Μαζί με το Αλπίνα εξωτερικό δε θα φτάσει 5 χιλιάρικα ρε Μήτσο??
Μαζί με το Αλπίνα εξωτερικό δε θα φτάσει 5 χιλιάρικα ρε Μήτσο??
μητσο μην ελπιζεις οτι ολο αυτο που θες να κανεις θα σου στοιχησει κατω απο 10 χιλιαρικα με πρωσοπικη σου εργασια μαλιστα.επειδη ανεφερες για τον panos 316t και τυγχανει να ειναι πρωτος μου ξαδερφος σε πληροφορω οτι το κοστολογιο του απ την μερα που ξεκινησε εχει ξεπερασει τα 15 χιλιαρικα
αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο ιδιος.επισης το αυτοκινητο που ποσταρε ο ziaba ειναι γνωστο κι αυτο μιας και το εχει φτιαξει ο ιδιος μηχανηκος με του ξαδερφου μου και το κοστολογιο ειναι πολλα χιλιαδες ευρω παραπανω απ του Πανου!!!και εξωτερικα και τα 2 αυτοκινητα δεν εχουν ριξει σχεδον τιποτα,ποσο μαλλον εσυ που θες να το κανεις full alpina.
αφου θες να παιξεις στα 340 hp βρες μια μετατροπουλα μ5 κανε και μονος σου την μετατροπη αφου θες να ασχοληθεις ο ιδιος και να γλυτωσεις τα 2-3 χιλιαρικα της τοποθετησης.και παλι ομως δεν θα εχεις τελειωσει,θα θες αναρτησεις καλες,φρενα δυνατα,ζαντολαστιχα κτλ κτλ.κι εγω ετσι ελεγα με την μετατροπη που εκανα!ελα μωρε με 5-6 χιλιαρικα θα ειμαι κομπλε!!εχω δωσει 10-11 κι ακομα δεν εχω τελειωσει!
fanisk (31-05-11), Jimmakos (31-05-11), Panos 316T (31-05-11), Snoo (04-06-11)