Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας μην είμαστε υπερβολικοί λέω εγώ...

Δηλαδή η 159 μοιάζει με fiat? Η η spyder? Η άλφα έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και βρίσκει εκ νέου τα βήματά της και πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι, θα αποτελεί και πάλι το αντίπαλο δέος της εταιρείας μας στα premium σπορ αυτοκίνητα και αυτό είναι πολύ καλό, αφού ο ανταγωνισμός ωθεί πάντα προς το καλύτερο.

Και σχετικά με την ποιότητα, μάλλον δεν έχεις μπει στις τελευταίας γενιάς alfa και κρίνεις από gt και πριν, γιατί η 159 (την έχει θείος μου και έχω μπει άπειρες φορές) έχει πραγματικά κορυφαία ποιότητα υλικών, που χτυπάει στα ίσια τους Γερμανούς και το παραδέχεται ακόμα και ο "ειδικός" τύπος.

Πάντως, με όλα αυτά που ακούω και βλέπω από τα δημοσιεύματα για τη giulietta, μου έχουν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες και ελπίζω να σταθεί αντάξια τους.
την 159 1900αρα εχει ο γαμπρος μου.Καιει σαν τριλιτρο.Παμε ποιοτητα κατασκευης απο μεσα:φισουνα στο λεβιε ταχυτητων πλαστικια οπως και στο χειροφρενο.Δερματινα καθισματα με δερματινι
στη πισω οψη των μπροστινων καθισματων
Ατελειωτα ηλεκτρολογικα προβληματα.Οι βιζιτες εντος εγγυησης στην αντιπροσωποια τελειωμο δεν εχουν.Η ηλιοροφη γλυφει συνεχεια.Η αδερφη μου οταν βρεχει κρατα ομπρελλα(σχημα λογου).
Και το καλυτερο το αφησα για το τελος οι θερμοκρασιες ....
Εχει πεταξει το αυτοκινητο δυο φορες ''νερα''....
Κι ολα αυτα μονο 37000 ευρω(καμποσα βεβαια τα εξτρα)