Εγώ τους μόνους που λυπάμαι είναι τους καημένους τους παππούδες μας που έδωσαν κάποτε την ζωή τους για την δική μας την ανεξαρτησία και τώρα έρχονται 10 μ@λ@κες και την χαρίζουν πίσω, έτσι απλά.
Εγώ τους μόνους που λυπάμαι είναι τους καημένους τους παππούδες μας που έδωσαν κάποτε την ζωή τους για την δική μας την ανεξαρτησία και τώρα έρχονται 10 μ@λ@κες και την χαρίζουν πίσω, έτσι απλά.
Και εγώ αυτούς προσπαθώ να βρω λόγο να τους λυπηθώ, αλλά όσο σκέφτομαι ότι οι ίδιοι που πολέμησαν ενάντια στις δυνάμεις του άξονα έστρεψαν ο ένας το όπλο στον άλλο κατά την διάρκεια του εμφυλίου, και μάλιστα με το δάκτυλο εξωτερικών δυνάμεων, τυφλώθηκαν από τα υποσχεθέντα που τους έταζαν βλέπεις.
Επίσης μην ξεχνάς ότι αυτοί οι << αθώοι >> παππούδες τις ίδιες οικογένειες που κυβερνάνε τώρα ψήφιζαν.
Dioskouroi (06-06-11), gnx (06-06-11), Monsta (06-06-11), Ptboul (06-06-11)
αυτοι Λευτερη εχουνε ελαφρυντικα.
αγραμματοι, τυφλωθηκαν απο τους ιδιους τους συμπατριωτες τους, πολιτικους και ΜΜΕ (απο τότε υπηρχαν ως γνωστον οι προδοτες, παντα...).
εμεις σημερα ειμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση, με βαση την ενημερωση που (μπορει) να υπαρχει.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
oldcarskickass (06-06-11)