Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 64

Θέμα: E90....περιμενωντας το θαυμα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Κοντεύω να γίνω πιο γραφικός κι απ' τον Πέτρο τον πελεκάνο, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ άλλο...

Αυτά τα γκάλοπ στον χώρο εργασίας περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων έχουν τόση αξία όση και οι δηλώσεις του Παπακωνσταντίνου για την οικονομία. Οι μισοί απ' αυτούς που ανοίγουν το στόμα τους δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο κι απλώς παπαγαλίζουν τα στερεότυπα που διαβάζουν 30 χρόνια τώρα στους 4Τ. Οι άλλοι μισοί προτιμούν να ομολογήσουν ότι τους κερατώνει η γυναίκα τους παρά ότι τρέχουν από συνεργείο σε συνεργείο για το καινούργιο τους αυτοκίνητο, λες και θα τους κακοχαρακτηρίσουν.

Αγαπητέ Λευτέρη, ανέφερες τη Mercedes. Ο πατέρας μου έχει αλλάξει τρεις από το 1991 έως το 2008. Μεγαλύτερος μύθος από την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής των σύγχρονων M-B δεν υπάρχει, η δε συντήρησή τους είναι ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ακριβή. Δε γνωρίζω από που να ξεκινήσω, χρειάζομαι κυριολεκτικά σελίδες για ν' απαριθμήσω τα προβλήματα που έχουν βγάλει. Και δεν αναφέρομαι σε προβλήματα όπως αισθητήρες και πλαστικά. Αναφέρομαι σε αυτόματα κιβώτια που κάνουν κράου στη μέση του πουθενά, σε εξατμίσεις που σαπίζουν κάθε χρόνο, σε κομπρέσσορες, σε δυναμό, σε κομπρεσσέρ κλιματισμού, σε καντράν, σε εγκεφάλους, σε, σε, σε...

Αγαπητέ Μιχάλη, αναφέρθηκες σε δυο-τρια μοντέλα του group VAG τα οποία για κάποιον λόγο θεωρείς αξιόπιστα. Γνωρίζεις κάτι γι' αυτά? Έκανες μια απλή αναζήτηση σε sites του εξωτερικού? Πήγαινε στο vwvortex.com και ρίξε μια ματιά. Γιατί το να μου λες ότι το Golf IV anniversary είναι αξιόπιστο είναι σα να λες ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι παρθένα. Ο κόσμος το 'χει βούκινο κι εμείς κρυφό καμάρι. Golf V GTI είχα κι εγώ, σχολαστικά συντηρημένο και pampered που θα 'λεγαν οι Αμερικανοί. Κάθε τρεις και λίγο ήθελε σκάστρα, PCV, σινεμπλόκ, ψαλίδι, top mount, πολλαπλασιαστές κ.ο.κ. Άπό ποιότητα? Τα καθίσματα φθείρονταν απίστευτα εύκολα, το ταμπλώ έτριζε σα σκουριασμένο ράντζο (όταν το άνοιξα το πρώτο τρίμηνο βρήκα τουλάχιστον 3 βίδες ξεβίδωτες), οι αρμοί στο αμάξωμα ήταν για τα πέρα αμπέλια και η κατανάλωση -οδηγώντας σα Λουκία- τουλάχιστον 2 λίτρα πάνω από την 5άρα που έχω τώρα, η οποία και 300 κιλά πιο βαρειά είναι και οδηγείται σανιδωμένη (για να πάρει τα πόδια της). Ειδικά το MkV το είχα κάνει φύλλο και φτερό για να κάνω retrofit σε εξοπλισμό. Η ποιότητα πίσω απ' αυτό που βλέπεις όταν κάθεσαι στη θέση του οδηγού μάλλον θα σε απογοητεύσει.

Για το Passat CC δε μιλάω καν. Αν σ' αρέσει σχεδιαστικά πάω πάσο. Προσωπικά το θεωρούσα συμπαθητικό ώσπου το είδα παρκαρισμένο δίπλα σε μια Ε39. Τότε φάνηκε πολύ κορεάτικης προέλευσης η αισθητική του και σίγουρα καθόλου κλασσάτη. Μπες μέσα, οδήγησέ το, βάλε και κάποιον να κάτσει πίσω (κατά προτίμηση κοντό ή ακέφαλο), δες και το τεράστιο πορτ μπαγκάζ μ' εκείνη τη σχισμή που η VW επιμένει να ονομάζει άνοιγμα και φυσικά μη ξεχάσεις να προτιμήσεις την πανοραμική οροφή για να καψαλίζεται το κεφάλι σου 8 μήνες το χρόνο. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να πάρω ώσπου κατάλαβα ότι το Octavia είναι πολύ πρακτικότερο και πολύ τιμιότερο. Τελικά με κέρδισε μια μεταχειρισμένη BMW. Όπως λέει και η διαφήμιση: "Ξέρεις ότι δεν είσαι ο πρώτος της, αλλά σε νοιάζει?" Όχι που να πάρει ο διάολος, δε με νοιάζει.

2. The Following 11 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Andreas_E92 (11-06-11), bill_m3 (11-06-11), GiannisRob (11-06-11), imolarot (11-06-11), individual (11-06-11), Jimmakos (11-06-11), Leonidas_E39 (11-06-11), m-power_01 (11-06-11), michaelp900 (11-06-11), PANOS-E60 (11-06-11), Thomelef (11-06-11)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτά τα γκάλοπ στον χώρο εργασίας περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων έχουν τόση αξία όση και οι δηλώσεις του Παπακωνσταντίνου για την οικονομία. Οι μισοί απ' αυτούς που ανοίγουν το στόμα τους δεν έχουν καμία επαφή με το αντικείμενο κι απλώς παπαγαλίζουν τα στερεότυπα που διαβάζουν 30 χρόνια τώρα στους 4Τ. Οι άλλοι μισοί προτιμούν να ομολογήσουν ότι τους κερατώνει η γυναίκα τους παρά ότι τρέχουν από συνεργείο σε συνεργείο για το καινούργιο τους αυτοκίνητο, λες και θα τους κακοχαρακτηρίσουν.
    Επειδή κι εγώ δεν κρατιέμαι από αυτά που έχω τραβήξει να εξηγήσω ότι ο κυκλος μου δεν έχει ούτε δυομισαλιτρα, ούτε τρίλιτρα, ούτε Μ3. Μιλάω για αυτοκίνητα μέχρι σειρά 3 1,6 και 2,0 όπου η αξιοπιστία έχει πάρει την κατηφόρα τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τα κιβώτια πρόσφατα διάβαζα στο forum για ένα Χ3 σχεδόν καινούργιο με σπασμένο κιβώτιο. Τώρα για τον πατέρα μου κι αυτός αυτόματο έχει, αλλά του αλλάζει και καμιά βαλβολίνη που και που και δουλεύει άψογα. Επίσης ένας κολλητός με ένα c200 χωρίς καμία βλάβη, ενώ ο άλλος με την 116 με πολλές.Μπορεί και να είναι τυχαίο, αλλά εγώ πιστεύω σε ότι βλέπω κι όχι στα test αξιοπιστίας των 4Τ. Για τα πλαστικά της bmw μη μιλήσω που όλα έχουν μια ψευτοεπικάλυψη που βγαίνει με τον καιρό. Προχθές παρατήρησα στο τιμόνι μου στο πλαστικό που έχει αρχίζει να ξεθωριάζει στην γωνία κοντα στα χειριστήρια και όταν βγεί κι άλλο θα φαίνεται μια αηδία.... Όσον αφορά τις γνώμες από την δουλεία δεν νομίζω κάποιος που θα έχει σιχαθεί το αυτοκίνητο του από προβλήματα, να ντρέπεται να το πεί. Μιλάω για ανθρώπους που οδηγούν ένα αυτοκίνητο κάθε μέρα και συνεπώς εξαρτώνται από αυτό και δεν το έχουν μόνο για ένα ΣΚ για να πουλήσουν μούρη.

4. The Following User Says Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

katsaraios (12-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και εγω τη γνωμη μου.Επι χρονια φανατικος γιαπωνεζοφιλος εχοντας Χοντα,Τογιοτα,Νισαν στην οικογενεια και τρια Χιουνται συμπεραινω οτι οι γιαπωνεζοι ειναι εδω και μερικα χρονια μυθος.Θα θεσω σαν χρονικο σημειο αναφορας το διαστημα 95-00 για ολους σχεδον τους κατασκευαστες.Απο εκει και επειτα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις αυτοκινητο "βραχο".Οι επισκευαστες εχουν αναγει την βλαβη σε "χαρακτηριστικο" του μοντελου και παντου ακους τη πιπιλα "αυτα ολα βγαζαν (π.χ)αντλια βενζινης" ή "ειναι μεσα στο οριο ενα λιτρο λαδι στα 4000χλμ" και επισης "καθε 80000-100000 θελει ψαλιδια".
    Καλο αυτοκινητο σημερα δεν σημαινει οτι δεν σε αφηνει στο δρομο,δυστηχως.
    Ναι ειναι δυσαρεστο να μενεις στο δρομο,αλλα αυτα τα αυτοκινητα μας προσφερουν σημερα.Οποτε τι κανουμε?? Περνουμε ενα αυτοκινητο που το γουσταρουμε με χιλια(γι'αυτο δεν ειμαστε γραμμενοι σ'αυτο το φορουμ?) και ευχαριστιομαστε αυτα που μας δινει στο δρομο,ετσι δεν ειναι?

6. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Leonidas_E39 (11-06-11)

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτή η άποψη μου αρέσει, αν και διαφωνώ λίγο για τους Ιάπωνες. Πιστεύω ότι σε αξιοπιστία είναι πολύ μπροστά ακόμα..

8. The Following 2 Users Say Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

individual (11-06-11), nikos valvetronic (11-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτή η άποψη μου αρέσει, αν και διαφωνώ λίγο για τους Ιάπωνες. Πιστεύω ότι σε αξιοπιστία είναι πολύ μπροστά ακόμα..
    Ναι Λευτερη ειναι οντως αλλα οχι πολυ.Αν σου ελεγα τι τραβηξα με το CIVIC που πηρα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το 2002 τα ιδια και φιλος με COROLLA του 2003,αδιανοητα για τη φημη αυτων των κατασκευαστων.Και δεν ειμαι ο μονος...Εχει κλεισει πολυ η ψαλιδα...παρα πολυ

Rides
    1

Προεπιλογή

παίδες και η MERCEDES δεν πάει πίσω σε μια γρήγορη αναζήτηση φαίνεται η αξιοπιστία της :https://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=33356 και υπάρχουν και άλλα πόλλά σιτε να περγράφουν αυτή την αξιοπιστία

11. The Following 2 Users Say Thank You to oasisa For This Useful Post:

michaelp900 (15-06-11), S8N (11-06-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

πέρασαν πολά μπεμβέ απο την οικογένεια μου, και γενικά πέραν απο την αγάπη που έχουμε
    για την εταιρεία, αυτό που μας έχει μείνει είναι πως μιλάμε για αξιόπιστα αυτοκίνητα, πάντα
    με τα κουσουράκια τους και αυτά...το μοναδικό απ'όλα, που έχει βγάλει το κάτι παραπάνω
    είναι το δικό μου, αλλά πιστέψτε με για την χρήση που του κάνω ώρες ώρες, και με 164κ
    χιλιόμετρα, το Μι τρίο είναι σκυλί...πέραν τούτου, η αλήθεια είναι πως για την σειρά Ε9Χ
    έχω ακούσει διάφορα, και μάλιστα σε σοβαρά πράγματα, όπως θέματα ανάφλεξης που δεν
    βρίσκετε και κάποια λύση. πέρα απο αυτά που διαβάζω εδώ κατά καιρούς, απο κάνα δυο
    πελάτες έχω ακούσει τα πάντα. τώρα...υπερβάλουν, είναι ώντος έτσι, δεν ξέρω...αλλά
    κατά γενική άποψη για τα Ε9Χ, τα σχόλια δεν είναι και τόσο καλά...γενικά και για να
    μην λέμε διάφορα, όσο πιο φορτωμένο είναι ένα αμάξι, τόσο πιο πολές πιθανότητες έχει
    στο να χαλάσει κάτι...τα παλιά αμάξια δεν πάθαιναν τπτ, γιατί δεν είχαν και τπτ...εκείνο
    το έρμο το Ε21 που είχαμε, αν είχε @@ θα μου τον είχε ακουμπήσει απο αυτά που του
    είχα κάνει πιτσιρικάς...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

S8N (11-06-11)

Προεπιλογή

Εγώ πάντως σαν Σπύρος ακολουθώ το ''όπου ακούς πολλά κεράσια ,κράταγε μικρό καλάθι''

Δεν κάθομαι να βγάλω συμπεράσματα απο περιστατικα που απλως ακουσα... Πως θα κρινω εγω και θα βγάλω συμπερασμα για ενα αυτοκινητο όταν δεν το ξερω, δεν ξερω τι χρηση γινεται, τι συντηρηση γινεται, και την γενικοτερη αντιμετωπιση που εχει ο ιδιοκτητης ως προς αυτο. Που κανει σερβις?
    Και οταν λεω οτι για να μιλησω πρεπει να ξέρω εννοω να ξερω ...οχι να μου εχουν πει. Υπαρχουν πολλες εννοιες που είναι σχετικές. ''Το σκιζω όλη μέρα'' , ''το προσεχω''... σκεφτείτε αυτες τις δυο ατακες να τις λένε διαφορετικά άτομα... Πόσο μεγάλη απόσταση μπορούν να έχουν?

15. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

S8N (11-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή και εγώ θα γίνω γραφικός

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα χρυσα τα Ε30,Ε36 αντε και Ε46 αλλα και τα καινουργια εχουν αλλη αιγλη..

Δεν θα ξεχασω πριν 3 μερες πανω στην λαγκαδα πετυχα Ε92 Μ3 και 335ι..Ηχος και γκαζι απο αλλο πλανητη..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα σκάμε γιατί θέλαμε καινούργιο αυτοκίνητο και πιστεύαμε οτι η bmw θα ήταν αντάξια του ονόματος της...
    Και το επισημαίνω απο τώρα οτι με εσάς τους δύο όπως και με κανένα άλλο μέλος δεν έχω καμία προσωπική διαφωνία!

Πάμε να σας πω το ποίημα τώρα!

Κατά καιρούς διαβάζουμε για αλλαγμένα χιλιόμετρα, για βαψίματα, για δήθεν ατρακάριστα.
    Ποιός σας είπε οτι αυτά δεν συμβαίνουν και στα καινούρια με τα υποτιθέμετα 0χλμ στο καντράν!
    Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι εταιρίες σου λένε "δεν χρειάζεται στρώσιμο"? Εξελιχθήκανε τόσο τα μέταλλα που δεν αφήνουν τα κλασικά γρέζια και ρινίσματα στο λάδι όταν είναι καινούρια?
    Και το λεω αυτό γιατί κάποιος απο εσάς σίγουρα έχει κάνει restoration σε έναν κινητήρα, λοιπόν αδερφέ μου για πές μου όποιος και αν είσαι γιατί δεν άλλαζες ταχύτητα πάνω απο 2500rpm και πήγαινες λες και κουβαλούσες αυγά?
    Γιατί το μοτέρ το έφτιαξα απο την αρχή θα μου πείς και το στρώνω! Οκ πάσο αλλά και η εταιρία καινούριο μοτέρ έβγαλε που δεν πήρε μπροστά ακόμα (κλασική ατάκα αντιπροσωπείας) και σου λέει δεν θέλει στρώσιμο!

Το συμπέρασμα λοιπόν? Δικό σας!

Ρίχνετε ένα σκασμό λεφτά για καινούριο αμάξι και καταντάτε να ρίχνετε άλλες 2 φορές τα ίδια χρήματα για επισκευές!
    Βάλε 1-2 χιλιαρικάκια ακόμα, τράβα στο εργοστάσιο της BMW και πάρτο απο εκεί απο την γραμμή παραγωγής και φέρτο με ευλάβεια Ελλάδα! Τότε θα χεις καινούριο αυτοκίνητο!

Πληρώνεις καινούριο και παίρνεις μεταχειρισμένο με σβησμένα χιλιόμετρα!
    Ας μην πω για τις συνθήκες μεταφοράς με πλοία και κοντέινερ και δη πανω σε νταλίκες στην εθνική οδό που αν σου κάτσει νταλίκα φοβάσαι να προσπεράσεις μην σου ρθει κανα αμάξι πάνω σου γιατί ούτε καν είναι δεμένα!

Μην μου αρχίσετε σας παρακαλώ τώρα οτι δεν γίνονται αυτά και λέω μπαρούφες, το ξέρετε καλά ειδικά οι παλαιότεροι τι συμβαίνει....
    Ειδικά στον Πειραιά στο λιμάνι πόσα κάρτερ και προφυλακτήρες ξύνανε κάτω όταν βγαίνανε απο το καράβι και μετά πάνω στην νταλίκα και μετά στα υπόγεια της αντιπροσωπείας να φτιαχτούν τα "σπασμένα"

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή και εγώ θα γίνω γραφικός

Και το επισημαίνω απο τώρα οτι με εσάς τους δύο όπως και με κανένα άλλο μέλος δεν έχω καμία προσωπική διαφωνία!

Πάμε να σας πω το ποίημα τώρα!

Κατά καιρούς διαβάζουμε για αλλαγμένα χιλιόμετρα, για βαψίματα, για δήθεν ατρακάριστα.
    Ποιός σας είπε οτι αυτά δεν συμβαίνουν και στα καινούρια με τα υποτιθέμετα 0χλμ στο καντράν!
    Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι εταιρίες σου λένε "δεν χρειάζεται στρώσιμο"? Εξελιχθήκανε τόσο τα μέταλλα που δεν αφήνουν τα κλασικά γρέζια και ρινίσματα στο λάδι όταν είναι καινούρια?
    Και το λεω αυτό γιατί κάποιος απο εσάς σίγουρα έχει κάνει restoration σε έναν κινητήρα, λοιπόν αδερφέ μου για πές μου όποιος και αν είσαι γιατί δεν άλλαζες ταχύτητα πάνω απο 2500rpm και πήγαινες λες και κουβαλούσες αυγά?
    Γιατί το μοτέρ το έφτιαξα απο την αρχή θα μου πείς και το στρώνω! Οκ πάσο αλλά και η εταιρία καινούριο μοτέρ έβγαλε που δεν πήρε μπροστά ακόμα (κλασική ατάκα αντιπροσωπείας) και σου λέει δεν θέλει στρώσιμο!

Το συμπέρασμα λοιπόν? Δικό σας!

Ρίχνετε ένα σκασμό λεφτά για καινούριο αμάξι και καταντάτε να ρίχνετε άλλες 2 φορές τα ίδια χρήματα για επισκευές!
    Βάλε 1-2 χιλιαρικάκια ακόμα, τράβα στο εργοστάσιο της BMW και πάρτο απο εκεί απο την γραμμή παραγωγής και φέρτο με ευλάβεια Ελλάδα! Τότε θα χεις καινούριο αυτοκίνητο!

Πληρώνεις καινούριο και παίρνεις μεταχειρισμένο με σβησμένα χιλιόμετρα!
    Ας μην πω για τις συνθήκες μεταφοράς με πλοία και κοντέινερ και δη πανω σε νταλίκες στην εθνική οδό που αν σου κάτσει νταλίκα φοβάσαι να προσπεράσεις μην σου ρθει κανα αμάξι πάνω σου γιατί ούτε καν είναι δεμένα!

Μην μου αρχίσετε σας παρακαλώ τώρα οτι δεν γίνονται αυτά και λέω μπαρούφες, το ξέρετε καλά ειδικά οι παλαιότεροι τι συμβαίνει....
    Ειδικά στον Πειραιά στο λιμάνι πόσα κάρτερ και προφυλακτήρες ξύνανε κάτω όταν βγαίνανε απο το καράβι και μετά πάνω στην νταλίκα και μετά στα υπόγεια της αντιπροσωπείας να φτιαχτούν τα "σπασμένα"

Ε36 εχω καρντασι!!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP