Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 25

Θέμα: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    όλα ωραία και όλα καλά...αυτό τον τσαμπουκά που πουλάνε μερικοί ******* δεν μπορώ να
    χονέψω με τπτ...ωραία ρε φίλε έκανα παράβαση. κάνε την δουλειά σου σωστά. χωρίς να
    πουλάς τσαμπουκάδες με φωνές και χειρονομίες. επειδή δλδ είσαι το εκτελεστικό όργανο
    του νόμου πρέπει να πουλάς και μούρη???τελικά να σας πω κάτι ρε μάγκες???χαίρομαι που
    στην ελλάδα το βύσμα ακόμα ισχύει και έχει και ισχύ. για να βάζουν στην θέση τους κάτι
    τέτοια τσογλάνια που την βλέπουν εξουσία και μιλάν στον κόσμο λές και είναι τπτ ληστές
    ή κακοποιοί...άει σιχτήρ με τους μ@λ@κες.
    εμ ετσι ειναι κανουν τους μαγκες στους απλους πολιτες
    και εκει που πρεπει να διξουν τι μαγκια τους στα κλεφτρονια κτλ..
    ειναι σα χεσμενες γατες αλλα καλα λεει ο Θωμας σε γ@@@@ει μια φορα αυτος αλλα μετα θα σε θυματε για μια ζωη.. αν εχεις δοντι και εισαι πανς απ ολα σωστος δε φοβασε κανενα

2. The Following 2 Users Say Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

katsaraios (02-06-11), Thomelef (02-06-11)

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ρε γ-μ-το ΕΔΩΣΕΣ 360 ευρω τα κοπροσκυλα ΤΙΠΟΤΑ δε μπορουσαν να σου κανουν ολα αυτα τα'καναν για να τ'αρπαξουν ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟ Ε.Ο.Κ. να τους πης να σου στειλουν ταχυδρομικως την κλιση στον τοπο διαμονης μου την ελλαδα (και απο ΔΩ μετα ΦΥΣΙΚΑ θα'περναν μια μαντρα @ρχιδια).
    Μάλλον το ήξεραν και εκείνοι αυτό και τα ζητήσαν επιτόπου...

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

4. The Following 2 Users Say Thank You to mixalis For This Useful Post:

fanisk (02-06-11), hades7 (02-06-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον το ήξεραν και εκείνοι αυτό και τα ζητήσαν επιτόπου...
    τι να σου πω ρε μιχαλη αυτα τα 360 προσωπικα τα κλαιω πιο πολυ απ'το φιλο μας τρουενο γιατι το θαμπωσαν ετσι με το ψευτοσκυλογερμανοτσαμπουκ α τους και το'χαψε τρελενομαι αμα διαβαζω τετια

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι να σου πω ρε μιχαλη αυτα τα 360 προσωπικα τα κλαιω πιο πολυ απ'το φιλο μας τρουενο γιατι το θαμπωσαν ετσι με το ψευτοσκυλογερμανοτσαμπουκ α τους και το'χαψε τρελενομαι αμα διαβαζω τετια
    Μαζί σου κι εγώ, αλλά από 80 να πηγαίνεις 140 σε έργα και να κάνεις προσπέραση νομίζω ότι ειναι καλύτερα να κλαψουμε για τα λεφτά παρά για τίποτα άλλο.....

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτσε ρε συ Θωμά γιατί θεωρώ ότι κάνεις λάθος.

Το όργανο της αστυνομίας δεν είναι υποχρεωμένο να φέρεται στους ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ευγενικά αλλά να προστατεύει τους υπόλοιπους.

Από ότι είπε ο φίλος εκεί παρακάτω είχε έργα γιαυτό και το όριο ήταν 80 και όχι 110 ή 140. Αν για κάποιο χ , ψ λόγο το παληκάρι δημιουργούσε ή συμμετείχε σε ατύχημα λόγω της παραπάνω ταχύτητας;

Έχεις εν μέρει δίκιο, αλλά αν έπεφτες σε τέτοιο στραβόξυλο εδώ, θα είχε γράψει πάνω σου τον μισό Κ.Ο.Κ. και μάλιστα δεν θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ νομικό σου δικαίωμα.
    λευθέρη. το όργανο είναι υποχρεωμένο να σου μιλάει στον πλυθηντικό. αυτό είναι
    νόμος. και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, ο κάθε αστυνομικός, πρέπει όταν σε
    σταματήσει, να σε καλημερίσει, να σου ζητήσει το κάθε χαρτί που θέλει συνοδεία
    με το παρακαλώ, και να είναι απο πάνω μέχρι κάτω σαν αστυνομικός...όχι με
    γυαλί λουί και κασκόλ μπέρμπερι...οκ δεν είπαμε ας φοράνε ότι θέλουν, και ας
    κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει. όχι όμως να μηδενίζουν τον καθένα επειδή
    πέρασε το όριο ταχύτητας με 20 - 30 χιλιόμετρα παραπάνω. ανθρώπινα είναι αυτά.
    ακόμα και οι ίδιοι, ώρες ώρες με τα περιπολικά και τις μηχανές υπηρεσίας κάνουν
    ένα κάρο μ@λ@κίες.
    όσο για το βύσμα που είπα, δεν το είπα με του στύλ να σβήσει κάποιος την κλήση
    που θα φάει ή γενικά να γίνει παραγραφή της παράβασης. το βύσμα το ανέφερα
    ώς ένα όπλο το κάθε πολίτη, για να αναφέρει τον κάθε τσόγλανο που θα του
    πουλήσει μαγκιά χωρίς λόγο. και πίστεψε με, αν κάποιος έχει καλό βύσμα για να
    αναφέρει μια τέτοια συμπεριφορά, τότε το όργανο που έκανε το λάθος και δεν
    έκανε τον προβλεπόμενο έλεγχο, για κάνα δίχρονο θα μετανοιώνει για την μαγκιά
    που έκανε, και να είσαι σίγουρος πως δεν θα το ξανακάνει μετά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

oldcarskickass (02-06-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστο αυτο που λες thomelef αλλα δυστηχως και η πλειονοτητα των πολιτων που εχουν βυσμα το χρησιμοποιουσαν για οποιαδηποτε παραβαση.

Με εχουν σταματησει σε μπλοκο.Ερχεται αστυνομικος ηλικια του πατερα μου και μου μιλαει στο πλυθυντικο.Εμεινα λαλακας για λιγο γιατι μου φανηκε αρκετα περιεργο αλλα δεν εδωσα βαση.Με αντιμετωπισαν με ευγενια για εναν τυπικο ελεγχο.Εκεινη την ωρα περναει ενας μπαρμπας με κοκκινο,τον σταματανε.Του λενε οτι κυριε περασατε με κοκκινο κλπ.Ο μπαρμπας και τα ειχε τσουξει και με κοκκινο περασε και στολιζε τους αστυνομικους παραυτα!

Επεσε το τηλεφωνηματακι και εφυγε ανενοχλητος ο μπαρμπας..Πως μετα να κανει αυτος ο ανθρωπος την δουλεια του οταν μαθαμε την λεξη βυσμα??Ε και που εχεις βυσμα τι καταφερες?Ολοκληρωθηκες σαν ατομο??Το ιδιο αγροικος παρεμεινες..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

συμφωνώ απόλυτα, και καταδικάζω τέτοια περιστατικά...όταν κάνεις λάθος, πρέπει να το
    αναγνωρίζεις, και αν χρειάζεται να το πληρώνεις κιόλα...σαν θωμάς την έχω κάνει πολές
    φορές γαργάρα, γιατί πολύ απλά είχα άδικο. υπήρξαν φορές που αντέδρασα γιατί μου
    φάνηκε υπερβολή το να με σταματάν επειδή είμουν 10 - 20 χιλιόμετρα πάνω απο το όριο,
    και πολές φορές σε πορεία με 4 - 5 αυτοκίνητα εμπρός μου και να είμαι εγώ ο γκαντέμης.
    υπήρξε όμως μια φορά στην αθήνα, που επειδή εγώ εκεί έχω βύσμα να γίνει της μουρλής.
    είμουν και τυχερός βλέπεις, γιατί το βύσμα ερχόταν να με πάρει γιατί είχα χαθεί, και απλά
    περίμενα διπλοπαρκαρισμένος μέσα στο αμάξι. φυσικά οι νταήδες αντί να αρχίσουν να
    γράφουν τα παρατημένα, προτίμησαν να με κατεβάσουν απο το αμάξι, και να με κάνουν
    ρόμπα μπροστά στην γυναίκα μου που τότε την είχα γκόμενα, και σε αρκετούς περαστικους.
    μιλάμε και τι δεν μου είπαν. ενώ θα μπορούσαν να μου πούν φιλαράκι πρέπει να φύγεις...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλα ,αμα σας φωναξουν εσας καντε τον μαγκα τον Ελληνα και ζητηστε πληθυντικο
    Συνορα Ελβετιας-Ιταλιας Λουγκανο,αστυνομικοι με αυτοματα ,συμπεριφορα απειλητικη εως αγρια και χωρις να εχει γινει παραβαση ,απλα απο λαθος σταματημα (γερμανικες πινακιδες οχι τσολ).
    Επρεπε να κατεβω να διαμαρτυρηθω??απλα κανεις τον ****** και φευγεις μετα νομιμος η πληρωνοντας αν εχεις κανει παραβαση.
    Αφηστε τα κυρηγματα ,εκει ο σεβασμος ειναι παιδεια πρωτα και νομος μετα,αλλα φερονται και αγρια αν θελησουν.
    και πολλα ακομα περιστατικα στην διαθεση σας ....
    Επισης να συμπληρωσω στον 850 οτι αν δεν πληρωσεις επιτοπου (οτι λενε ειναι νομιμο προστιμο) πρεπει να ακολουθησεις σε αστυνομικο τμημα ,να δηλωσεις οτι δεν αποδεχεσαι το προστιμο,να παρακρατηθει το διπλωμα σου 100% και οταν πληρωσεις φυσικα απο την Ελλαδα το ταχυδρομημενο προστιμο θα παραλαβεις ταχυδρομικνεις μα και το διπλωμα,μεχρι να εξοφλησεις δεν ξαναμπαινεις νομιμα στην Γερμανια ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 02-06-11 στις 19:48

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δλδ είναι σωστή αυτού του είδους η συμπεριφορά???να σου μιλάνε σαν κάνα σκουπίδι
    μόνο και μόνο επειδή φοράνε μια στολή, με την δικαιολογία του ότι έτρεχες 20 - 30
    χιλιόμετρα πάνω απο το όριο???τι να πώ...μπορεί και να έχω άδικο.
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα ,αμα σας φωναξουν εσας καντε τον μαγκα τον Ελληνα και ζητηστε πληθυντικο
    Συνορα Ελβετιας-Ιταλιας Λουγκανο,αστυνομικοι με αυτοματα ,συμπεριφορα απειλητικη εως αγρια και χωρις να εχει γινει παραβαση ,απλα απο λαθος σταματημα (γερμανικες πινακιδες οχι τσολ).
    Επρεπε να κατεβω να διαμαρτυρηθω??απλα κανεις τον ****** και φευγεις μετα νομιμος η πληρωνοντας αν εχεις κανει παραβαση.
    Αφηστε τα κυρηγματα ,εκει ο σεβασμος ειναι παιδεια πρωτα και νομος μετα,αλλα φερονται και αγρια αν θελησουν.
    και πολλα ακομα περιστατικα στην διαθεση σας ....
    Επισης να συμπληρωσω στον 850 οτι αν δεν πληρωσεις επιτοπου (οτι λενε ειναι νομιμο προστιμο) πρεπει να ακολουθησεις σε αστυνομικο τμημα ,να δηλωσεις οτι δεν αποδεχεσαι το προστιμο,να παρακρατηθει το διπλωμα σου 100% και οταν πληρωσεις φυσικα απο την Ελλαδα το ταχυδρομημενο προστιμο θα παραλαβεις ταχυδρομικως το διπλωμα,μεχρι να εξοφλησεις δεν ξαναμπαινεις νομιμα στην Γερμανια ....
    απο ιδια γνωση της ex wife

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP