Το αυτοκίνητο είναι του πατέρα μου και δεν είναι ασφαλισμένο για μερική ή ολική κλοπή. Έχω ψάξει όλο το e-bay Αγγλίας-Γερμανίας και τελικά μόνο στην Αμερική βρήκα καθρέπτη. Κοστίζει 150 δολλάρια με μεταφορικά + τελωνείο κι έχει και homelink (το οποίο όμως δε λειτουργεί στην Ευρώπη)...
Μήπως να πω κι εγώ σε κανα πρεζόνι να μου βρει?
Αυτό το RAV πάντως έχει και γαμώ τα ακριβά ανταλλακτικά. Το εμμετικής αισθητικής πλαστικό κάλυμμα της ρεζέρβας κοστίζει 600 ευρώ...
παρεπιπτόντως, Κώστα (Monsta), αυτό δεν είναι το RAV για το οποίο σου μιλούσα. Του αδερφού μου είναι μαύρο. Θέλω κόστος και για PDR στην γκαραζόπορτα, ε!
Αρη τι εκανες στην πλατεια Βαθης με αμαξι οχι δικο σου....εεεεεε???????
https://stoklari.blogspot.com/2011/0...post_5153.html
Ολα καλα τελος καλο....αφου δεν επεσες πανω τους!!!! την ωρα που το εκαναν
ειναι γνωστο φαινομενο το σπασιμο του τζαμιου στην αθηνα! εγω που εχω το γραφειο στο κεντρο καθε μερα σπανε και καμια 10αρια. στο δικο μου το εχουν σπασει και αυτο εξω απο το γραφειο μυ.ειχα αφησεις ενα σακκακι κρεμασμενο στην κρεμαστρα πισω και το σπασανε και το πηρανε. γενικως μολις δουνε κατι που μπορει να τους γυαλισει...το σπανμε και ας περνανε 300 απο μπροστα....δεν θα μιλησει κανεις..μιας και κινδυνευει να φαει καμια μαχαιρια!!!!
μια φορα καποια κοπελα μαλλον ειχε αφησει την τσαντα της κρυμενη στο πισω καθισμα...μολις την πηραν χαμπραρι το γυροφερναν κανενα 5 λεπτο...και φυσικα το σπασανε και το πηρανε!
οπως επισης να προσεχετε οταν κατεβαινετε αθηνα οχι το χρυσαφικα στο λαιμο σας εκτεθειμενα γιατι πολυ απλα θα τα χασετε...μην μπειτε στον κοπο να τους κυνηγησετε ..αδικως κοπος!!!
ειδικα απο την κατω πλευρα..πλατεια καραισκακη...μαρνης κλπ κλπ!!!
το νου σας!!! τα πρεζακια δεν πειραζουνε!!!
οτσν κατεβαινετε αθηνα το αμαξι μονο σε παρκινγκ!!!
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Άρη μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. In fact, it's a piece of cake αν ακολουθήσεις τις παρακάτω diy συμβουλές του σύγχρονου pdrαρίστα.
Άκου λοιπόν τι θα κάνεις:
Αρχικά εντοπίζεις το πρόβλημα. Το κοιτάς καλά καλά σα να του λες.....your a$$ belongs to me boy. Στη συνέχεια παίρνεις μια βαριοπούλα, δλδ ότι ακριβώς χρησιμοποιούμε και μεις σε παρόμοιες καταστάσεις (βαθουλώματα / χτυπήματα) και ξεκινάς ένα καλλιτεχνικό swing (βλ. Tiger Woods). Μένεις ΕΚΕΙ!!!! Κρατάς την αναπνοή σου και μετράς μέχρι το......20. Τώρα είσαι έτοιμος ν αρχίσεις να χτυπάς με όλη σου τη δύναμη. Προσοχή όμως: Μόνο 3 σφυριές / φορά....η λαμαρίνα χρειάζεται ξεκούραση...να κουράρει. Κάνεις τώρα 5' διάλειμμα και συνεχίζεις μέχρι να έρθει στα ίσα της...eventually θα έρθει, trust me. Χωρίς στόκους, χωρίς βαψίματα, χωρίς τίποτα. Θα διαπιστώσεις ότι αργά αλλά σταθερά, θα έχεις αποτέλεσμα.
Στο τέλος δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ ο Ίδιος.
On topic:
Γιατί πήγες car glass και δε προτίμησες γνήσιο παρπρίζ Toyota? Η ασφαλιστική δεν μπορεί να σε αναγκάσει να βάλεις ιμιτασιόν, αν εσύ δεν είσαι σύμφωνος.
Ο πατέρας μου το πήγε Κώστα... Του είπα να ζητήσει γνήσιο. Κάποιος είχε αναφέρει σε παρόμοιο ποστ ότι αν το ζητήσεις δε φέρουν αντίρρηση.
Τι γινεται ρε παιδια εκει πανω στην Αθηνα !?!?
Καθε μερα πλεον διαβαζουμε και απο ενα τετοιο περιστατικο, αλλο ελαφρυτερο, αλλο "βαρυτερο" ... Απο τουτη τη μικρη μας "κοινοτητα" και μονο !!
Που θα καταληξει αυτη η ιστορια...?
Αρη περαστικα σας.
Θα μπορουσε να'ναι και χειροτερα.
(και ευτυχως δεν πηγες με το δικο σου, κατι ηξερες!)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
S8N (09-06-11)
παρομοιο ανημερα 15αυγουστος ενα καινουριο μπλουζακι kappa πισω και μια πετσετα θαλασης.
Μιχ.Βοδα 300 μετρα απο την Πλ.Βαθης σπασμενο τζαμι και λειπουν μονο αυτα.
το καλυτερο ομως μετα απο 10-15 μερες(τοτε εμενα εκει 2000),πετυχαινω οδηγωντας αλλοδαπο με το ιδιο μπλουζακι ,ρε παιδια μα το θεο ανεβηκα πεζοδρομιο και τον αρπαξα ,τελικα ο κακομοιρης δεν ηταν ο βουτηχτης ,δεν θα μπορουσε αλλωστε αφου ηταν medium το μεγεθος χαχαχααχαχαχ ,αλλα με το που ειδα το χρωμα και τις ριγες σαλταρα...![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"