Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: Διάρρηξη αυτοκινήτου...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    24-12-09
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Μηνύματα
    6.857
    Thanked
    15098
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Έλα να μάθεις στην πλατεία Βάθης
    Έλα να μάθεις, τι ζωή περνώ
    Έλα να κάτσεις δίπλα μου να κλάψεις
    ένα βραδάκι τέρμα Αχαρνών
    Έλα να μάθεις στην πλατεία Βάθης
    Έλα να μάθεις, τι ζωή περνώ

    Πρώτη εκτέλεση: Σωτηρία Μπέλλου

    Θλιβομαι γιατι καποτε περπατουσα ασφαλης σε αυτα τα μερη, στη βαθης στη Μαρνης στη πλατεια καραισκακη (εμενα πισω απο το περοκε).
    1983-1989 δεν ειχαμε καν αμαξι τοτε, ενα παλιο παπι καποια στιγμη που το μοιραζομασταν τρεις,αναλογα ποιος ειχε γυναικοδουλεια!!.
    Και κραχτες ειχε και τζιναβωτους ειχε και ποινικους ειχε και πορνες αλλα ηταν μερος του "τοπιου" δεν σε πειραζε κανεις αν δεν εχωνες την μουρη σου εκει που δεν επρεπε.
    Πρεζονια οχι πολλα και μονο ζητα εκαναν δεν πειραζαν κανενα.
    Το κυριωτερο ομως ηταν οτι ο δρομος περπατιωτανε απο ολους νεους γερους γυναικες... μετα ηρθαν οι ορδες των "βαρβαρων" σκουρων και λοιπων λαθρομεταναστων και η Αθηνα "τελειωσε".
    Ευγε "κυριοι" τα καταφερατε, να μην τολμαμε να κυκλοφορησουμε στην ιδια μας τη πολη..
    Αρη συγνωμη για το off topic,δεν προσπερνω τον βανδαλισμο και το κοστος που προκυπτει του αυτοκινητου σου.
    Δυστυχως σημερα καθε ποσο ειναι σοβαρο ποσο μαλλον οταν αντιπροσωπευει ενα μηνιατικο για καποιους.

  2. The Following 11 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

    aristent (08-06-11), Bassakos (08-06-11), Christos2002 (09-06-11), gant (08-06-11), hades7 (08-06-11), katsaraios (08-06-11), Kostas_1 (09-06-11), nikos1400 (08-06-11), paganis (08-06-11), S8N (08-06-11), sophie (08-06-11)

  3. #2
    Εγγραφή
    28-12-09
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    3.201
    Thanked
    4060
    Rides
    5

    Προεπιλογή

    ...ειχε και ποινικους ειχε και πορνες αλλα ηταν μερος του "τοπιου" δεν σε πειραζε κανεις αν δεν εχωνες την μουρη σου εκει που δεν επρεπε.
    ωραία περιγραφή Γιάννη

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP