Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Θέμα: Την έκανα την πατάτα μου...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν την έκανα την πατάτα μου. Πήγα να στρίψω σε ένα στενό και το πίσω φτερό και προφυλακτήρας απέκτησαν στενή επαφή με τον προφυλακτήρα μιας Corolla. Αποτέλεσμα ήταν να ανταλάξουμε λίγο χρώμα και εγώ κυρίως να έχω έντονα σημάδια απο το χρώμα του και ένα πολύ μικρό βαθούλομα μπροστά απο την πίσω δεξιά ρόδα.

Τι προτείνεται για να το φτιάξω? Υπάρχει μια εταιρία που ονομάζεται Chips Away και έχω ακούσει καλά λόγια αλλά χτυπάνε λίγο στις τιμές. Έχετε εντυπώσεις απο την συγκεκριμμένη εταιρία? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο έστω και με πμ?

Σας ευχαριστώ. Βοηθήστε με για τραβάω τα μαλλιά μου...

ρε Στρατο ρε Στρατο...μαζι τα πιναμε? τωρα ηρθα σπιτι και πριν λιγο σε στενο ειχα μια αναλαφρη επαφη με προφυλακτηρα απο κλουβακι ακριβω στο ιδιο σημειο με εσενα, μπροστα απο την πισω δεξια ροδα, μονο που εμενα ειναι ενα μικρο μικρο χτυπηματακι στο νευρο του φτερου...παμε πακετο σε φαναρτζη να μας κανει και σκοντο...αστα εσκασα.αυριο θα παω σε φιλο φαναρτζη , η διαδικασια απο οτι ξερω(το χω ξανακανει ο μακακας) ειναι αφαιρεση του θολου ζεσταμα με πιστολι και με κατι μεταλλικα καραγκιοζακια που εχουν το τριβουν απο μεσα.μιας και δεν εβγαλα χρωμα πιστευω θα γινει πολυ καλο(ποτε οπως πριν) γιατι το ειχα ξαναπαθει στο μπροστα φτερο (με χτυπησαν και εφυγαν) και μου το εκανε πολυ καλο , το δικο μου ματι το βλεπει καποιου που δεν το ξερει δεν το βλεπει..ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΡΑΤΟ καλη μας επιτυχια.
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

2. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

stratos (01-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP