Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Μπαταρια αυτοκινητου!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω πιστευω οτι καποιες καθημερινες συνηθειες μπορουν να βοηθησουν την μπαταρια μας.Μερικες που εφαρμοζω εγω ειναι: 1.Κλεινω οροφη-παραθυρα πριν σβησω τη μηχανη 2.Βαζω μπρος με πατημενο συμπλεκτη παντα 3.Βαζω μπρος με διακοπτη φωτων στο 0 4.Οταν το καθαριζω και εχω ανοιχτες πορτες κλεινω απο την αρχη τις πλαφονιερες (ειναι και πολλες!) Ας προσθεσει καποιος καμια ιδεα ακομα να την εφαρμοσουμε

2. The Following 3 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

individual (31-05-14), Jimmakos (25-05-11), Vasilis (25-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos e46 16v Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω πιστευω οτι καποιες καθημερινες συνηθειες μπορουν να βοηθησουν την μπαταρια μας.Μερικες που εφαρμοζω εγω ειναι: 1.Κλεινω οροφη-παραθυρα πριν σβησω τη μηχανη 2.Βαζω μπρος με πατημενο συμπλεκτη παντα 3.Βαζω μπρος με διακοπτη φωτων στο 0 4.Οταν το καθαριζω και εχω ανοιχτες πορτες κλεινω απο την αρχη τις πλαφονιερες (ειναι και πολλες!) Ας προσθεσει καποιος καμια ιδεα ακομα να την εφαρμοσουμε
    Εγω επισης κλεινω κλιματισμο,καθρεπτες και μερικες φορες και το ραδιο πριν σβησω τη μηχανη.
    quattro ist fur sissies

Rides
    0

Προεπιλογή

Μηπως ξερει καποιος ?Ενω εχει τοποθετηθει νεα μπαταρια σε Ε46 ,σε ενα πρωινο με υγρασια κ κρυο κ λιγο μετα απο κανονικο ξεκινημα ,σε πορεια με μικρη ταχυτητα κ αναμμενα φωτα ,εκανε υπερταση κ τα φωτα για λιγο αναψαν περισσοτερο ...Μετα επανηλθε σε κανονικη κατασταση ...Εχει τυχει σε καποιον? Επαναλαμβανω η μπαταρια ειναι μιας εβδομαδας κ οταν την βαλαμε εγινε κ ελεγχος στο δυναμο για αν φορτιζει σωστα κ ηταν ο.κ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Δυστυχως το φαινομενο της υπερτασης εμφανιζεται συχνα στα παγωμενα πρωινα λιγο με α την εκκινηση...Σε διαγνωστικο που το ειδαμε εβγαλε υπερφορτισει στιγμιαια (πανω απο 18v) λογω δυναμου.Ο μαστορας ειπε πως πρεπει να παμε για επισκευη του δυναμου...Ακουγεται λογικο ...?Εχει τυχει κατι παρομοιο σε καποιον αλλο ..?

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω επισης κλεινω κλιματισμο,καθρεπτες και μερικες φορες και το ραδιο πριν σβησω τη μηχανη.
    Εγω δεν κανω τιποτα απο ολα αυτα......και η μαμα μπαταρια κρατησε ακριβως 9 χρονια

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP