ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
ΟΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
ναι
οχι
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
ΟΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
Dioskouroi (06-06-11), nikos1400 (06-06-11), oldcarskickass (05-06-11)
ΔΕΝ μιλάτε Σοβαρα??????Η Εκτακτη εισφορα που λενε θα ειναι 1000 ευρώ????
Ρε σεις είναι σίγουρα έτσι??Δηλάδή μιλάμε για 2000 ευρώ τέλη???
Παιδιά εγω το λεω απο τώρα θα καταθέσω πινακίδες ειναι σιγουρο αυτο!!!
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ με 2000 ευρώ παίρνεις ένα αμάξι να περπατάει να πηγαίνεις στην δουλειά σου...Έχει ένα σωρο
Φίλε μου τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη.. όλα είναι στο ''τραπέζι''.
Όπως και πέρυσι, μέχρι το φθινόπωρο θα ακούσουμε πολλά ακόμα..![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Ενταξει πετανε τη φημη του χιλιαρικου τωρα.. στο τελος θα τη χρεωσουν 300-400¤ και θα τους πειτε και ευχαριστω οι τριλιτροι.. οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τιποτα, εκει που η αγορα αυτοκινητου απασχολουσε ποσες χιλιαδες κοσμο (ικα, κρατησεις), τωρα βγαινει ο ενας ιδιοκτητης απο το μαγαζι του.. να βαρεσει τη μυγα του διπλανου!
Και τι σημαινει αυτο??, οτι αν το κανουν 300-400 θα πουμε και ευχαριστω???, για ενα αμαξι που το εχουμε χρυσοπληρωσει και το πληρωνουμε καθε χρονο χοντρα, χωρις καμια ειδους ανταποδωτικοτητα σε τιποτα εκ μερους του κρατους???
Ειναι δυνατον>??
Εγω λεω απο αντιδραση και μονο, εστω και για 2 μηνες για να καταλαβουν τι εστι βερυκοκο θα επρεπε να καταθεσουμε ΟΛΟΙ τις πινακιδες μας!!!!Μα ΟΛΟΙ!!!, για να καταλαβουν οτι καπου εδω σταματαει το ζητημα...... ετσι κι αλλιως το χρεος πλεον δεν εξυπηρετητε.....μονο τοκους εξυπηρετουμε.....μολις χαλαρωσουν η Γαλλικες και Γερμανικες τραπεζες, θα μας πεταξουν εκει που ειναι προκαθορισμενα να παμε.......
Μετα ετσι κι αλλιως δεν θα μπορουμε να τα κυκλοφορουμε για οικονομικους λογους...οποια και αν ειναι η οικονομικη επιφανεια του καθ ενος....καλη η μετρια.....
Το ειπα και θα το ξαναπω.....
Εγω εζησα καλα, ομορφα χρονια....απο την δουλεια μου και την προσωπικη μου προσπαθεια στο να ανεβω σιγα σιγα στην δουλεια μου και να κερδισω αυτα που κερδισα....εφτασα εδω που εφτασε....και τωρα με αγχωνουν για τον κοσμο που θα δωσω στο παιδι μου......ενω εκανα τα παντα ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, μην εχοντας κανει ποτε διακοπες με το παιδι μου!!!!! ...για να του φτιαξω ενα ανετο μελλον......και τωρα με κανουν να τρομαζω για το μελλον του!!!
ενα θα σας πω ΛΑΜΟΓΙΑ.......
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...![]()
Jimmakos (12-06-11), Konstantinos E60 (06-06-11), Kostas_1 (06-06-11), Lambros46 (06-06-11), Leonidas_E39 (06-06-11), merlin (06-06-11), Monsta (06-06-11), S8N (06-06-11), Samaro (06-06-11), vs316ti (06-06-11)
Για να καταλάβω λοιπόν...
Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στα δεξιά θα πληρώσει έκτακτη εισφορά.
Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στο βάθος ΔΕΝ θα πληρώσει έκτακτη εισφορά (είναι και το xi).
Οι άνθρωποι έχουν ΣΚΑΤ@ στο κεφάλι τους, δεν εξηγείται αλλιώς. :ranting2