το νταβατζιλικι που μας δειχνουν ειναι χωρις προηγουμενο.ουτε καν με τη χουντα μπορω να το παρομοιασω,παρα μονο με την εποχη τουρκοκρατιας.τουλαχιστο στο αποφασιζομεν και διαταζομεν,εγιναν δρομοι που ενωσαν ολη την ελλαδα και οι περισσοτεροι υπαρχουν μεχρι σημερα αφου κανενας αναξιος δεν μπορεσε να φτιαξει καποιον καιουριο..
θωμα παραδειγματα με ανθρωπους ανεργους.....πολλα..οι γονεις μου..και οι δυο ανεργοι.
οχι μονο ειναι τραγικο,αλλα ειναι και απανθρωπο να "αναγκαζεις" εναν ανθρωπο που δουλευει συνεχως για 35 χρονια να μενει σπιτι του χωρις να εχει ουτε ενα ευρω στη τσεπη του.
οι πλατες μας δεν αντεχουν αλλα φορτια.ουτε φορους.και το κυριοτερο οχι αλλη κοροιδια...
δεν αντεχουμε κανεναν τσοχατζοπουλο να λεει οτι ειναι αθωος...
κανεναν παγκαλο να λεει μαζι τα φαγαμε(και μην ακουσω τιποτα μ@λ@κιες οτι δεν το εννοουσε ετσι...)
κανενα mega-ant1 που παιζει το ρολο του ψευτη βοσκου
κανενα πρωθυπουργο που να αποφασιζει μονος του στο ονομα μου λεγοντας οτι εχει την υποστηριξη μου.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ...παιρνω 800 ευρω μισθο...που να τον δωσω????
πριν ενα χροο πληρωνα λογαριασμο κινητου 23 ευρω και τωρα 35 χωρις να το χρησιμοποιω!!
ο πρωτος λογαριασμος δεη που πληρωσα στο σπιτι μου ηταν 32 ευρω και σημερα πληρωνω 76 για το ιδιο μικρο σπιτακι με τη μεγιστη οικονομια(κατεβαζω τους διακοπτες πολλες φορες το χειμωνα ακομα και του ψυγειου)
δεν μπορω να πληρωνω ακριβη βενζινη..
δεν μπορω να δουλευω υπερωριες χωρις οχι μονο να πληρωνομαι αλλα να χαμογελαω γιατι μπορει να με διωξουν ασαλιωτα ενω ταυτοχρονα 300 αλητες και παιρνω ολη την ευθυνη ολη την ημερα λενε π@π@ριες.
νεο δανειο θα παρουμε οταν πριν τρεις εβδομαδες ο υπουργος,αυτος που κυβερναει ελεγε οτι δεν παιζει τετοια περιπτωση.
δεν θα αυξησουμε τους φορους ελεγε ο ιδιος ο υπουργος αλλιως εγω θα εχω αποτυχει και απο τοτε εχει μεσολαβησει διπλη και τωρα τριπλη αυξηση του φπα για να μην πω τα υπολοιπα...
απαιτω να μαθω ποιοι ειναι αυτοι που μεσα σε ενα χρονο εχουν μεταφερει στην ελβετια 600 δισ ευρω?
απαιτω δεσμευση περιουσιων των πολιτικων και ολων των συγγενικων τους προσωπων.
δεν εβαλα εγω καμμια υπογραφη για κανενα κρατικο δανειο.πουθενα δεν εχει υπογραφη μου.ο τζεφρυ υπεγραψΕ???να πουλησει το ταφο του πατερα του να βρει λεφτα και να τα δωσει.οχι αλλο τα δικα μου λεφτα.δε μου φτανουν να δωσω στο πατερα μου να παρει ενα πακετο τσιγαρα ρε ηλιθιοι!!!!!και εσεις ζητατε να σας δινω το 3& του μισθου μου????
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....