Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 64

Θέμα: E90....περιμενωντας το θαυμα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι Γιάννη μην ξεχνάς όμως οτι εσύ είσαι σχολαστικός με το αυτοκίνητο......

Δεν είμαστε όλοι τόσο "άρρωστοι" να μην το βγάζουμε έξω με βροχή που λέει ο λόγος....
    Στην πλειοψηφία τα καινούρια μοντέλα αποδικνείονται φόλες κάθε μέρα που περνάει!

Έντελώς φιλικά
    Δυστυχώς δεν είναι θέμα αρρώστιας ή σχολαστικότητας.

Κι εγώ στην 320 μου συμπεριφέρομαι κάτι παραπάνω από υποδειγματικά, αλλά την κολώνα τιμονιού (και το 550άρι μετά από γενναιόδωρη έκπτωση) δεν το γλίτωσα.
    Ευτυχώς ήταν το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα (και μαζί με μια καμμένη ασφάλεια και μια λάμπα ό,τι μου έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητο).
    Στα 45.000χλμ λοιπόν είχα μόνο τα παραπάνω, χωρίς να το θεωρώ κατόρθωμα φυσικά, απλά μέχρι στιγμής το αμάξι μου είναι αξιόπιστο μέχρι αποδείξεως τουναντίον.

Τα μοντέλα όμως με τον e.d. κινητήρα πάσχουν πολύ περισσότερο σε αξιοπιστία με κυριότερο πρόβλημα τους πολλαπλασιαστές που έχω αρχίσει να πιστεύω πως το έχει η πλειοψηφία τους κι όχι απλά ένα μεγάλο ποσοστό.
    Τώρα βέβαια έχει βγει νέα παρτίδα, ενισχυμένη, και ενδεχομένως το πρόβλημα να φτιάχτηκε, αλλά και πάλι το πλήγμα στην αξιοπιστία της εταιρείας έχει γίνει.

Παρομοίως, απαράδεκτα είναι τα προβλήματα στην αντλία βενζίνης των Ν54-55.

Εν ολίγοις, η αξιοπιστία των bmw δεν έχει σχέση με το παρελθόν, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, και οι άμεσοι ανταγωνιστές της (merc-audi) δεν απέχουν ιδιαίτερα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς δεν είναι θέμα αρρώστιας ή σχολαστικότητας.

Κι εγώ στην 320 μου συμπεριφέρομαι κάτι παραπάνω από υποδειγματικά, αλλά την κολώνα τιμονιού (και το 550άρι μετά από γενναιόδωρη έκπτωση) δεν το γλίτωσα.
    Ευτυχώς ήταν το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα (και μαζί με μια καμμένη ασφάλεια και μια λάμπα ό,τι μου έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητο).
    Στα 45.000χλμ λοιπόν είχα μόνο τα παραπάνω, χωρίς να το θεωρώ κατόρθωμα φυσικά, απλά μέχρι στιγμής το αμάξι μου είναι αξιόπιστο μέχρι αποδείξεως τουναντίον.

Τα μοντέλα όμως με τον e.d. κινητήρα πάσχουν πολύ περισσότερο σε αξιοπιστία με κυριότερο πρόβλημα τους πολλαπλασιαστές που έχω αρχίσει να πιστεύω πως το έχει η πλειοψηφία τους κι όχι απλά ένα μεγάλο ποσοστό.
    Τώρα βέβαια έχει βγει νέα παρτίδα, ενισχυμένη, και ενδεχομένως το πρόβλημα να φτιάχτηκε, αλλά και πάλι το πλήγμα στην αξιοπιστία της εταιρείας έχει γίνει.

Παρομοίως, απαράδεκτα είναι τα προβλήματα στην αντλία βενζίνης των Ν54-55.

Εν ολίγοις, η αξιοπιστία των bmw δεν έχει σχέση με το παρελθόν, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, και οι άμεσοι ανταγωνιστές της (merc-audi) δεν απέχουν ιδιαίτερα.
    Πλεον επισκευαζεται με πολυ χαμηλοτερο κοστος

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

michaelp900 (11-06-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι Γιάννη μην ξεχνάς όμως οτι εσύ είσαι σχολαστικός με το αυτοκίνητο......

Δεν είμαστε όλοι τόσο "άρρωστοι" να μην το βγάζουμε έξω με βροχή που λέει ο λόγος....
    Στην πλειοψηφία τα καινούρια μοντέλα αποδικνείονται φόλες κάθε μέρα που περνάει!

Έντελώς φιλικά
    ε90 316 2007 60000χλμ ακομα τιποτα απολυτος!!! ισως καποια να βγαινουν ελατοματικα αλλα μην τα ισοπεδονουμε κ ολα. συμφωνω παντος απολυτα για το ενδεχομενο ανακλυσεις που ουτε να το σκεφτουν θελουν οι δικοι μας...

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ορίστε, μου λέτε ουδεν πρόβλημα στα 16000 και 30000 χλμ. Τα χλμ αυτα τα βλέπουν άλλες εταιρίες και γελάνε. Δηλαδή το θεωρούμε πλέον κατόρθωμα ένα αυτοκίνητο 40κ ευρω να μην έχει βγάλει πρόβλημα στα 16000χλμ?

6. The Following 2 Users Say Thank You to lefterishatzi For This Useful Post:

ghost-rider (11-06-11), katsaraios (12-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ορίστε, μου λέτε ουδεν πρόβλημα στα 16000 και 30000 χλμ. Τα χλμ αυτα τα βλέπουν άλλες εταιρίες και γελάνε. Δηλαδή το θεωρούμε πλέον κατόρθωμα ένα αυτοκίνητο 40κ ευρω να μην έχει βγάλει πρόβλημα στα 16000χλμ?

Λευτέρη ηρέμησε φίλε..... Δυστηχώς το deadline για τα σημερινά είναι πολύ μικρό

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάντε μια κουβέντα στη δουλειά σας για τα αυτοκίνητα που έχουν. Εγώ έχω κάνει και δεν βρήκα άλλον με τέτοια προβλήματα. Ότε η ε200 του πατέρα μου, του 07 με 130000χλμ έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Δυστηχώς όσο κι αν οδηγικά είναι είναι ένα ωραίο αυτοκίνητο η ε92, εγώ θα την βγάλω από την κατηγορία "παλτού" όταν μου το αποδείξει..
    Δεν παίρνω ποσοστά από δυσφήμιση στην bmw, αλλά δεν καταλαβαίνω ενώ τόσοι γράφουν προβλήματα που τους παρουσιάζουν καινούργια αυτοκίνητα το περνάτε ότι έτσι πρέπει να συμβαίνει..

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παντος γλυκοιταω και το Passat Cc η το golf gti 5d 1800 180ps και 2000 210 ps.Θα μου πειτε τη σχεσγ εχει η vw με το bmw αλλα ξερω πως εχω μεινει ευχαριστημενος απο το polo και θα μου λειψει η πισω κινηση η οδηγικη απολαυση αλλα με 28.000 εχω ενα ποιοτικο αυτοκινητο.
    Επισης να πω οτι στο Ε90 ειχαν ξεκολλησει απο οδηγο κ συνοδηγο τα πλαστικα που κατευθηνουν τον αερα.....Θα φαω κραξιμο αλλα εχω και της 2 εταιριες και μαλιστα το ενα 15 χρονια πισω....

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλά χρυσά και Άγια αυτά που λέτε αλλά γιατί ρε παιδιά τότε πάτε και τα σκάτε χοντρά για νέα μοντέλα και δεν κοιτάτε τα πιο παλιά? απο Ε30 μέχρι Ε46 ξεχνάς τα συνεργεία!

Απλή απορία.... Τι να το κάνω να μυρίζω "δερματίλα" στο αμάξι μου και να κάνω τον Σταυρό μου μην με αφήσει "κούπα" πάνω στην διαδρομή?

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα χρυσα τα Ε30,Ε36 αντε και Ε46 αλλα και τα καινουργια εχουν αλλη αιγλη..

Δεν θα ξεχασω πριν 3 μερες πανω στην λαγκαδα πετυχα Ε92 Μ3 και 335ι..Ηχος και γκαζι απο αλλο πλανητη..

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα σκάμε γιατί θέλαμε καινούργιο αυτοκίνητο και πιστεύαμε οτι η bmw θα ήταν αντάξια του ονόματος της...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP