Παρομοια περιπτωση χθες με εναν καραγκιοζη στον περιφερειακο..Μολις εχω περασει την αερογεφυρα και κινουμαι προς παπαγεωργιου.Στο υψος του πλαισιου εχω μπροστα μου εναν καραγκιοζη ο οποιος ταλαντευεται μεταξυ μεσαιας και αριστερης λωριδας και ξαφνικα βγαζει αριστερο φλας.Υποθετω οτι θα στριψει αριστερα στο φαναρι της ευκαρπιας.Δεν μπαινει στην αναλογη λωριδα οποτε υποθετω οτι θα κανει την λαμογια και θα χωθει μπροστα.Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ σταματα ακαριαια στη μεση της διασταυρωσης, στην αριστερη λωριδα προσπαθωντας να στριψει αριστερα ενω ερχονται αυτοκινητα απο το αντιθετο ρευμα..Παταω κορνα,κατεβαζω καντηλια και εν τελει συνεχιζει ευθεια προς παπαγεωργιου,στην αριστερα λωριδα παλι πηγαινωντας με 30χλμ..
Συνεχιζω ακαθεκτος ,κορνα,φωτα τιποτα και αναγκαστηκα τον προσπερασα απο δεξια ενω ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μιλουσε στο τηλεφωνο..
Πραγματικα εκεινη την ωρα ηθελα να χωθω μπροστα του και να σταματησω επιτοπου στο δρομο για να τον σπασω στο ξυλο.Εχω βαρεθει σε σημειο αηδιας την λαμογια του ελληνα και γραφω τους παντες στα @@ μου.Πρεπει να σταματησει αυτο..