ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεφρο σε αριστη κατασταση με 22 χρονια λειτουργιας......Καθημερινο τρεξιμο και γυμναστικη!!!!!
Δεκτη ανταλλαγη με Μ5 και τη διαφορα!!![]()
konstantinaM3 (04-06-11)
Παρακαλώ τους Moderators να βάλουν τις ως άνω προσφορές στο αντίστοιχο τμήμα.
Εγώ ως παντρεμένος προσφέρω το σπέρμα μου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, υπό προϋποθέσεις όμως. Οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται όπως αποστείλουν φωτογραφία για έγκριση από τη σύζυγο.![]()
GEORGE316 (07-06-11), Leonidas_E39 (03-06-11), Ptboul (07-06-11)
S8N (04-06-11)
...δεν πιστευω να τα θελουν σε κυπελακι!!!...εγω μονο φρεσκο και απευθειας μπορω!!!!
![]()
S8N (03-06-11)
Τελικα ολοι οι παντρεμενοι ιδιοι ειστε!
aristent (03-06-11), bill_m3 (03-06-11), konstantinaM3 (04-06-11), Ptboul (07-06-11), S8N (03-06-11)
Και η διαφορά του ελεύθερου: αν είναι εμφανίσιμη και με τα κατάλληλα κριτήρια τότε χαρίζεται δωρεάν. Μόνο σοβαρές προτάσεις για απευθείας ανάληψη.
S8N (03-06-11)
τον πιασαν κοτσο ομως....τζαμπα το εδωσε! με λιγα παζαρια χτυπουσε και αλλα προϊοντα της apple...
Μη τα συζητας αδερφε...
Πιθανον αμορφωτο παιδι, που δεν γνωριζει καν τι αξια εχει το νεφρο στον ανθρωπο, και τι σημαινει η αφαιρεση του. Ηθελε σωνει και ντε να παρει τα ψιψιψινια και ειπε αφου το ζητανε...ας το δωσω.
Θα επρεπε να δικαστει λογω βλακειας! Στους χασαπηδες του ανευ αδειας νοσοκομειου ας ριξουν μια πιο χοντρη ποινη γιατι ξεραν τι κανουν!
τι λεεε ρε? κατι τετοιοι σα και σενα ειναι που χαλανε τη πιατσα
Ο τσαμπας πεθανε ρε.
Σιγα μν αφησω εγω τη καθε τσαπαβουριτσα να με γλεντησει τοσες ωρες και να της δωσω και το μαγικο ζωμο στο τελος.....
Ποιος σου ειπε οτι το κανανε ατομα του νοσοκομειου?
Καποιος μισθωσε καποιον να του ανοιξει ενα δωματιο και αλλον εναν να βγαλει ενα νεφρο χωρις ερωτησεις.
κοψε-ραψε-καληνυχτα.
konstantinaM3 (04-06-11), S8N (04-06-11)