλυκια αναμνηση ,για πολλους φετος ειναι τραγικα τα πραγματα στην συνεχεια θα γινουν ανεξελεγκτα και ισως δουμε πρωτογνωρες καταστασεις .
    Παντως καποιοι ακομα και εδω μεσα επιμενουν οτι καλυτερα ειναι να μην ακουμε και να μην μαθαινουμε γιατι πανικοβαλομαστε χωρις λογο....
    Αυτο θα ηθελαν και οι δημιοι που περιμενουν με την χατζαρα αναρτημενοι πανω απο τα κεφαλια μας.
    Περαστικα μας....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι οπως παμε θα θυμομαστε βολτες,εξοδους,διακοπες,αγ ρες σαν μια γλυκια αναμνηση ,για πολλους φετος ειναι τραγικα τα πραγματα στην συνεχεια θα γινουν ανεξελεγκτα και ισως δουμε πρωτογνωρες καταστασεις .
    Παντως καποιοι ακομα και εδω μεσα επιμενουν οτι καλυτερα ειναι να μην ακουμε και να μην μαθαινουμε γιατι πανικοβαλομαστε χωρις λογο....
    Αυτο θα ηθελαν και οι δημιοι που περιμενουν με την χατζαρα αναρτημενοι πανω απο τα κεφαλια μας.
    Περαστικα μας....
    +1000...γράφτε τους στα @@ σας. στο κάτω κάτω τα ψωμιά τους είναι πλέον πολύ λίγα.
    εδώ μέχρι και οι δημοσιογράφοι που οι περισόττεροι είναι πουλημένοι, τους έχουν στημένους
    στην γωνία κάθε φορά που τους καλούνε στα κανάλια...η χρυσή περίοδος του να είσαι
    πολιτικός έχει περάσει. να εύχονται απλά να πέσουν, χωρίς να φάνε ξύλο, γιατί τα
    πράγματα τα βλέπω πολύ απειλητικά απέναντί τους. ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΛΕΜΕ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν εξηγειται αλλιως...

καποιοι-καπου θελουν να γινει της π@υτανας στην ελλαδα. της κακομοιρας.

αλλα εμεις ?
    οοοοχι. τα τρωμε το ενα μετα το αλλο...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχουν ιδέα τι τους περιμένει????????

https://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1991304

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορω να το καταλαβω.....αυτα τα μετρα ειναι τα χειροτερα μετρα που εχουν ποτε παρθει στην Ελλαδα....ουτε η χουντα δεν ειχε παρει τετοιου ειδους μετρα οικονομικου χαρακτηρα.....και κανεις δεν κανει τιποτα......εχουμε δημοκρατια και ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος δεν εχει βγει να πει δημοσια ''εγω αυτα τα μετρα δεν τα ψηφιζω'', ΄΄εγω παραιτουμε'', τιποτα, ο κοσμος φωναζει και αυτοι νομοθετουν λες και δεν τρεχει τιποτα.......
    Μηπως πρεπει να αναρωτιθουμε τι ειδους δημοκρατια ειναι αυτη που εχουμε??? ΕΧΟΥΜΕ???
    Η απλα μας ''γλυφουν'' μονο για την ψηφο καθε 4 χρονια και μετα αλλαζει το πολιτευμα σε ολιγαρχικη κυριαρχια.....και ''αποφασιζομεν και διατασομεν''???
    Θα πει καποιος....γιατι ρε φιλε τα λες ολα αυτα??,
    Γιατι ρε παιδια οκ....δεν ειμαι απο αυτους τους εκατονταδες χιλιαδες που εχασαν την δουλεια τους και προσπαθουν με ωυχια και δοντια να επιβιωσουν...ΑΛΛΑ ειναι δυνατον να μην γινεται εξω καθε μερα χαμος στους δρομους απο διαδηλωσεις???? που ειναι τα γαμο συνδικατα??? που ειναι η ΓΑΜΩ ΓΕΣΕΕ Η ΑΔΕΔΥ ολοι αυτοι που μολις εκλανε η ΝΔ εβγαιναν εξω απο τα γραφεια και σηκωναν την ελλαδα στον αερα......εχουν καταλαβει οτι δεν εχει αλλες βουλευτικες καρεκλες για παρτη τους??????
    Και ο ΕΛΛΗΝΑΣ που ειναι??? ολοι αυτοι οι ανεργοι που ειναι??? δεν θα επρεπε να ειναι στο συνταγμα καθε βραδυ??? να γινεται χαμος απο κοσμο???
    Δε ξερω τι συμβαινει.....αλλα τα πραγματα πανε τοσο ασχημα που οταν τελικα ο ελληναρας το καταλαβει και προσπαθησει να σηκωθει απο την καφετερια του μπουρναζιου,πασαλιμανιου,κ ηφισιας,νεγρη,ζωγραφου, θα ειναι τοσο αργα που πλεον θα παει μονο για να του δωσουν ενα πιατο φαγητο απο τα FREE συσιτια.......

Και ολα αυτα τα λεω οχι γιατι με τσουζουν τα μετρα.....μισθωτος ειμαι και καθε χρονο μου κανουν τις κρατησεις μου και πληρωνω οτι πρεπει, αφου δηλωνονται....ΑΛΛΑ ρε παιδια τι κοσμο θα παραδωσουμε στα παιδια μας.....εγω δε μεγαλωνω το παιδι μου για να το κανει δουλο στην δουλεια για το καθε παπαρι ουτε για να το εκμεταλευεται εργασιακα.....το μεγαλωνω και του δινω βασεις για να μαθει να επιβιωνει σε ενα κοσμο νορμαλ....και ΞΑΦΝΙΚΑ, πρεπει να το μαθω να επιβιωνει με καταστασεις ζουγκλας.....και εργασιακου μεσαιωνα.....
    Φωναζω εγω και βλεπω διπλα μου ανθρωπους που εχουν προβλημα απο ολα αυτα τα μετρα να καθονται απαθεις και να περιμενουν ολα να φτιαξουν μονα τους!!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ

7. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (13-06-11), GEORGE316 (10-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP