ναι
οχι
Παρά την ηλικία μου, πολλές φορές, πιάνω τον εαυτό μου να αντιδρά κυκλοθυμικά. Εν θερμώ. !!
Ετσι, ακόμα είμαι θυμωμένος και σαν αντίδραση, σκέπτομαι να καταθέσω τις πινακίδες της μπέμπας μου.
Ακόμα -ακόμα, μου πέρασε από το μυαλό, να την πουλήσω.
Δεν έχω ακόμα αποφασίσει και δεν θέλω να αποφασίσω εν θερμώ.
Ετσι και αλλιώς το πολύ πολύ να επιβαρυνθώ με ενα ακόμη μήνα έκτακτης εισφοράς αφού τα τέλη είναι πληρωμένα.
ρε τσακαλια, ακομα δε καταλαβα.
Αν παραδωσω πινακιδες τον Ιουλιο τι θα πληρωσω το 2012 για το Ε46(2200)?
πρωτη αδεια κυκλοφοριας ιουλιος 2002.
Πλεον ποιο ειναι το τεκμηριο.
Μια απ τα ίδια Αντώνη.
Εγώ σκέφτομαι να το στείλω Νορβηγία αυτό το καιρό με τη Γιωργάρα ......εεεεε........ το κουνιάδο μου εννοούσα, που μένουν μόνιμα εκεί, μιας και τα 46άρια Μ3 του 01-02 πιάνουν γύρω στα 60-65Κ ευρώ -25% φόρους εισαγωγής.
Σε ένα θέμα 'σκόνταψα' όμως που πραγματικά με προβλημάτισε. Μας ρωτήσανε 2-3 dealers εκεί από ποια χώρα θα έρθει το αυτοκίνητο? Όταν τους είπαμε από Ελλάδα, η απάντησή τους ήταν 'χμμμμ όχι ευχαριστώ' λόγω του ότι μας θεωρούν.......λαμόγια.
Τεσπά δεν έχει κλείσει βέβαια η πόρτα, αλλά περιμένω και γω να δω τι θα ισχύσει τελικά.
Samaro (27-06-11)
τεκμήριο 10600 ευρώ ,μείον 30% παλαιότητα, 7420 ευρώ
αν καταθέσεις ιούλιο το τεκμήριο θα είναι 7420*6/12= 3710
εισφορά 3710*5%= 185,50 ευρώ
Στεφανε σε ευχαριστω πολυ.
Η καταθεση πινακιδων φαινεται πλεον μονοδρομος.
Παντως τα λαμογια θα δουν τα @ρχιδι@ μου, τα λεφτα μου οχι.
δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να μας χρεώσουν με 20χιλιάρικα τεκμήριο για ένα αμάξι ρε παιδιά...
και εγώ με πολύ μεγάλη λύπη το λέω πως θα καταθέσω τις πινακίδες, αλλά το να τις κρατήσω
και να μου χρεώσουν όλο αυτό το τεκμήριο και εγώ να το δεχτώ ενώ υπάρχει λύση να μην περάσει
η τρέλα τους, θα με κάνει μεγ@λο μλκ, και πάνω απ'όλα άτομο που δεν μπορεί να κάνει πέρα
την κ@υλ@ του σε μια περίοδο που το απαιτεί.
αν ήταν να πληρώσω τα ίδια με πέρυσι, οκ. αν ήταν να δώσω και κάνα 500ρικο ακόμα, πάλι οκ.
το να προσπαθούν όμως να με βγάλουν παράνομο υπερβαίνοντας τα τεκμήρια έτσι ώστε να έρθουν
και να μου χρεώσουν πρόστιμα και οτιδήποτε άλλο, εκεί νομίζω πως το πράγμα σοβαρεύει πολύ
άσχημα.
βγάλτε ότι μπορείτε απο πάνω σας, και όταν έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, τότε πάλι
εδώ θα είμαστε...
sympether with chiefτης
πλεον θελω να πιστευω πως το νερο μπηκε στο αυλακι.... τον πουλο αρμ που λενε..