Σελίδα 7 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 145

Θέμα: M3 E30 γνήσιο υπάρχει???

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη ξέρεις το κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί,έχω πάθει πλάκα!2,5 Μ3 Ε30 ή 6κύλινδρο Μ20?

Και εγώ απορώ γιατί ψάχνει, αφού τα ξέρει όλα!!!!!!!!

2. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

MAKIS VOUDOURIS (17-05-11)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Red face ....................

Φοραει 2.5 κινητηρα S14.Εσπασε στο παρελθον στον προηγουμενο ιδιοκτητη ο οποιος το ειχε πολλα χρονια ακινητο σε μια περιοχη εκτος Αθηνων και μετα το πηρε ο τωρινος του ιδιοκτητης και το επισκευασε.Ειναι και πολυ ελαφρυ,χωρις οροφη απο κατασκευης του.

Ξερω για τι ψαχνω,απλα περιμενω να βγουνε προς πωληση ή εστω να τα βρω και να το προτεινω εγω αν και αυτο το τελευταιο ποτε δεν συμφερει στο εμποριο αλλα η επιθυμια βλεπεις.....
    insane in the ///Midbrain

4. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (18-05-11), bill_m3 (17-05-11), MAKIS VOUDOURIS (17-05-11)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation ....................

Eπιβεβαιωθηκε μια πληροφορια που ειχα φετος και δεν την πολυπιστευα....αλλο ειναι το αμαξι που ειδε ο Κωστας....ολοιδιο εκτος απο τα μαυρα τζαμια ξερω και εγω αλλα ειναι διαφορετικο αμαξι.

Rides
    3

Προεπιλογή

Δεν ριχνεις ενα τηλεφωνο στο Κιατο,στον γνωστο με το Μ3 μηπως το δωσει? Ειναι και φιλαρακι,παω την γρια (Ε28) για σερβις..

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων

Και εγώ απορώ γιατί ψάχνει, αφού τα ξέρει όλα!!!!!!!!

χα χα σωστά!!

Ο Γιάννης είναι κάτι σαν το carfax των Αμερικάνων που 'αποθηκεύει' το ιστορικό του κάθε αυτοκινήτου (μηχανικά, ζημιές & τρακαρίσματα), ώστε να μπορεί να εξακριβωθεί ανά πάσα στιγμή από τον κάθε ενδιαφερόμενο.

8. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Eleni (04-06-11)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation .....

Ανανεωση,ειχαμε καποιο τηλεφωνο απο ανθρωπο που ειδε την αγγελια μου,θα δουμε τι θα γινει.

Ευχαριστω δημοσια και τον Kωστα απο Αρκαδια για τη συσταση και τη βοηθεια του σε ενα αυτοκινητο που γνωριζω και μου εδωσε το τηλεφωνο και την επαφη,θα επικοινωνησω εντος εβδομαδας να δω και τις διαθεσεις του ιδιοκτητη.

10. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

E60_Arkadia (25-05-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανανεωση,ειχαμε καποιο τηλεφωνο απο ανθρωπο που ειδε την αγγελια μου,θα δουμε τι θα γινει.

Ευχαριστω δημοσια και τον Kωστα απο Αρκαδια για τη συσταση και τη βοηθεια του σε ενα αυτοκινητο που γνωριζω και μου εδωσε το τηλεφωνο και την επαφη,θα επικοινωνησω εντος εβδομαδας να δω και τις διαθεσεις του ιδιοκτητη.
    Ο άνθρωπος που σε πήρε είναι ιδιοκτήτης γνήσιου Μ3 Ε30 και το έχει πρός πώληση?Μακάρι να βρέθηκε αμάξι!

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο άνθρωπος που σε πήρε είναι ιδιοκτήτης γνήσιου Μ3 Ε30 και το έχει πρός πώληση?Μακάρι να βρέθηκε αμάξι!
    Εγινε προχθες μια συναντηση με τον κυριο που με πηρε τηλεφωνο και μου ειχε προτεινει το αμαξι του,συναντηθηκαμε-κερασε χυμο (να ναι καλα ο ανθρωπος) και μου εδειξε φωτο απο το αυτοκινητο στο λαπτοπ του μιας και το αμαξι δεν μετακινειται συχνα και ειναι στο γκαραζ.Χθες λογω βροχης που ξαναμιλησαμε και επαγγελματικου του ταξιδιου δεν βρεθηκαμε να το δω και ανανεωσαμε το ραντεβου για Δευτερα με το καλο οταν γυρισει ο ανθρωπος.

Εν τω μεταξυ η αναζητηση στα εξειδικευμενα συνεργεια με τα στοιχεια μου φαινεται να αποδιδει καρπους.Το Σαββατοκυριακο αν ειναι καλος ο καιρος θα μεταβω Κορινθο και Σπαρτη για να δω ενα γαλλικων προδιαγραφων απο ΟΔΔΥ μη καταλυτικο του 1987 και ενα αμερικανικο απο ΟΔΔΥ.Τα 2 προαναφερθεντα αμαξια ειναι παλιοι μου ''γνωριμοι'' και απομενει να δω την κατασταση τους μετα απο τοσα χρονια και τις απαιτησεις των ιδιοκτητων τους.

Το αμαξι που μου προτεινε ο κυριος εδω στην Αθηνα ειναι μετατροπη ενω τα αλλα 2 ειναι γνησια απο ΟΔΔΥ και τα 2.....ειδωμεν!

Οποιος εχει πληροφοριες για καποιο αλλο αμαξι ας ενημερωσει,η αναζητηση συνεχιζεται,για να δουμε τι καρπους θα αποδωσει!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάει καλά η αναζήτηση βλέπω
    Μπράβο Γιάννη!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπράβο ρε Γιάννη!! Το αμερικάνικο που λες είναι λευκό ?

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP