Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 25 από 276 ΠρώτηΠρώτη ... 1523242526273575125 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 241 έως 250 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια καλησπερα.Απο οτι εμαθα και πινακιδες να καταθεσεις γλιτωνεις μονο το σημα των τελων που ειναι για την κυκλοφορια του οχηματος.Την εκτατη εισφορα δεν την γλιτωνεις γιατι ειναι τεκμηριο του ιχ που εχεις στο ονομασου οποτε και χεστηκανε αν κατατεθουν οι πινακιδες λεφτα παλι θα παρουν και μαλιστα πολλα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ttjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια καλησπερα.Απο οτι εμαθα και πινακιδες να καταθεσεις γλιτωνεις μονο το σημα των τελων που ειναι για την κυκλοφορια του οχηματος.Την εκτατη εισφορα δεν την γλιτωνεις γιατι ειναι τεκμηριο του ιχ που εχεις στο ονομασου οποτε και χεστηκανε αν κατατεθουν οι πινακιδες λεφτα παλι θα παρουν και μαλιστα πολλα.
    Ετσι είναι !!!
    Ομως αν καταθέσεις π.χ. τις πινακίδες αύριο, στη δήλωσή σου (το 2012)
    θα σου υπολογισθεί τεκμήριο για τους 6 μήνες που κυκλοφορούσες το αυτοκίνητο επί 5%. Δηλαδή θα σου πάρουν τα μισά.

3. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

alexm (25-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι είναι !!!
    Ομως αν καταθέσεις π.χ. τις πινακίδες αύριο, στη δήλωσή σου (το 2012)
    θα σου υπολογισθεί τεκμήριο για τους 6 μήνες που κυκλοφορούσες το αυτοκίνητο επί 5%. Δηλαδή θα σου πάρουν τα μισά.
    Ετσι ακριβως ειναι.......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τα τεκμήρια δεν είναι δυνατόν νά ισχύσουν αναδρομικά, αφού αυτό θα επηρέαζε και τις εκκαθαρίσεις φόρου. Τι θα κάνουν δηλαδή, θα ζητήσουν επιπλέον φόρο η τις επιστροφές πίσω; Ξεχάστε το.

Με έναν πρόχειρο απολογισμό, έχω νά δώσω 1100 για τη BMW, 250 για το Astra, έκτακτη εισφορά, φόρο αλληλεγγύης, εισφορά επιτηδευματία 800 για τον εαυτό μου και 500 για τη σύζυγο, ενώ περιμένω το ΕΤΑΚ του 2009, τον ΦΑΠ του 2010 και ένας Θεός ξέρει τι άλλο έχω ξεχάσει η ια προκύψει. Μου έχει γίνει η κωλοτρυπιδα από δαχτυλίδι βραχιόλι.

6. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Nino (25-06-11), Panos 316T (25-06-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αρη, αφορούν τα εισοδήματα του 2011.

Με βάση αυτά θα φορολογηθούμε στις δηλώσεις φόρου του 2012. Και όπως όλα τα τεκμήρια, αφορούν τήν διαβίωση μας το χρόνο που πέρασε !!!

8. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

S8N (25-06-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη, αφορούν τα εισοδήματα του 2011.

Με βάση αυτά θα φορολογηθούμε στις δηλώσεις φόρου του 2012. Και όπως όλα τα τεκμήρια, αφορούν τήν διαβίωση μας το χρόνο που πέρασε !!!
    Ακριβως ετσι απο το 2011 ισχυουν ολα αυτα.

10. The Following User Says Thank You to ttjohn For This Useful Post:

S8N (25-06-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για δεστε τι λεει ο νομος για την εκτατη εισφορα

Άρθρο 30

Έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες

1. Επιβάλλεται έκτακτη εισφορά στα ποσά της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης που προκύπτουν από την κυριότητα ή κατοχή επιβατικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης, σκαφών αναψυχής ιδιωτικής χρήσης, αεροσκαφών, ελικοπτέρων και ανεμοπτέρων καθώς και δεξαμενών κολύμβησης, όπως αυτά προκύπτουν από τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2011.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να αναφέρω ένα παράδειγμα προσωπικό εφόσον μιλάτε για τους νέους!Εγώ προσωπικά πέρα από φοιτητής εργάζομαι στα χωράφια!Όλο το καλοκαίρι μέχρι τον Οκτώβριο έχουμε πολλή δουλειά!8 από τους 10 φίλους μου μου λένε καλά ρε τί δουλειά είναι αυτή?Στα χωράφια δουλεύεις?Γιατί δεν βάζεις τον πατέρα σου να πληρώσει κανένα εργάτη για αυτή τη δουλειά?Και μάλιστα εν καιρώ κρίσης που ο κόσμος πεινάει...Αυτά τα παιδιά σας πληροφορώ που μου το λένε αυτό δεν έχουν δουλέψει ούτε για 5 λεπτά στη ζωή τους...Και μου λένε να πώ τον πατέρα μου να βάλει εργάτη να κάνει τις δουλειές που χρειαζόμαστε γιατί είναι ντροπή να δουλεύεις λένε στα χωράφια...Τί να τους πώ εγώ τώρα αυτούς δηλαδή...Τί να τους απαντήσω...

13. The Following 12 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

120ie87 (26-06-11), 5555 (26-06-11), alexm (26-06-11), DIMITr|S (26-06-11), gnx (26-06-11), Konstantinos E60 (26-06-11), Kostas_1 (26-06-11), Lambros46 (26-06-11), S8N (26-06-11), Thomelef (26-06-11), Z4 DCT (26-06-11), zizu (26-06-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να αναφέρω ένα παράδειγμα προσωπικό εφόσον μιλάτε για τους νέους!Εγώ προσωπικά πέρα από φοιτητής εργάζομαι στα χωράφια!Όλο το καλοκαίρι μέχρι τον Οκτώβριο έχουμε πολλή δουλειά!8 από τους 10 φίλους μου μου λένε καλά ρε τί δουλειά είναι αυτή?Στα χωράφια δουλεύεις?Γιατί δεν βάζεις τον πατέρα σου να πληρώσει κανένα εργάτη για αυτή τη δουλειά?Και μάλιστα εν καιρώ κρίσης που ο κόσμος πεινάει...Αυτά τα παιδιά σας πληροφορώ που μου το λένε αυτό δεν έχουν δουλέψει ούτε για 5 λεπτά στη ζωή τους...Και μου λένε να πώ τον πατέρα μου να βάλει εργάτη να κάνει τις δουλειές που χρειαζόμαστε γιατί είναι ντροπή να δουλεύεις λένε στα χωράφια...Τί να τους πώ εγώ τώρα αυτούς δηλαδή...Τί να τους απαντήσω...
    Τιποτα να μη τους πεις Γιαννη, ειναι αξιοι της τυχης τους, θα πεινασουν. Κανεις δεν γεννηθηκε με λεφτα στο χερι, δουλεψε νομιμα ή παρανομα και τα κερδισε. Μου τη δινουν αυτοι οι βλακες που δεν εχουν δουλεψει ποτε και περιμενουν να ξεκινησουν δουλεια με 2 χιλιαρικα βασικο. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. Ειναι λιγα τα 600¤, αλλα και των γονιων σου τα λεφτα καποτε θα τελειωσουν αν δεν δουλεψεις εστω να βγαζεις τα εξοδα της εβδομαδας. Και οταν τρως απο τα ετοιμα ειναι θεμα χρονου να τελειωσουν.. δεν θα αυγατισουν μονα τους.

Το ιδιο ακουγα μερικες φορες και εγω οποτε ελεγα θα λειψω παω στο χωριο για δουλειες, τοσα χρονια Ελληνα εργατη δεν ειδα ποτε σε χωραφι/αμπελι/ελιες μας, παντα ηταν το σοι μου και Αλβανοι που εχουν κλεισει 15-20 χρονια στο χωριο, καποτε ηταν νεαροι και τωρα βλεπω τα παιδια τους.

Η δουλεια δεν ειναι ντροπη, ντροπη ειναι που ακουγονται τετοιες αποψεις απο αυτα τα ατομα. Γεμισαμε φοιτητριες που βαριουνται να δουλεψουν, για αυτο ανοιγουν τα ποδια στο καθε εναν οταν ξεμενουν απο λεφτα. Γεμισαμε φοιτητες που βαριουνται να δουλεψουν, για αυτο πουλανε χορτο μεταξυ τους οταν ξεμενουν απο λεφτα. Γεμισαμε ατομα που λενε "φερε" αντι να εχουμε ατομα που λενε "παραγω".

15. The Following 4 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

120ie87 (26-06-11), Kostas_1 (26-06-11), Thomelef (26-06-11), zaharias (26-06-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τιποτα να μη τους πεις Γιαννη, ειναι αξιοι της τυχης τους, θα πεινασουν. Κανεις δεν γεννηθηκε με λεφτα στο χερι, δουλεψε νομιμα ή παρανομα και τα κερδισε. Μου τη δινουν αυτοι οι βλακες που δεν εχουν δουλεψει ποτε και περιμενουν να ξεκινησουν δουλεια με 2 χιλιαρικα βασικο. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. Ειναι λιγα τα 600¤, αλλα και των γονιων σου τα λεφτα καποτε θα τελειωσουν αν δεν δουλεψεις εστω να βγαζεις τα εξοδα της εβδομαδας. Και οταν τρως απο τα ετοιμα ειναι θεμα χρονου να τελειωσουν.. δεν θα αυγατισουν μονα τους.

Το ιδιο ακουγα μερικες φορες και εγω οποτε ελεγα θα λειψω παω στο χωριο για δουλειες, τοσα χρονια Ελληνα εργατη δεν ειδα ποτε σε χωραφι/αμπελι/ελιες μας, παντα ηταν το σοι μου και Αλβανοι που εχουν κλεισει 15-20 χρονια στο χωριο, καποτε ηταν νεαροι και τωρα βλεπω τα παιδια τους.

Η δουλεια δεν ειναι ντροπη, ντροπη ειναι που ακουγονται τετοιες αποψεις απο αυτα τα ατομα. Γεμισαμε φοιτητριες που βαριουνται να δουλεψουν, για αυτο ανοιγουν τα ποδια στο καθε εναν οταν ξεμενουν απο λεφτα. Γεμισαμε φοιτητες που βαριουνται να δουλεψουν, για αυτο πουλανε χορτο μεταξυ τους οταν ξεμενουν απο λεφτα. Γεμισαμε ατομα που λενε "φερε" αντι να εχουμε ατομα που λενε "παραγω".
    Ετσι ακριβώς είναι Φάνη...Και σε μας ΟΥΤΕ ένας για δείγμα Έλληνας δε δουλεύει στα χωράφια εκτός και άν αποτελούν ιδιοκτησία του!Το κακό είναι ότι σνομπάρουν τη δουλεία αυτή οι συμφοιτητές μου κι άλλοι νέοι της ηλικίας μου που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και πουθενά και ανοίγουν το στόμα για να τους βάλουν μέσα το φαγητό με το κουταλάκι!

Σελίδα 25 από 276 ΠρώτηΠρώτη ... 1523242526273575125 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP