Δε νομίζω πως είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Και παλι όμως, άλλο πράγμα ένα μικρό αεροσκάφος κι άλλο ένα 767 με γεμάτα ρεζερβουάρ. Το πιο σοβαρό περιστατικό ήταν η βομωιστικη επίθεση του 1993 η οποία εξαφάνισε κυριολεκτικά 5 υπόγεια επίπεδα. Εντούτοις το κτίριο άντεξε, όπως άντεξε και την κρούση του Boeing. Η πτώση του οφείλεται σε συνδυασμό παραγόντων: σοβαρή βλάβη στον φέρονται οργανισμό και πυρκαγιά που συντηρηθηκε εξ αιτίας πολύ εύφλεκτων υλικών (καύσιμο jet) επι μια ώρα.
ghost-rider (06-06-11), Monsta (06-06-11)
Οκ πες πως δεν έχει συμβεί, εσύ όμως μιλάς για την καττάρευση του κτιρίου στο οποίο έπεσε το BOEING, το άλλο το κτίριο στο οποίο έπεσε ένα μικρό αεροσκαφάκι;
Ή το τρίτο κτίριο 4 - 5 αμερικάνικα οικοδομικά τετράγωνα μακριά στο οποίο ΔΕΝ έπεσε αεροπλάνο πως πήρε φωτιά καταρχάς και δεύτερον πως κατέρρευσε.
Επίσης πως και κατά την κατάρρευσή των τριών αυτών κτιρίων (ΔΥΟ εκ των οποίων ήταν από τους μεγαλύτερους ουρανοξύστες) δεν έσπασε τζάμι (στο περίπου) διπλανού κτιρίου;
Δλδ γίνεται από ΤΥΧΑΙΑ καταστροφή μέρους του κτιρίου σε τυχαίες συνθήκες να πέσει ΑΚΡΙΒΩΣ στα θεμέλιά του;
ΥΓ: δεν ειρωνεύομαι ούτε θέτω ρητορικά ερωτήματα, απλά αν θυμάμαι πρέπει να είσαι πολιτικός μηχανικός, οπότε (για μένα τουλάχιστον) ο λόγος σου έχει παραπάνω σημασία.
YΓ ωραία συζήτηση, μήπως να κάναμε ένα split;; Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ moderators (καιρό έχει να φορεθεί αυτό)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 05-06-11 στις 23:38
Φίλε μου, νομίζω ότι ο Άρης στο ποστ του που αναφέρεσαι, μίλησε γενικά για την κατάρρευση ενός κτηρίου λόγω πρόσκρουσης αεροπλάνου πάνω του.
Σε ίδιο τόνο μίλησα και εγώ: Σχολίασα μόνο το θέμα της κατάρρευσης, λόγω πρόσκρουσης αεροπλάνου, καθαρά απο τη σκοπιά του μηχανικού (συνάδελφος του Άρη και 'γω).
Το αν όλα αυτά που λέγονται για Αλ Κάιντα, Μπιν Λάντεν, Δίδυμους Πύργους, συνομωσίες και λοιπά, είναι αλήθεια, είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία και νομίζω ότι ξεφεύγει λίγο από το θέμα αυτού του θρεντ...
![]()