τελικά οι μπάσταρδοι πότε θα το ανακοινώσουν???έχει μια βδομάδα σχεδόν που πέρασε απο το κωλόσπιτο
τους την βουλή, και ακόμα ανακοίνωση δεν είδαμε...τι ρωτάς πές...αφού πέρασε στο πότε θα ανακοινωθεί
κόλλησες!!!
ναι
οχι
τελικά οι μπάσταρδοι πότε θα το ανακοινώσουν???έχει μια βδομάδα σχεδόν που πέρασε απο το κωλόσπιτο
τους την βουλή, και ακόμα ανακοίνωση δεν είδαμε...τι ρωτάς πές...αφού πέρασε στο πότε θα ανακοινωθεί
κόλλησες!!!
sympether with chiefτης
Οτι εχει να κανει με ελευθερους επαγγελματιες και ιδιωτικους το μαθαμε σε αυτο που ψηφιστικε πριν λιγες μερες, ο επομενος εφαρμοστικος εχει να κανει με τις ΔΕΚΟ και το δημοσιο τομεα......ιδιοτικοποιησεις και απολυσεις...που ελεγαν οτι δεν θα κανουν!!!...βαλε και οτι πρεπει να βρουν εναν τροπο να ανακοινωσουν οτι καθε υπουργειο θα εχει και εναν επιτηρητη απο την ΕΕ.....μιλαμε οτι χανουμε ακομα και την διοικηση...
Εκτος και μας κρατανε για το τελος τιποτα ασχημοτερο....εγω παντος πεμπτη πρωι κανω παραδοση......μετα θα μπαζω και θα γυαλιζω for my eyes only![]()
Να πω και εγω τη γνωμη μου.Το 2010 ειχα καταθεσει της Μ3 Ε46 μου γιατι την κοροιδια και την αλητεια δεν την ανεχομαι απο καμια πουτ@ν@ πολιτικο.
Ξερω οτι ολοι σας-μας μπορουμε να τα βρουμε (θα λειψουν απο αλλου σιγουρα) αλλα εγω προτρεπω τον καθενα να κανει την δικη του επανασταση.Εγω την εκανα περυσι και αισθανθηκα πολυ καλα μεσα μου,οποιος αισθανετσι το ιδιο ας το κανει σαν μια μικρη-ατομικη επανασταση.
Θα γλιτωσετε τελη-εισφορα-ασφαλεια-service-βενζινες και μπορειτε να μπαξετε οτι θελετε (να γελασουμε και λιγο).
Φετος εκανα το ονειρο μου πραγματικοτητα και πηρα την Μ3 Ε30 μου (2302 κ.εκ),δεν εχει εισφορα καθολου και τα τελη πανε+ερχονται (660 ευρω).Αν αποφασισω να φτιαξω καποια πραγματα που θελω για να την τελειοποιησω και να ''μπαξω πραμα'' τοτε δεν θα ζοριστω καθολου να τις καταθεσω για να παρουν τους γιαλυστερους μου @ρχεις για ακομη μια φορα!!!!!!!!!!!
insane in the ///Midbrain
Γιάννη δεν ανεβαίνεις μια γρήγορη βολτούλα προς τα εδώ και μετά να πας να παραδώσεις;
Θα δείτε που κάποια στιγμή θα φορολογούν τα αμάξια με βάση την ιπποδύναμη.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ptboul (05-07-11)