Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 7 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 567891757107 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο παρακατω λινκ μπορειτε να διαβασετε ποιες ειναι οι σκεψεις για την νεα αυξηση στα τελη κυκλοφοριας για το 2012.

Στο τελος του αρθρου υπαρχει ενα συγκριτικο απο το 2001 μεχρι και το 2010,δειτε ποσο εχουν ανεβει τα τελη την 10ετια που μας περασε.

https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=111287263

Ειλικρινά τους ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ όσο τους διαβάζω. Έχω αηδιάσει πια με τα ζώα.

Το μόνο θετικό από το άρθρο είναι ο ΓΓ του συνδέσμου, ο Δημήτρης ο Πάτσιος που ως πανέξυπνος, μορφωμένος στο εξωτερικό και τελειομανής, ίσως καταφέρει να επηρεάσει αυτά τα άρρωστα μυαλά που μας κυβερνούν.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Angry ..................

Απιστευτο,αν κανανε την αυξηση του 20% οπως λεγανε στην αρχη (μαλλον 10% θα ανεβουνε) η Μ3 Ε46 θα παει 1200 ευρω.....δηλαδη 100ευρω ''ενοικιο'' τον μηνα στο Ελληνικο ''μπουρδελο''!!!!!!!!
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και όχι μόνο Γιάννη. Λένε για έκτακτη εισφορά σε όσους έχουν αυτοκίνητα άνω των 3.000cc.

Δηλαδή αυτός που πήρε καινούριο Ε / CLK / SLK 1.8T και πλήρωσε κάνα 60άρι χιλιάρικα είναι οκ. Εκείνος που έχει ένα Ε36 Μ3 EVO 15 ετών θα πληρώσει έκτακτη εισφορά...

Αντί να λάβουν υπόψη την αξία του οχήματος......μια ζωή τις ίδιες αηδίες.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Dioskouroi (05-06-11), S8N (05-06-11)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και όχι μόνο Γιάννη. Λένε για έκτακτη εισφορά σε όσους έχουν αυτοκίνητα άνω των 3.000cc.

Δηλαδή αυτός που πήρε καινούριο Ε / CLK / SLK 1.8T και πλήρωσε κάνα 60άρι χιλιάρικα είναι οκ. Εκείνος που έχει ένα Ε36 Μ3 EVO 15 ετών θα πληρώσει έκτακτη εισφορά...

Αντί να λάβουν υπόψη την αξία του οχήματος......μια ζωή τις ίδιες αηδίες.
    Όντως το γράφανε οι Κυριακάτικες εφημερίδες για 1,000 ευρώ έκτακτη εισφορά για τα αυτοκίνητα άνω των 3,000cc. Δηλαδή για Μ3 Ε46 θα πληρώσουμε 2,100 σύνολο

Είναι πραγματικά αστείο το ότι πριν 2,5 χρόνια αγόρασα ένα αμάξι με 670 ευρώ τέλη και φέτος θα πρέπει να δώσω 2,100....εγώ και τόσοι άλλοι που καλούμαστε να πληρώσουμε τα ελαττωματικά υποβρύχια τους και τους ολυμπιακούς αγώνες φαγοπότι!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

6. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

S8N (05-06-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όντως το γράφανε οι Κυριακάτικες εφημερίδες για 1,000 ευρώ έκτακτη εισφορά για τα αυτοκίνητα άνω των 3,000cc. Δηλαδή για Μ3 Ε46 θα πληρώσουμε 2,100 σύνολο

Είναι πραγματικά αστείο το ότι πριν 2,5 χρόνια αγόρασα ένα αμάξι με 670 ευρώ τέλη και φέτος θα πρέπει να δώσω 2,100....εγώ και τόσοι άλλοι που καλούμαστε να πληρώσουμε τα ελαττωματικά υποβρύχια τους και τους ολυμπιακούς αγώνες φαγοπότι!

Καλά ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση Νάσο μου. Άκου εκεί 1.000 έκτακτη εισφορά.

Και επειδή έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να πουληθεί, του χρόνου τις καταθέτω σίγουρα. Θα μου μείνει τουλάχιστον να χαζεύω τις όμορφες καμπύλες του...

8. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

bill_m3 (05-06-11), EVERGET (05-06-11), Kostas_1 (05-06-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

κατάντια και αηδία...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kώστα εμένα δεν μου πάει καρδιά να καταθέσω πινακίδες, να έχω τέτοιο αμάξι να κάθεται στο γκαράζ και να μην το χαίρομαι! Σιγά μην τα βάλουμε και σε κρυογενετικό θάλαμο και να τα αποψύξουμε σε 30 χρόνια για να τα κάνουμε δωρεά στο Welt!

Θα τα σκάω σαν μ@λ@κ@ς αλλά τουλάχιστον δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να χαλάσω την ψυχολογία μου και να γίνω ο αυτοκινητικά στερημένος Έλληνας που θέλουν να ανα-δημιουργήσουν (φάντασμα που επιστρέφει από το παρελθόν) που ΠΡΕΠΕΙ να οδηγάει 1,200άρι και τα 3λιτρα να τα βλέπει μόνο σε αφίσες στον τοίχο του!

Όσο για την έκτακτη εισφορά εάν δεν την πληρώσουμε τι γίνεται? ξέρει κανείς? Θυμάμαι πως πρόσφατα η έκτακτη εισφορά στα υψηλά εισοδήματα που είχε βάλει ο Καραμανλής κρίθηκε αντισυνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ελπίζω να θυμάμαι σωστά)...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

11. The Following 2 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Monsta (05-06-11), S8N (05-06-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kώστα εμένα δεν μου πάει καρδιά να καταθέσω πινακίδες, να έχω τέτοιο αμάξι να κάθεται στο γκαράζ και να μην το χαίρομαι! Σιγά μην τα βάλουμε και σε κρυογενετικό θάλαμο και να τα αποψύξουμε σε 30 χρόνια για να τα κάνουμε δωρεά στο Welt!

Θα τα σκάω σαν μ@λ@κ@ς αλλά τουλάχιστον δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να χαλάσω την ψυχολογία μου και να γίνω ο αυτοκινητικά στερημένος Έλληνας που θέλουν να ανα-δημιουργήσουν (φάντασμα που επιστρέφει από το παρελθόν) που ΠΡΕΠΕΙ να οδηγάει 1,200άρι και τα 3λιτρα να τα βλέπει μόνο σε αφίσες στον τοίχο του!

Όσο για την έκτακτη εισφορά εάν δεν την πληρώσουμε τι γίνεται? ξέρει κανείς? Θυμάμαι πως πρόσφατα η έκτακτη εισφορά στα υψηλά εισοδήματα που είχε βάλει ο Καραμανλής κρίθηκε αντισυνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ελπίζω να θυμάμαι σωστά)...

Έχεις δίκιο Νάσο και συμφωνώ 100% ειδικά με τη 2η παράγραφο. Αλλά η κατάθεση -αν τελικά γίνει- θα είναι προσωρινή. Κάτι σαν αντίδραση δηλαδή. Μέχρι να καταλάβουν τη βλακεία τους.

Στο κάτω κάτω έτσι που είναι τα πράγματα μ αυτό θα μείνω και την επίσημη τελετή αιωνίου δεσμού τη κάναμε πριν μερικούς μήνες και τους όρκους μας τους πήραμε....

I, Κώστας, take you Ε46 Μ3 silber metallic code 354, VIN# WBS12345G678910,
    to be my lawfully wedded wife,
    to have and to hold,
    for better or for worse,
    for richer or for poorer,
    in sickness and in health,
    to love and to cherish;
    from this day forward,
    until death do us part.

13. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

bill_m3 (05-06-11), EVERGET (05-06-11), pilot (05-06-11)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η εισφορα του Καραμανλη κριθηκε αντισυνταγματικη λογω ετεροχρονισμενης φορολογησης ηδη φορολογημενων εισοδηματων. Φυσικα, ακομη περιμενουμε την επιστροφη των ποσων που πληρωσαμε.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

15. The Following User Says Thank You to nfot For This Useful Post:

steliosm46 (06-06-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
    ΟΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

17. The Following 3 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

Dioskouroi (06-06-11), nikos1400 (06-06-11), oldcarskickass (05-06-11)

Σελίδα 7 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 567891757107 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP