ναι
οχι
https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
παιδιά ξέρει κανείς να μας πει εάν γίνεται να βγάλεις ενα αυτοκίνητο γερμανικές πινακίδες?έχω ενα φίλο γερμανία,μπορώ να το γράψω στο όνομα του και να το έχω το αυτοκίνητο εδώ ελλάδα?γίνεται?το έχει κάνει κανείς?
BILL007 (03-06-11)
Ή εάν είσαι δηλωμένος κάτοικος Γερμανίας!
Επίσης για να βγάλεις γερμανικές πινακίδες πρέπει το αυτοκίνητο να ανέβει στη Γερμανία και να ταξινομηθεί εκεί!Αξίζει τον κόπο?Για την ταξινόμηση ίσως χρειαστείς 500-600 ευρώ δε ξέρω πόσο ακριβώς χρειάζεται το Μ3 μιάς και είναι 3200 κυβικά!
Aν κατάλαβα σωστά ενοείς, οτι εάν το κάνω μεταβίβαση σε αυτόν στη γερμανία,θα το βγάλει γερμανικές πινακίδες και να μου κάνει εξουσιοδότηση οτι το αυτοκίνητο θα είναι ελλάδα και θα το έχω εγώ ασ πούμε?
σε κάποιες συζητήσεις που είχα λένε πως θέλει κάθε 6 μήνες να βγαίνει το αυτοκίνητο εκτός ελλάδας και να ξαναμπαίνει,για παράδειγμα να πας μια βόλτα βουλγαρία ασ πούμε
Παραδίδεις τις ελληνικές πινακίδες-λογικα το αυτοκίνητο ταξινομείται στην γερμανία κλπ,εαν μετά θέλεις για παραδειγμα να ξαναβάλεις τις ελληνικές τι γίνεται?λες να ζητάνε και κανα τελωνείο και την πατήσουμε άγρια να θέλουν δηλαδή να ξαναταξινομηθεί το αμάξι στην Ελλάδα?Δεν ξέρω αυτο μόνο θα μας πεί κάποιος που ξέρει απο πρώτο χέρι...
Άντε να δούμε τι αλλο θα σκεφτόμαστε στο κωλοκράτος που ζούμε να έχουμε φτάσει σε σημείο να πληρώνουμε 1000 ευρώ για να μπορούμε να κυκλοφορούμε το αμάξι μας..
Kostas_1 (03-06-11)