Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ακουω πολλα γυρω γυρω χρηστο και πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα...
    δικαιωματα και καλη μεταχειρηση στα δικαστηρια παιδια εχουν οι λαθρομεταναστες δεν το ξερατε? μπηκαν μεσα στο σπιτι σου να σε κλεψουν και επιτεθηκες??? ρατσιστης...φτου σου!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασικά αν έλεγαν μπράβο στον φίλο ankor τότε θα επιβράβευαν τέτοιες προσπάθειες οπότε όλοι θα είχαν ένα κουμπούρι και όποιος έμπαινε μέσα για κλοπή θα έβγαινε οριζόντια. Για να μην ενθαρρηνουν τέτοιες προσπάθειες δυστηχώς τιμώρησαν τον ankor.

Σε όλα ανώμαλο είναι το σύστημα, η δικαιωσύνη δεν θα ήταν?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ankor κριμα για την αδικη ποινη, πες μας ομως κατι παραπανω γιατι αυτο που εγραψες δεν βγαζει αρκετο νοημα. Τα ατομα που μπηκαν, ειχαν σκοπο τη κλοπη? (μαλλον..). Ηταν οπλισμενοι με κατι? Σου επιτεθηκαν πρωτοι? Επιτεθηκες εσυ πρωτος? Τους τραυματισες και ασκησαν μυνηση μετα τη συλληψη τους?
    Ολα αυτα ειναι σημαντικα σε τετοιες περιπτωσεις..
    Aυριο θα απαντησω αναλυτικοτερα συγνωμη ειμαι πολυ ταλαιπωρημενοs για αποψε.ναι μπηκαν με σκοπο την κλοπη.και παλι συγνωμη αυριο τα υπολοιπα,καλο βραδυ

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Απο την εμπειρια μου σε τετοιες καταστασεις,μην ρωτατε τι και πως περασμενα ξεχασμενα,το μονο που συμβουλευω ολους σας ειναι οτι αν μπορειτε να αποφυγετε εναν καυγα ειδικα στον δρομο ειναι η καλυτερη λυση.
    Ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ο καθενας ψαχνει καπου να εκτονωθει,ειναι κριμα λοιπον να ειστε εσεις το θυμα του.

Στην περιπτωση που καποιος εισβαλει στο σπιτι μας αλλαζουν τα πραγματα,παραβιαζει το ασυλο μας και μπορουμε να πραξουμε αναλογως αν και ο νομος δεν ειναι με το μερος αυτου που εχει δικιο.

Τρανο παραδειγμα του φιλου που εφαγε 8 μηνες γιατι καποιος μπηκε στο σπιτι του παρανομα και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης τον οδηγησε στην χειροδικια και ο νομος αντι να τον προστατευει τον καταδικαζει με μια ποινη που αν ας πουμε την ετρωγα εγω,του χρονου δεν θα μπορουσα να δουλευω στο καζινο γιατι θα ειχα καταδικαστει για ξυλοδαρμο (καθε χρονο ανανεωνουμε τα χαρτια μας και πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις οπως το ποινικο μητρωο).
    Δηλαδη αν μπουνε στο δικο μου το σπιτι θα πρεπει να κατσω να τους βλεπω και να μην αντιδρω γιατι οι νομοι ειναι αυτοι που ειναι.

Παντως σε καθε περιπτωση η σκεψη μας πρεπει να ειναι στην ασφαλεια μας αλλα και στο ποσο πολυτιμη ειναι η ζωη.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καποιος θα ξερει να μας πει σιγουρα,
    αλλα νομιζω ειχα ακουσει οτι πλεον
    ΜΟΝΟ στην κρεβατοκαμαρα εισαι "δικαιολογημενος".
    Μεχρι ποιο σημειο δεν ξερω,
    αλλα αυτο ειναι το τελευταιο "ασυλο"...

Θα καθεσαι μεσα στο υπνοδωματιο, θα αδειαζουν το υπολοιπο σπιτι
    απο την περιουσια σου, και δεν θα κανεις κινηση....

Μονο αν ερθουν να μπουν και εκει, θα αντιδρας...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποιος θα ξερει να μας πει σιγουρα,
    αλλα νομιζω ειχα ακουσει οτι πλεον
    ΜΟΝΟ στην κρεβατοκαμαρα εισαι "δικαιολογημενος".
    Μεχρι ποιο σημειο δεν ξερω,
    αλλα αυτο ειναι το τελευταιο "ασυλο"...

Θα καθεσαι μεσα στο υπνοδωματιο, θα αδειαζουν το υπολοιπο σπιτι
    απο την περιουσια σου, και δεν θα κανεις κινηση....

Μονο αν ερθουν να μπουν και εκει, θα αντιδρας...
    Και δηλαδή θα κάτσω και θα περιμένω να τελειώσουν την δουλειά τους?
    Να τους κεράσω και καφεδάκι με συριανό λουκουμάκι?
    (Δεν στην λέω εσένα προσωπικά Νίκο.... Με το κράτος τα χω και το σύστημά του.....)

Ρε θα τους σπάσω τα ποδάρια και θα πάω να παραδωθώ στεγνά! και σούρσιμο στο τμήμα απο τα μαλλιά τις κουφάλες!

Περιοχή
    Καλυμνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

100 δολαρια, ebay.
    Introducing "The Lawgiver".
    Μονιμος κατοικος αυτοκινητου μου.
    If you have to use it, do it in style!

-Θεοφιλος-
    Attached Images Attached Images

8. The Following 2 Users Say Thank You to tmilatos For This Useful Post:

kloukakis (24-05-11), Konstantinos E60 (25-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παιδια εχω ενα μπαστουνι που κλειδωνει το τιμονι βαρυ πραμα και χωριζεται σε δυο κομματια.Με αυτο σιγουρα δεν εχεις προβλημα με το νομο.Ολα σχεδον οσα αναφερατε μπορει να σας μπλεξουν αν βρεθουν πανω σας και να εχετε υποψιν οτι καθε οπλο που εχετε, μπορει να στραφει εναντιον σας ειδικα μεσα στο σπιτι την ωρα που κοιμαστε.Τα μπρατσα πλεον δεν μετρανε με ενα απλο πατημα της σκανδαλης σε εχουν καθαρισει πολυ ευκολα και εξ αποστασεως.Το σπρει πιπερι κανει δουλεια, το χω δοκιμασει σε μενα .Εχω αλλεργια και μου "φρακαρε το λαιμο" ετσι ενιωθα τουλαχιστον και το φαγα απο αποσταση 2 μετρων περιπου.Για μενα καλυτερα ειναι να αποφευγουμε τις φασαριες.Απλα οταν ερθει η ωρα να επιλεξω εγω η αυτος δεν θα το σκεφτω και πολυ.
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

για μεσα στο σπιτι η λυση που πραγματικα δουλευει, ειναι μονοδρομος, ΣΚΥΛΟΣ!!! Ουτε εμενα μου αρεσε στην αρχη αλλα.......... τελικα δουλευει αψογα (εως τωρα). Εχουν ανοιξει ολα τα γυρω σπιτια, στη δικια μου οικοδομη ειναι 4 διαμερισματα, ο σκυλος ξερει και ξεχωριζει ακομα και τα αυτοκινητα οχι μονο οσων μενουμε στην συγκεκριμενη οικοδομη....αλλα και αυτα των φιλων μας!!! Οτι σκυλο και να χεις βεβαια ....κακα τα ψεματα μπορουν και κανουν τη δουλεια τους ανετα. Το θεμα ειναι οτι εχοντας τον μεσα στο σπιτι ξερω οτι δεν προκειτε να ξυπνησω με ενα οπλο πανω απο το κεφαλι μου. Δεν περιμενω τα παντα απ το σκυλο μου και δεν πιστευω οτι θα αφοπλισει τον οποιοδηποτε εισβολεα αλλα ειδοποιοντας με, και αφηνοντας του και κανα δυο ψιλοσουβενιρ, πιστευω οτι θα εχω τον απαραιτητο χρονο στη διαθεση μου ωστε να αντιδρασω οπως πρεπει.

Τωρα για εκτος σπιτιου......ηρεμια, εγκρατια και αν το βλεπετε αναποφεφκτο φροντιστε το 1ο χτυπημα να το δωσετε εσεις και να ναι αιφνηδιαστικο και αποτελεσματικο. Το ξυλο-βια δεν εχει νομους.....οσοι εχουν ασχοληθει εστω και λιγο το ξερουν καλα αυτο! Εχω δει κατι 2μετρους 100+ κιλα να ξαπλωνουν απο κατι παλικαρακια 1,60 και 65 κιλα βαρος..... Οσων αφορα τα σιδερικα .....αυτο ειναι αλλο καπελο! Μανουριασα πριν κανα χρονο με ενα 60ρη που με εβρισε στο δρομο, στη συνεχεια εβαλε μεχρι και οπισθεν ενω ηταν μπροστα μου με ενα 4χ4 που οδηγουσε και πηγε να με βαλει απο κατω με το σμαρτ! Πηρα αναποδες, Τον παρακολουθω βλεπω που μενει, αφηνω τη γυναικα σπιτι (ηταν και κοντογειτονας) και παω. Παιρνω τα στοιχεια του απο το αγροτικο, και ειναι ο τυπος στο μπαλκονι του, μου φωναζει και με την καραμπινα με σημαδευει!!! Κανω μουγκα, μεταβολη και δρομο. Τελικα μετα απο το ψαξιμο, ο τυπος ηταν και κοντοσυγγενης........αλλα........ ..μεγαλο πραγμα το μυαλο του ανθρωπου. Οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος παιδες!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 25-05-11 στις 01:39

11. The Following 3 Users Say Thank You to stavr For This Useful Post:

bill_m3 (25-05-11), Jimmakos (25-05-11), Nick bmwlover (25-05-11)

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

και εγώ αεροβόλο με αμπούλα αλλά με μηχανισμό σαν και αυτό https://vasilikos.com.gr/index.php?M...36_P0000001984 για να έχεις μόνιμα την αμπούλα μέσα και να μη χάνει το co2
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

13. The Following User Says Thank You to bimmer-corfu For This Useful Post:

z3 2.2 (25-05-11)

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP