Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό που είπε και ο φίλος z3 2.2 για πολεμικές τέχνες, βέβαια μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας. Τώρα για τα αεροβόλα και ακόμα με τα Co2 δεν θα καταφέρετε κάτι εκτός από το να του αλλάξετε την διάθεση, δλδ εκεί που μπήκε με πρόθεση να ληστέψει να σας τραυματίσει ή και χειρότερα. Τα αεροβόλα δεν προκαλούν τέτοια ζημιά ώστε να πέσει ο άλλος και καλό θα ήτανε να μην τα αναφέρετε αυτά δημόσια, διότι υπάρχουν άτομα ακόμα και εδώ μέσα πιστεύω που έχουν τις γνώσεις για το συγκεκριμένο εργαλείο ή ακόμα το έχουν και σαν hobby και έτσι μπορούν να σας καθοδηγήσουν αλλά μόνο από κοντά και ας μην είναι παράνομο το αεροβόλο. Υπάρχει και σχετικό φόρουμ που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς και να ενημερωθεί. Βέβαια όμως ο καθένας αποφασίζει μέχρι που θα φτάσει σε αυτές τις περιπτώσεις και σίγουρα θα γίνει πολύ πιο ακραίος όταν κινδυνεύει η οικογένεια, και καλά θα κάνει δηλαδή αρκεί να το χειριστεί σωστά και να μην τα χειροτερέψει.
    Αυτά όσο αφορά την αυτοάμυνα σε περίπτωση που κινδυνεύεις στο σπίτι σου.

Τώρα για τους καυγάδες στο δρόμο όπως ανέφερε και ο φίλος nino δεν αξίζει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 25-05-11 στις 13:39

Rides
    0

Προεπιλογή

Ξέχασα να αναφέρω και το άλλο με τα σκυλιά...επειδή τυχαίνει να έχω 3 γερμανικά ποιμενικά σας διαβεβαιώ ότι ξέρουν την δουλειά τους αλλά πρέπει να τους δώσεις την αγάπη σου από μικρά όπως θα την έδινες στην οικογένειά σου.

3. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

stavr (26-05-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλά πρέπει να τους δώσεις την αγάπη σου από μικρά όπως θα την έδινες στην οικογένειά σου.
    Μπραβο
    Πολυ σωστη κουβεντα
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

5. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

tokiko (25-05-11)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέχασα να αναφέρω και το άλλο με τα σκυλιά...επειδή τυχαίνει να έχω 3 γερμανικά ποιμενικά σας διαβεβαιώ ότι ξέρουν την δουλειά τους αλλά πρέπει να τους δώσεις την αγάπη σου από μικρά όπως θα την έδινες στην οικογένειά σου.
    Επειδή έχω και εγώ ένα μικρούλη γερμανικό ποιμενικό, να πω ότι απλά αλλάζουν όλοι δόμο ή περπατάνε γρήγορα όταν παίρνανε από μπροστά από το σπίτι μου, το θέμα όμως είναι ότι είναι μικρός (6,5 μηνών) και δεν έχω πάρει απόφαση ακόμα για το τι θα τον εκπαιδεύσω....
    Φοβάμαι να τον αγριέψω για φύλακα, έχω μικρά παιδιά και δεν ξέρω πως θα του βγει ...

Μιχάλη για πες καμία γνώμη...
    end

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μιχάλη για πες καμία γνώμη...
    end
    Βεβαίως και να σου πω μερικά πράγματα, με πμ όμως να μην χαλάσουμε και την δομή του topic.

8. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

bill_m3 (25-05-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπόν...γενικά επειδή πολά απ'αυτά που λέμε δεν ισχύουν, η κατάσταση είναι η εξής...κανείς
    δεν γνωρίζει τη κατάληξη μπορεί να έχει μια συμπλοκή, είτε μέσα στο σπίτι μας με έναν εισβολέα,
    είτε στον δρόμο με κάποιον που για οποιοδήποτε λόγο έχουμε διαπλικτιστεί, και είμαστε έτοιμοι
    να πιαστούμε στα χέρια...και δεν ξέρουμε την κατάληξη, διότι δεν ξέρουμε ποιόν έχουμε
    απέναντι μας, ασχετα με το τι όπλο κουβαλάμε πάνω μας...και εξηγούμε. αν κούφια η ώρα
    που το ακούει δεί κάποιος απο μας ένα πρεζάκι μέσα στο σπίτι του, τι παραπάνω νομίζετε πως
    θα χρησημοποιήσετε πέρα απο κάνα δυο ζευγάρια σφαλιάρες???ένα παράδειγμα είναι αυτό...
    αν απο την άλλη πέσεις σε αδίστακτο που έχει μαχαιρώσει και έχει μαχαιρωθεί και είναι έτοιμος
    για όλα, και έχει και το αβαντάζ του ότι αυτός γνωρίζει, ενώ εμείς δεν γνωρίζουμε πως είναι
    εκεί και θέλει να μας κάνει κακό...τι νομίζετε πως θα προλάβετε να χρησημοποιήσετε???τπτ...
    όσο για τις πολεμικές τέχνες, στράτο δεν είναι καθόλου χαζομάρες...πέρα απο καλή γυμναστική,
    μαθαίνοντας πολεμικές τέχνες μαθαίνεις να αμύνεσαι πρώτα, και μετά να επιτίθεσαι όταν
    και άμα βρείς μια ευκαιρεία...φυσικά και σε έναν καυγά μπορείς να κάνεις χρήση αρκετά απο
    αυτά που έχεις μάθει, όχι απόλυτα με επιτυχία όμως...εξαρτάται βέβαια και τι είδους τέχνη
    μαθαίνεις...όσο για τις επιδείξεις κτλ, είναι ένα μέρος των τεχνών που δεν παραβλέπεται...
    θεώρησε το σαν εξετάσεις για να πάει κάποιος στο επόμενο λέβελ. αρκετές φορές βλέπουμε
    ανθρώπους να κάνουν κινήσεις στον αέρα, βλέποντας τον ορίζοντα...και αυτά απαραίτητα είναι.
    αυτές είναι φόρμες άσκησης, τις οποίες κάποιος που πάρι για να αλλάξει ζώνη, πρέπει να
    γνωρίζει μέχρι και την παραμικρή κίνηση, να ξέρει που θα βγάλει κραυγή, να ξέρει που να
    εκπνεύσει, που να φυσίξει, πόσο γρήγορα να χτυπήσει τον αέρα, κτλ κτλ...όσο βαρετό είναι
    όταν το βλέπεις, άλλο τόσο είνα όταν τα κάνεις επί 3 συνεχόμενες προπονήσεις...θυμάμαι
    πιτσιρικάς, που αυτός ήταν ένας λόγος που παράτησα του χου σου κουαν...η συγκεκριμένη
    τέχνη όμως ήταν αυτή που μου έμαθε τα βασικά...γενικά κάθε τέχνη έχει και τα δικά της...
    εγώ έχω κάνει χου σου κουαν - μου τάι - κικ μπόξινγκ - νιν πο. ποτέ εντατικά, και είμουν
    πάντα ένας μέσος αθλητής. περίπου απο μία σεζόν στο καθένα έχω ασχοληθεί. το χου σου κουάν
    είναι τέχνη άμυνας, και αν βρείς ευκαιρεία και χρειάζεται, να κάνεις ζημιά. το μου τάι είναι
    ότι πιο π@υστικο υπάρχει με ίσως τα χειρότερα χτυπήματα, και έχει να κάνει με εξολόθρευση,
    το κικ μπόξινγκ είναι πιο πολύ να βρείς την κατάλληλη ευκαιρεία και να κάνεις ζημιά, και το
    νιν πο, έχει να κάνει με λαβές και ακινητοποίηση. κάτι σαν το τζούντο, μιας και είναι παρακλάδι
    του, όπως και το χου σου κουαν, είναι παρακλάδι του ταε κβοντο...πάντως δεν ξέρω τι
    γνώμη έχετε, αλλά μαθαίνοντας κάποια τέχνη, μόνο καλό στον εαυτό σας μπορείτε να
    κάνετε...ένα καλό που έχουν πέρα απο την γυμναστική, είναι και η πειθαρχεία που μπορεί
    να αποκτήσεις μαθαίνοντας κάποια απο αυτές τις τέχνες...
    σόρυ για το πρίξιμο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

10. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (25-05-11), Nino (25-05-11), S8N (25-05-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για να κάνουμε και λίγη πλάκα:

Ένας γείτονας στο σπίτι που νοίκιαζα πριν 3-4 χρόνια μου είχε δείξει ένα όπλο που είχε για εκφοβισμό. Ήταν ρέπλικα ενός Walther PPK (την είχε δει 007) αλλά έπαιρνε μόνο σφαίρες κρότου ή δακρυγόνες.

Το ίδιο Πάσχα, το βράδυ της Ανάστασης, πέτυχα τον εν λόγω γείτονα στο εκκλησάκι ψηλά στο λόφο στην αρχή της Λεωφ. Λαυρίου. Όταν άρχισαν τα βαρελότα, έβγαλε τη ρέπλικα κι άρχισε να βαράει στον αέρα. Μόνο που ο μ@λ@κ@ς είχε τις δακρυγόνες και όχι του κρότου. 3 μέρες έκαναν να ξεπρηστούν τα μάτια μου.

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

το κακο με τους νομους μας ειναι οτι απαγορευονται τα παντα...μεχρι και τα αεροβολα co2
    η μοναδικη λυση ειναι πολεμικες τεχνες (κικ μποξ ασχολουμαι εγω 2 χρονια) αλλα παλι επειδη τα χερια και τα ποδια δεν ειναι ποτε πιο γρηγορα απο ενα colt ,κανεις τουμπεκι μεχρι να δεις αν μπορεις να επεμβεις , αλλιως αστους να σε κλεψουν...
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

14. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

stratos (25-05-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DRAKOULAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η συμπεριφορα γενναει συμπεριφορα....Τολμηστε να χαμογελασετε εγκαρδια στον κυριο που βρισκεται εκτος εαυτου και μετα να σχολιασετε με χιουμορ την κατασταση....Σας υπογραφω οτι ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ απο το αποτελεσμα...Ανθρωποι μαλιστα επιρρεπεις στη βια αναστατωνονται λιγοτερο αν δεχθουν χαστουκι απο το να τους απαντησετε με χαμογελο....
    Εχω συμμετασχει σε χιλιαδες συνεδρια κοινωνικης συμπεριφορας....
    Αγαπητε φιλε δεν ειναι απολυτο αυτο που λες,την περασμενη εβδομαδα ειχα ενα επεισοδιο με τον γιο μιας κυριας που ενω εκανα οπισθεν να παρκαρω αυτη μπηκε με την μουρη.

Χωρις να την βρισω αφου ειχε την ηλικια της μητερας μου και χαμογελωντας τοσο σε αυτην οσο και στον γιο της λεγωντας τους οτι απλα δεν ειναι σωστο,ο γιος της μου εχωσε 2 κουτουλιες που λογω της ενασχολησης μου με πολεμικες τεχνες αλλα και με απειρες παρομοιες καταστασεις στο παρελθον τις απεφυγα οσο μπορουσα,γυρισα να μπω στο αμαξι και αυτος συνεχισε να με χτυπαει με κλωτσιες και μπουνιες μονο που δεν ηξερε που να χτυπησει για να κανει ζημια απλα γουσταρε τον τσαμπουκα.

Ειναι τυχερος βεβαια που επεσε πανω μου σε αυτην την φαση της ζωης μου που λογω καποιων καταστασεων εχω ορκιστει να μην χτυπησω ανθρωπο παρα μονο αν κινδυνευει η ζωη μου ή η οικογενεια μου.

Το αποτελεσμα ηταν να φυγω με μια μελανια στο ποδι και μια κοκινιλα στο αυτι,αυτος ισως να χτυπησε λιγο το κεφαλι του στην μπουνια μου αλλα λιγο με νοιαζει με τετοια συμπεριφορα αργα η γρηγορα θα βρει τον δασκαλο του.

Με αυτο το παραδειγμα θελω να τονισω οτι μπορει εμεις να ειμαστε η αφορμη και οχι η αιτια στο ξεσπασμα ενος ανθρωπου και να την πληρωσουμε χωρις να φταιμε.
    Γι αυτο λοιπον ενα εχω να σας πω αν και μεχρι πριν απο καποια χρονια ημουνα πολεμιος σε αυτο το ρητο,τωρα το λεω οπου βρεθω και οπου σταθω:
    ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ και επειδη η δικια μου η μανα εχει κλαψει αν θελετε καντε το πραξη και δεν θα χασετε.

16. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

stavr (26-05-11), tokiko (25-05-11)

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP