Άρα για μεταβίβαση αν δεν έχω σήμα το αφαιρώντας η πρόσθετω στην τιμή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι
οχι
Άρα για μεταβίβαση αν δεν έχω σήμα το αφαιρώντας η πρόσθετω στην τιμή.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
η' αντι γιαυτο που λεει ο εντζελο ,μπορουμε να ξεκινησουμε μια συνενοηση με ολα τα αυτοκινητιστικα φορουμ για μια δυναμικη ειρηνικη διαμαρτυρια πανελλαδικως.να κλεισουμε κεντρικους δρομους,βενζιναδικα,την βουλη,κ.α.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmerm : 13-01-13 στις 16:31
Bitz (13-01-13), dafidack (13-01-13), steliosm46 (13-01-13), Vassilis ///M (13-01-13)
Βλεπω Αudi S3 1.8t πρωτης γενιας ανταλλαγη μια η αλλη με Μ3Ε92 ή Μ5Ε60......
insane in the ///Midbrain
Ερωτηξη....
Σημερα ο πεθερος μου , μου ειπε οτι άκουσε .....Σε περίπτωση που κάποιος εχει καταθέσει πινακίδες, για 2 χρονια ας πουμε......οταν παει να τις παρει, θα πρεπει να πληρώσει πλεον και τα σήματα των άλλων δυο ετών μαζι με του του τρέχον έτους....
Ας μου ειπε μαλ@κια και δεν θα του κρατήσω κακία.......![]()
katsaraios (14-01-13)
xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa xaxaxaxaxaxaxa
katsaraios (14-01-13), spar@ (13-01-13)
Δεν χρειάζεται αφού δεν περνάει εδω.
φαίνεται απο το vin η ημερ παραγωγής.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
ε ναι εντάξει εγώ απλά το έκανα και πήγα μετά στην εφορία για να το καταχωρήσουν σαν 2003 και οχι 2007 και έφαγα άκυρο μιας και ο υπάλληλος μου λέει κοιτάμε μόνο την πρώτη άδεια στην ελλάδα και οχι τι μοντέλο είναι..
καλά ρε του λέω και άν φέρω ένα αμάξι 20ετίας απ την γερμανία και το ταξινομήσω θα φαίνεται μοντέλο 2007 δηλαδή?
Μου λέει ναι ακριβώς..Λάθος λέει αλλα έτσι είναι και τα γνωστά μην τα λέτε σε μας δεν είμαστε αρμόδιοι ώς συνήθως την ίδια καραμέλα..
δεν παει άλλο αυτή η κατάσταση , η παρανοια σε όλο της το μεγαλείο, δηλ. οποιος πηρε διλιτρο έχει πολυτελή διαβίωση ? έχουμε βάλει το γα...νο κωλοκράτος νταβαντζή στη τσέπη μας και κανείς απο αυτα τα καθάρματα που μας κυβερνουν απο το 74 ως σήμερα δεν έχει τιμωρηθεί...ας αντιδράσουμε επιτέλους να φυγουν οι δοσίλογοι γιατι τον πατο δεν τον εχουμε δει ακόμα.
Είχα ρωτήσει κ εγω το μάντρα μου το 2006 πως κ γράφει 6 κ όχι 3 κ μ λέει έτσι είναι.
Κ είπα τότε α καλλααα μπούρδε@οκρατος
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold