ελα μωρε αφου δεν σπανε ,δεν χαλανε οι σκαραβαιοι![]()
ελα μωρε αφου δεν σπανε ,δεν χαλανε οι σκαραβαιοι![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ελα κατω και σου εχω και Labo με οδηγο που δεν το λυπάτε καθόλου.
stratos (31-05-11)
Θα προσπαθήσω να έρθω μέσα στον μήνα να ρυθμίσουμε το αμάξι του Μαρτίνου (χαιρετήσματα να του δώσεις) κκαι εσύ κανόνησε την βόλτα
εσπασε κιβωτιο??? πφφφφφφφφφφφ καλα, και ημουν ετοιμος να παρω ενα, αλλα αμα αρχισουμε τα καλα του πεζο αστα να πανε....
δεν μου λες ρε σεφ ρωτησε τον φιλο σου, βασεις μοτερ κοβει? και απο ψυγειο καλοριφερ ? (τρυπαει?) γιατι με τον γαλλο το χειμωνα ειμαι με μπουφαν! πες μου να ξερω γιατι θα την κανω την κινηση να το παρω! οσο για το λεβιε, θα τον αλλαξω και θα βαλω πυργολεβιε να ειναι ανετος με πομολακι μεταλλικο ομορφο!
Καλη φαση να βλεπουμε ετσι τα "εσωτερικα" των σουπερ-αυτοκινητων,
αλλα για να πουμε την αληθεια, μπορει μετα απο τετοιο χτΥπο να γινει οπως πριν, οπως βγηκε απο το εργοστασιο ενα τετοιο αμαξι ?
Χωρις περιεργους τριγμους και αλλα "καταλοιπα" ?? Αυτα δε φαινονται στις φωτο.
Και μετα...
Αυτη την εικονα δεν την περιμενα να τη δω σε τετοιο αμαξι.
Ολη τη φαση της "σκονης συνεργειου", της ανατζουμπαλωσυνης και της γενικης διαλυσης...
Πιο "χειρουργικα" σετ ταιριαζουνε σε τετοια αυτοκινητα, ακομα και μετα απο τετοια φαση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 01-06-11 στις 00:19
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
βασικα νικο σκεψου οτι το αυτοκινητο προηλθε απο τρακαρισμα, αρα σπασμενα τζαμια και πολυ καιρο παρατημενο καπου, οσο για το λυσιμο, αυτα που λυθηκαν επρεπε για τους αεροσακους κλπ!
nikos1400 (01-06-11)
Γιατι θελει ειδικα στηριγματα για τη ραμπα? Πως θα γινει να κανουμε τις ζαντες μας μονομπουλονες ?![]()