Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο aristent Υποψιαζομαι δυο λογους που σε αφησε: Α.εχεις κρατικες πινακιδες....οκ δηλ συναδελφος κλπ. Β.εχεις ωραια .....ματια!!! εαν ειναι το Β,βλεπω το Δημητρη να πουλαει το Μ3 και να ερχεται Αμερικα!!! 0axax0ax00axax00ax0ax0axa0x ζητηται νεαρα με BMW ματια δε με ενδιαφερουν τα αλλα τα κανω εγω.. p.s fb εχεις?
Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 0axax0ax00axax00ax0ax0axa0x ζητηται νεαρα με BMW ματια δε με ενδιαφερουν τα αλλα τα κανω εγω.. p.s fb εχεις? Eχ μωρε σαλιαρη με το fb . . .
Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 0axax0ax00axax00ax0ax0axa0x ζητηται νεαρα με BMW ματια δε με ενδιαφερουν τα αλλα τα κανω εγω.. p.s fb εχεις? παπαπα!!!βρε τον σαλιάρη...
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 0axax0ax00axax00ax0ax0axa0x ζητηται νεαρα με BMW ματια δε με ενδιαφερουν τα αλλα τα κανω εγω.. p.s fb εχεις? φιλε μου σου πεφτω λιγο μικρη.......... το μονο που δεν ειμαι "νεαρα"..... η αναλογως τι εννοεις με το "νεαρα" ....
Αρχικό μήνυμα απο Eleni φιλε μου σου πεφτω λιγο μικρη.......... το μονο που δεν ειμαι "νεαρα"..... η αναλογως τι εννοεις με το "νεαρα" .... πλακα κανουμε ετσι!! αν και παντα ελεγα πως η γρια η κοτα εχει το ζουμι...
Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 πλακα κανουμε ετσι!! αν και παντα ελεγα πως η γρια η κοτα εχει το ζουμι... τωρα το παρακανες....... τη μια νεαρα και την αλλη γρια......????? τι να σου πω..... (πλακα κανω κ εγω) Αγορι μου η ηλικια στα χαρτια δεν παιζει ρολο.... ειναι το πως αισθανεσαι......
Κανονισμός του Φόρουμ