Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Θέμα: Ασφάλεια φάντασμα!!!!!!!

Περιοχή
    ΚΙΛΚΙΣ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντώνη δίκιο έχεις αλλά δεν έχω δεί κανέναν τόσα χρόνια να βγεί και να πεί οτι ο τάδε δεν κάνει καλή δουλειά και το αντίθετο............
    Και αν βγήκε ένας χριστιανός να πει οτι δεν έμεινε ευχαριστημένος απο κάποιον ΞΑΦΝΙΚΑ πλακώνει ενα team του μάστορα και κράζουν 100 άτομα έναν..........
    ισως δεν εγινα σαφης......
    φαντασου οτι εισαι σε μια παρεα και λες μια κακια εμπειρια που ειχες απο καποιον επαγγελματια η λες μια καλη εμπειρια......
    απο στομα σε στομα θα διαδωθει......
    αν ομως δεν την πεις,για να μην φας δουλεμα.....την αλλη μερα θα την πατησει και ο φιλος σου.......
    και λεω λοιπον,αν ολοι μας λεμε τις εμπειριες μας....και δεν υπαρχει μυστικοτητα........τα νεα μαθαινοντε με πιο γρυγορους ρυθμους......
    και ξεχωριζουν οι κακοι με τους καλους!!!!

2. The Following User Says Thank You to individual For This Useful Post:

beliris (01-06-11)

Περιοχή
    Kατερίνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    μήπως η ασφάλεια την έκανε με ελαφρά στην διαδρομή? δεν βρίσκω κάποιον λόγο να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη ασφάλεια!

Και αν αφαιρέθηκε απο χέρι τότε έγινε σκόπιμα.... Στα συνεργεία βγάζουν τον αρνητικό πόλο και όχι τις ασφάλειες μία/μία!

Φίλε μου προβληματίστηκα και εγώ μήπως έπεσε η ασφάλεια,αλλά μπαίνει τόσο σφιχτά στη θέση της, που για να την βγάλεις θέλει πολύ προσπάθεια!!!Επίσης η ασφαλειοθήκη είναι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού,θα την έβρισκα λοιπόν μέσα στο ντουλαπάκι.
    Είναι μεγάλη σε μέγεθος και όλες οι ασφάλειες είναι σε κατακόρυφη θέση, στην ασφαλειοθήκη!!!
    Έχω βρει σε άλλα μου αυτοκίνητα παλιότερα καμένη ασφάλεια,αλλά να λείπει εντελώς ποτέ!!!
    Δεν μπορώ να υποθέσω τον λόγο που έπρεπε να βγει η ασφάλεια!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

εχεις υποχρεωση να τους ενημερωσεις για το συμβαν.με ευγενικο και ηρεμο τροπο θα τους εξηγησεις ολη την ιστορια.
    δεν παιρνω το μερος των αντιπροσωπειων σε καμμια περιπτωση,αλλα ειναι πιθανο να εγινε και καποιο ανθρωπινο λαθος.
    απο εκει και περα αν δεις οτι εχουν διαθεση να επανορθωσουν προτεινοντας σου καποια υπηρεσια η κατι αλλο,ειναι στην κριση σου για το αν θα ξαναπας η οχι.
    παντως πρεπει να ενημερωθουν.
    βεβαια αν σου κανουν τους κινεζους υπαρχουν και εμμεσες απειλες οπως
    πολυ καλα χασατε εμενα και τους δυο κολλητους μου που ειναι πελατες σας εδω,
    εξαιρετικα,ας δουμε τι εχει να πει ο συνηγορος του πολιτη για αυτο,
    πειτε μου το ονομα σας για να μιλησω με το διευθυντη σας.
    γενικα.ειναι ο τροπος που θα το χειριστεις μετα..
    ξαναλεω οτι πρεπει να ενημερωθουν για το λαθος τους
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

5. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

A8hnaios (01-06-11), beliris (01-06-11), bill_m3 (01-06-11), Jimmakos (01-06-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Την ασφάλεια ενδέχεται να την αφαίρεσε ο μηχανικός για λόγους που έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του παραφλού (π.χ. για να μην ξεκινήσει ο ανεμιστήρας). Μπορεί ο άνθρωπος να επέλεξε αυτή την τακτική αντί της αφαίρεσης του πόλου της μπαταρίας και ό,τι αυτό συνεπάγεται (σβήσιμο σφλαμάτων, επαναπρογραμματισμός, κλπ). Φυσικά μετά ξέχασε να τη βάλει... κι όταν το κατάλαβε έκανε μώκο...

7. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

beliris (01-06-11), Nick bmwlover (18-08-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ρε παιδια γιατι να μην δουλεψει ο ανεμιστηρας? στην αντικατασταση του παραφλου, και γιατι να μην δουλεψει το αμαξι δλδ να βγαλει πολο μπαταριας...
    στα bmw χρειαζεται αυτο??? αλλαζεις τα νερα και κανεις εξαερωση, και χρειαζεται να δουλευουν ολα! κατα την διαρκεια της εξαερωσης, θα ηθελα πολυ να μου εξηγησετε!

9. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

beliris (01-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω οποτε παω για παραφλου ο μαστορας δεν με αφηνει να φυγω αν δεν δοκιμασει τα βενριλατερ...βαζουμε μπρος το αμαξι και μονο οταν παρει μπρος το βεντιλατερ με αφηνει να φυγω.....
    παιζει να το εκανε και επιτηδες για να πας με ατμους στο συνεργειο...

11. The Following User Says Thank You to DIMITr|S For This Useful Post:

beliris (01-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν υπαρχει κανενας λογος να αφαιρεθει η ασφαλεια...Μα κανενας...Η αντικατασταση του παραφλου ειναι απλουστατη διαδικασια και δεν εχει καμμια σχεση με ηλεκτρικα...επισης,κατα το γεμισμα του κυκλωματος με παραφλου καινουργιο, η ασφαλεια πρεπει να ειναι στη θεση της ωστε ο κινητηρας να ερθει σε θερμοκρασια λειτουργιας και να ανοιξει το βεντιλατερ...Τοτε μονο κανει τον απαιτουμενο κυκλο το παραφλου (με τα κλαπετα στο ζεστο) και αφου κρυωσει συμπληρωνουμε...
    Ειμαι περιεργος να ακουσω την εξηγηση τους...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

13. The Following 3 Users Say Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

beliris (01-06-11), Kostas_1 (01-06-11), Nick bmwlover (18-08-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όντως για αλλαγή παραφλού δεν βγάζεις το βεντιλατέρ, ανοίγεις τάπες ή βγάζεις το κολλάρο, συμπληρώνεις παραφλού και βάζεις μπροστά μέχρι να ανοίξει ο θερμοστάτης να κυκλοφορήσει τα νερά.....

Και μετά κάνεις εξαέρωση, συμπληρώνεις παραφλού ξανά εξαέρωση και έτοιμος....
    Και παιδί δημοτικού μπορεί να το κάνει!

15. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

beliris (01-06-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις υποχρεωση να τους ενημερωσεις για το συμβαν.με ευγενικο και ηρεμο τροπο θα τους εξηγησεις ολη την ιστορια.
    δεν παιρνω το μερος των αντιπροσωπειων σε καμμια περιπτωση,αλλα ειναι πιθανο να εγινε και καποιο ανθρωπινο λαθος.
    απο εκει και περα αν δεις οτι εχουν διαθεση να επανορθωσουν προτεινοντας σου καποια υπηρεσια η κατι αλλο,ειναι στην κριση σου για το αν θα ξαναπας η οχι.
    παντως πρεπει να ενημερωθουν.
    βεβαια αν σου κανουν τους κινεζους υπαρχουν και εμμεσες απειλες οπως
    πολυ καλα χασατε εμενα και τους δυο κολλητους μου που ειναι πελατες σας εδω,
    εξαιρετικα,ας δουμε τι εχει να πει ο συνηγορος του πολιτη για αυτο,
    πειτε μου το ονομα σας για να μιλησω με το διευθυντη σας.
    γενικα.ειναι ο τροπος που θα το χειριστεις μετα..
    ξαναλεω οτι πρεπει να ενημερωθουν για το λαθος τους
    Θα έρθω και θα συμφωνήσω με τον Γιώργο!

Το σωστό θα ήταν να τους ενημερώσεις και με ευγενικό τρόπο να ζητήσεις μια εξήγηση. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να μην έγινε επίτηδες και να αναγνωρίσουν το λάθος τους, οπότε μπορεί να ζητήσουν συγγνώμη με διάφορους τρόπους.

Ωστόσο, αν κάνουν τους κινέζους/ τις πάπιες, πάλι σωστό θα ήταν να συμπεριφερθείς και εσύ ανάλογα!

17. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

beliris (01-06-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP