Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Κινητο & Οδηγηση ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παρομοια περιπτωση χθες με εναν καραγκιοζη στον περιφερειακο..Μολις εχω περασει την αερογεφυρα και κινουμαι προς παπαγεωργιου.Στο υψος του πλαισιου εχω μπροστα μου εναν καραγκιοζη ο οποιος ταλαντευεται μεταξυ μεσαιας και αριστερης λωριδας και ξαφνικα βγαζει αριστερο φλας.Υποθετω οτι θα στριψει αριστερα στο φαναρι της ευκαρπιας.Δεν μπαινει στην αναλογη λωριδα οποτε υποθετω οτι θα κανει την λαμογια και θα χωθει μπροστα.Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ σταματα ακαριαια στη μεση της διασταυρωσης, στην αριστερη λωριδα προσπαθωντας να στριψει αριστερα ενω ερχονται αυτοκινητα απο το αντιθετο ρευμα..Παταω κορνα,κατεβαζω καντηλια και εν τελει συνεχιζει ευθεια προς παπαγεωργιου,στην αριστερα λωριδα παλι πηγαινωντας με 30χλμ..
    Συνεχιζω ακαθεκτος ,κορνα,φωτα τιποτα και αναγκαστηκα τον προσπερασα απο δεξια ενω ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μιλουσε στο τηλεφωνο..

Πραγματικα εκεινη την ωρα ηθελα να χωθω μπροστα του και να σταματησω επιτοπου στο δρομο για να τον σπασω στο ξυλο.Εχω βαρεθει σε σημειο αηδιας την λαμογια του ελληνα και γραφω τους παντες στα @@ μου.Πρεπει να σταματησει αυτο..

2. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Ptboul (08-06-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω βαρεθει σε σημειο αηδιας την λαμογια του ελληνα και γραφω τους παντες στα @@ μου.Πρεπει να σταματησει αυτο..
    Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης για την σύγχρονη Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως αυτό δε θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Ίσως με το πέρασμα των γενεών απαλειφθεί αργά κ σταθερά αλλά το υπολογίζω μετά από 177 χρόνια.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP