Πόσα km έχεις κάνει? Και μένα κλωτσάει άγαρμπα μερικές φορές αλλά πάντα στο DS πρόγραμμα. Έχω 53.000 km και σκέπτομαι να κάνω σύντομα την πρώτη αλλαγή.
Πόσα km έχεις κάνει? Και μένα κλωτσάει άγαρμπα μερικές φορές αλλά πάντα στο DS πρόγραμμα. Έχω 53.000 km και σκέπτομαι να κάνω σύντομα την πρώτη αλλαγή.
S8N (09-09-11)
162.000 km σε 5 χρόνια βρε θηρίο! Ο πατέρας μου στο Χ5 του (Ε53) τα άλλαξε στα 100.00km και διαπίστωσε αρκετά πιο ήσυχη και στρωτή λειτουργία.
strof (09-09-11)
Σε πρόσφατο service που έκανα και είμαι στα 60000 χλμ μου ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται αντικατάσταση στα λάδια του κιβωτίου
Βέβαια αυτό που παρατηρώ εδώ και κανα μήνα είναι ότι όταν είμαι σε manual mode και το γυρίζω στο D το βλέπω ότι αργεί λιγάκι παραπάνω από το κανονικό να επιστρέψει
Εννοώ δηλαδή ότι κρατάει την επιλεγμένη ταχύτητα για 10-15 sec παραπάνω από ότι παλαιότερα...
Detailing Madness
Δεν έχει σχέση αυτό Στέφανε, έχει να κάνει με θερμοκρασία και φορτίο.
Κι εμένα το κάνει τώρα με τα κρύα.
Α, και χρόνια πολλά!
individual (28-12-12)
of topic.......και επειδη η ζωη συνεχιζεται και χωρις BMW.....και εχοντας εδω και ενα χρονο το colt-ακι.....και εχω κανει μερικα DIY με το γιωργο φυσικα.....
ΕΡΩΤΗΣΗ....να ποσταρω καποιο απο τα επομενα???.....η θα φαω ban???χαχαχα
να ευχαριστησω λοιπον τον αρη (aristent)που εβαλε τις φωτογραφιες στη θεση τους.
aristent (29-12-12), individual (29-12-12)
Εδω μιας κ είδα όλα αυτα έχω να πω ενα μεγάλο μπράβο!
Επεισης θέλω να πω κ γω οτι έχω ενα φιλαράκι που εχει ενα ε60 520d
Με αυτόματο σιριακο κ εχει το έχεις προβλημα!του πετάει συνέχεια την Τρίτη!τι να ειναι άραγε;
A car travels your body
A bike travels your soul
ΓΙΩΡΓΟΣ R
aristent (12-06-13)