Κώστα, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το υδρογόνο που σου προανέφερα είναι ανεξάρτητο (ακόμα) από την λειτουργία του κινητήρα. Υπάρχει σε προηγούμενο μήνυμα, περιγραφή της συσκευής. Η αυξομείωση της παραγωγής γίνεται ανεξάρτητα από την λειτουργία του κινητήρα στην παρούσα φάση. Οι γνώσεις μου δεν είναι πολύ μεγάλες αλλά μαθαίνω γρήγορα και το αυτοκίνητο πάντα μου άρεσε σαν ενασχόληση ανεξάρτητα αν έπρεπε να μεγαλώσω αρκετά για να αρχίσω την περιπέτεια. Αιτία έγινε ένα ιστότοπος που πριν ένα χρόνο μ' έβαλε στην πρίζα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά www.bens.gr. Το δοκίμασα και έγινα ενθουσιώδης πελάτης στην αρχή και ορκισμένος πωλητής στην συνέχεια. Γνωρίστηκα με τον κατασκευαστή της συσκευής τον Μανώλη τον Καλή και κάποια στιγμή τον παρότρυνα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να παράγουμε υδρογόνο. Ξεκινήσαμε αρχές Φεβρουαρίου τις πρώτες δοκιμές και τέλος Μαρτίου είχαμε αρχίσει να διαμορφώνουμε την συσκευή που σήμερα παράγουμε και πολύ σύντομα θα αντικαταστήσουμε με κάτι πολύ πιο εμπορικό και πιο βιομηχανοποιημένο θέλω να ελπίζω. Μπορείς να επισκεφθείς τα link για να έχεις μια εικόνα. Ο Μανώλης είναι ένα πολύ καλά καταρτισμένο άτομο και οι ιδέες του είναι εξαιρετικές. Τα ηλεκτρονικά είναι η φύση του. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον δύσκολο δρόμο για να λειτουργούμε ανεξάρτητα και άμεσα. Το Bens είναι εξολοκλήρου προσωπική του εφεύρεση.
Η σκέψη για επαναπρογραμματισμό γεννήθηκε όταν κατανοήσαμε ότι στο υδρογόνο ισχύει απόλυτα η ρήση "ού το εύ εν τω πολύ" και ότι για να αυξήσουμε θεαματικά την οικονομία πρέπει να διαχειριστούμε διαφορετικά τον κινητήρα. Θα τα ξαναπούμε σ΄ευχαριστώ θερμά.