Οι στοιχειώδεις όροι εγγύησης μπαταρίας αφορούν στην τοποθέτηση της.
Μου ακούγεται εντελώς παράλογη η δικαιολογία.
Τότε αυτή η λογική γιατί να μην ισχύει για όλο το αμάξι; Όποιος δηλ. κάνει 5.000Km το χρόνο να του ακυρώνεται η εγγύηση του αμαξιού.
Μάλλον λόγο εποχών αποφεύγουν τα έξοδα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
μια απο τις πιο παρεξηγημενες μπαταριες ειναι η hankook η κορεατικη.
και λεω παρεξηγημενη γιατι λεει ο αλλος κορεατικη μπαταρια θα βαλω στο bmw? ε και τι εγινε?αυτο θα κοιταμε η' τι κραταει πιο πολυ?
οταν την πρωτοεβάλα (πριν 8 χρονια) το αμαξι κινουνταν ελαχιστα.τυχαινε να μενει 2 μηνες ακινητο χωρις καν να το βαζω μπροστα.(τα εκοψα αυτα τωρα).
παρολα αυτα η συγκεκριμενη αντεξε 7 χρονια! πριν παραδωσει πνευμα.
περσι στο ε36 την αλλαξα παλι με την ιδια.
απο τις bosch δεν ειμαι ευχαριστημενος.στο corolla ειχα βαλει καινουργια και κρατησε μονο 3,5 χρονια....(και κινουνταν σχεδον καθημερινα να φανταστειτε....).
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
BILL007 (20-07-12)
το αμαξι το εβαλαν στο διαγνωστικο και εβγαλε διαδρομες απο 0 εως 5χλμ απο 5 εως 20χλμ και απο 20 και πανω. Το συνεργειο είναι η bmw Ηρακλειου Κρητης. Το αμαξι το αφησα εκει για ελεγχο και θελω να πιστευω οτι θα την αντικαταστησουν με εγγυηση μιας και μου ειπαν οτι κοστιζει περιπου 400 ευρω!!!!
τις ειδα και εγω στο διαγνωστικο αλλα και παλι δεν ειναι λογικο αμαξι με 20000 χλμ τα περισσοτερα σε ταξιδια κ μονο το τελευταιο διμηνο με συντομες διαδρομες λογω δουλειας, να τα παιζει η μπαταρια. Αν και δυσκολευοταν καιρο τωρα οταν επαιρνε μπροστα και πηγαινοντας στο συνεργειο, επειδη δεν εβγαζε κατι στο διαγνωστικο μου ελεγαν ολα καλα και εφευγα