Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DRAKOULAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η συμπεριφορα γενναει συμπεριφορα....Τολμηστε να χαμογελασετε εγκαρδια στον κυριο που βρισκεται εκτος εαυτου και μετα να σχολιασετε με χιουμορ την κατασταση....Σας υπογραφω οτι ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ απο το αποτελεσμα...Ανθρωποι μαλιστα επιρρεπεις στη βια αναστατωνονται λιγοτερο αν δεχθουν χαστουκι απο το να τους απαντησετε με χαμογελο....
    Εχω συμμετασχει σε χιλιαδες συνεδρια κοινωνικης συμπεριφορας....
    Αγαπητε φιλε δεν ειναι απολυτο αυτο που λες,την περασμενη εβδομαδα ειχα ενα επεισοδιο με τον γιο μιας κυριας που ενω εκανα οπισθεν να παρκαρω αυτη μπηκε με την μουρη.

Χωρις να την βρισω αφου ειχε την ηλικια της μητερας μου και χαμογελωντας τοσο σε αυτην οσο και στον γιο της λεγωντας τους οτι απλα δεν ειναι σωστο,ο γιος της μου εχωσε 2 κουτουλιες που λογω της ενασχολησης μου με πολεμικες τεχνες αλλα και με απειρες παρομοιες καταστασεις στο παρελθον τις απεφυγα οσο μπορουσα,γυρισα να μπω στο αμαξι και αυτος συνεχισε να με χτυπαει με κλωτσιες και μπουνιες μονο που δεν ηξερε που να χτυπησει για να κανει ζημια απλα γουσταρε τον τσαμπουκα.

Ειναι τυχερος βεβαια που επεσε πανω μου σε αυτην την φαση της ζωης μου που λογω καποιων καταστασεων εχω ορκιστει να μην χτυπησω ανθρωπο παρα μονο αν κινδυνευει η ζωη μου ή η οικογενεια μου.

Το αποτελεσμα ηταν να φυγω με μια μελανια στο ποδι και μια κοκινιλα στο αυτι,αυτος ισως να χτυπησε λιγο το κεφαλι του στην μπουνια μου αλλα λιγο με νοιαζει με τετοια συμπεριφορα αργα η γρηγορα θα βρει τον δασκαλο του.

Με αυτο το παραδειγμα θελω να τονισω οτι μπορει εμεις να ειμαστε η αφορμη και οχι η αιτια στο ξεσπασμα ενος ανθρωπου και να την πληρωσουμε χωρις να φταιμε.
    Γι αυτο λοιπον ενα εχω να σας πω αν και μεχρι πριν απο καποια χρονια ημουνα πολεμιος σε αυτο το ρητο,τωρα το λεω οπου βρεθω και οπου σταθω:
    ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ και επειδη η δικια μου η μανα εχει κλαψει αν θελετε καντε το πραξη και δεν θα χασετε.

2. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

stavr (26-05-11), tokiko (25-05-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

βασικη γνωση αν ποτε καποιος μπει σπιτι σας ειναι μια,
    αυτος που μπουκαρει οτι και να κουβαλαει πανω του ΦΟΒΑΤΑΙ το ιδιο με αυτον που θα τον αντικρυσει ξαφνικα μπροστα του(αν ξυπνησει).
    ο φοβος του φερνει την κατασταση διαφυγης εν πανικω οποτε κατα μεγαλο ποσοστο αν κανει το λαθος ο "αντιπαλος"και αντιδρασει ομοιως με πανικο και επιθεση ,κατα πλειοψηφικο ποσοστο θα χρησιμοποιησει αυτο που εχει μαζι του.
    εν μερει ειναι σωστο να μην πουλησει καποιος τσαμπουκα αλλα το μυαλο ειδικα οσων εχουν παιδια διπλα εχει αντιδραση αυτοαμυνας που πολλες φορες φερνει τραγικα αποτελεσματα.
    επισης πολυ σωστα ειπωθηκε πριν οτι συνηθως ξερουν να επιλεγουν αδυνατα θυματα.
    μακρια απο ολους μας τετοια περιστατικα.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

m-power_01 (27-05-11), Nino (26-05-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτος που μπουκαρει οτι και να κουβαλαει πανω του ΦΟΒΑΤΑΙ το ιδιο με αυτον που θα τον αντικρυσει ξαφνικα μπροστα του(αν ξυπνησει).
    ο φοβος του φερνει την κατασταση διαφυγης εν πανικω οποτε κατα μεγαλο ποσοστο αν κανει το λαθος ο "αντιπαλος"και αντιδρασει ομοιως με πανικο και επιθεση ,κατα πλειοψηφικο ποσοστο θα χρησιμοποιησει αυτο που εχει μαζι του.
    εν μερει ειναι σωστο να μην πουλησει καποιος τσαμπουκα αλλα το μυαλο ειδικα οσων εχουν παιδια διπλα εχει αντιδραση αυτοαμυνας που πολλες φορες φερνει τραγικα αποτελεσματα.
    Πολυ σωστα
    αλλα αν δεν γινεται αλλιως...
    Απο το να σε "παει" Παπας καλυτερα να σε "παει" Αστυνομος...

6. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Thomelef (26-05-11)

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο φοβος του φερνει την κατασταση διαφυγης εν πανικω οποτε κατα μεγαλο ποσοστο αν κανει το λαθος
    ο "αντιπαλος"και αντιδρασει ομοιως με πανικο και επιθεση ,κατα πλειοψηφικο ποσοστο θα χρησιμοποιησει αυτο που εχει μαζι του.
    Σε αυτο το κομματι του ποστ σου, θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω....Σιγουρα υπαρχει και ο φοβος .........αλλα μην ξεχνας οτι ο μπουκαδωρος ειναι προετοιμασμενος ψυχολογικα και ισως και εξοπλισμενος για να αντιμετωπισει ενα πιθανο "ξυπνημα". Οσο και κολλησει θα εχει σκεφτει πιθανες λυσεις, στα πιθανα σεναρια που θα εξελιχθουν!!!......για σκεψου το....δεν μπαινεις ετσι με αδεια χερια σε ξενο σπιτι !!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτο το κομματι του ποστ σου, θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω....Σιγουρα υπαρχει και ο φοβος .........αλλα μην ξεχνας οτι ο μπουκαδωρος ειναι προετοιμασμενος ψυχολογικα και ισως και εξοπλισμενος για να αντιμετωπισει ενα πιθανο "ξυπνημα". Οσο και κολλησει θα εχει σκεφτει πιθανες λυσεις, στα πιθανα σεναρια που θα εξελιχθουν!!!......για σκεψου το....δεν μπαινεις ετσι με αδεια χερια σε ξενο σπιτι !!!
    δεν μπαινει με αδειο χερι αλλα με γρηγορο τροπο διαφυγης ειναι κανονας.
    απο εκει και επειτα αν στην διαφυγη μπει ο πανικος ειναι θεμα εμπειριας του εισβολεα η καθε του αντιδραση.
    καποιοι τα διδασκονται αυτα.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητε φιλε δεν ειναι απολυτο αυτο που λες,την περασμενη εβδομαδα ειχα ενα επεισοδιο με τον γιο μιας κυριας που ενω εκανα οπισθεν να παρκαρω αυτη μπηκε με την μουρη.

Χωρις να την βρισω αφου ειχε την ηλικια της μητερας μου και χαμογελωντας τοσο σε αυτην οσο και στον γιο της λεγωντας τους οτι απλα δεν ειναι σωστο,ο γιος της μου εχωσε 2 κουτουλιες που λογω της ενασχολησης μου με πολεμικες τεχνες αλλα και με απειρες παρομοιες καταστασεις στο παρελθον τις απεφυγα οσο μπορουσα,γυρισα να μπω στο αμαξι και αυτος συνεχισε να με χτυπαει με κλωτσιες και μπουνιες μονο που δεν ηξερε που να χτυπησει για να κανει ζημια απλα γουσταρε τον τσαμπουκα.

Ειναι τυχερος βεβαια που επεσε πανω μου σε αυτην την φαση της ζωης μου που λογω καποιων καταστασεων εχω ορκιστει να μην χτυπησω ανθρωπο παρα μονο αν κινδυνευει η ζωη μου ή η οικογενεια μου.

Το αποτελεσμα ηταν να φυγω με μια μελανια στο ποδι και μια κοκινιλα στο αυτι,αυτος ισως να χτυπησε λιγο το κεφαλι του στην μπουνια μου αλλα λιγο με νοιαζει με τετοια συμπεριφορα αργα η γρηγορα θα βρει τον δασκαλο του.

Με αυτο το παραδειγμα θελω να τονισω οτι μπορει εμεις να ειμαστε η αφορμη και οχι η αιτια στο ξεσπασμα ενος ανθρωπου και να την πληρωσουμε χωρις να φταιμε.
    Γι αυτο λοιπον ενα εχω να σας πω αν και μεχρι πριν απο καποια χρονια ημουνα πολεμιος σε αυτο το ρητο,τωρα το λεω οπου βρεθω και οπου σταθω:
    ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ και επειδη η δικια μου η μανα εχει κλαψει αν θελετε καντε το πραξη και δεν θα χασετε.
    Τιποτα σε αυτον τον κοσμο δεν ειναι απολυτο φιλε μου....εσυ ετυχε να πεσεις σε τραμπουκο και αλητη με μηδενικη μορφωση και παιδεια...αν ειναι οπως τα γραφεις,επρεπε αμεσως να του κανεις μηνυση...κατι τετοιοι ουρακοταγκοι(αμοιρα ζωακια) θα επρεπε να ειναι στη φυλακη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DRAKOULAS : 26-05-11 στις 05:00

10. The Following User Says Thank You to DRAKOULAS For This Useful Post:

nikos-Mpacket (26-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP