Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pralinas Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου επιδη γνωριζω αρκετα καλα το θεμα μηχανακι,αν το ειχες αφησει πανω απο 1,5-2 μηνες σε ακινησια και ειχε εστο και λιγο βενζινη μεσα η ποιοτητα της χαλαει και για αυτο τον λογο σου εκανε ρεταρισματα.
Γεια σου πραλινα! Διορθωση γιατι προσπερασα ενα γεμισμα!

Το ειχα αρκετο καιρο σε ακινησια, ηρθαν το πηραν και το πηγαν Πειραια για γενικο service και ελεγχο. Απο τον Πειραια το πηρα εγω και το εφερα Βαρκιζα, ειχε μεινει ελαχιστη βενζινη και καπου κοντα στο Σεφ (παλι Aegean πρεπει να ηταν) εβαλα βενζινη και ηρθα.

Αυτη η βενζινη ανακατευτηκε με την παλια αλλα δεν ειχα κανενα θεμα. Οταν γεμισα πληρως με "νεα" βενζινη (το δουλευα ολη μερα για να τη καψω), που δεν ειχε μεινει σταγονα απο την "ακινητοποιημενη" μου εκανε τα νουμερα που λεω και απο τη βιδα του καρμπυρατερ βγηκε το χαος..

Επειδη το πειραμα με τη βιδα ειναι ευκολο, και υπαρχει και η ενσταση του μηπως ειχε μεινει υγρασια απο τη παλια, θα ξαναβαλω καποια στιγμη να δω αν θα γεμισει παλι αυτο το υγρο που δεν μυριζει βενζινη, μηπως τον κραζω αδικα. Στο αμαξι δεν βαζω απο εκει. Στο buggy με τη βιδα εισαι ετοιμος και καθαρος.. στο αμαξι τρεχα γυρευε!