nikos-Mpacket (24-05-11)
aristent (24-05-11), nikos-Mpacket (24-05-11)
καλημερα και καλη χρονια σε ολους!
η 5αρα σημερα μπηκε στο συνεργειο για να αλλαχθουν τα παρακατω
μπαξιμο φαναρια bixenon και τιμονι ΜPACKET
νεα αμορτισερ bilstein χοντρομπουκαλα με τα ελλατηρια που ειχε ο νικος (mpack)
το κλασικο σερβις λαδια -φιλτρα- κτλ.
πισω αποστατες 1,5εκατοστο για να φαρδυνει λιγο , και καινουρια πατουμενα sport comtact ,
επομενο βημα ειναι η ευρεση 2 καθισματων Μ5 και το μοτερ 330 που ηδη υπαρχει μαζι με ενα κομπρεσορα asa . αλλα αυτα μετα απο κανα 3 μηνο μιας και στεγνωνουμε σιγα σιγα .
το μονο που με αγχωνει ειναι το steptronic με μοτερ+ κομπρεσσορα , μιας και απο τι μου ειπε ο μηχανικος τα δισκακια του σασμαν 90% θα τα φτισουν και την ανεση του αυτοματου δεν θα ηθελα να την χασω μιας και ειναι οικογενειακο το αμαξι. εσεις τι λετε να το ρισκαρω για δοκιμη?
S8N (03-01-12)
Διονύση καλορίζικα τα μπαξίματα.
Δώσε καμμιά χρήσιμη πληροφορία, από που πήρες φανάρια και τιμόνι ... και πόσο.
Και γιά τα bilistein δώσε info, κάποιος γείτονάς σου ενδιαφέρεται ...
Καμμιά φωτο ?
Δεν δοκιμάζεις πρώτα να μπεί το τρίλιτρο και αργότερα το κομπρεσέρ ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 03-01-12 στις 13:03
καλησπερα πανο , τα φαναρια 800 ευρω και το τιμονι 500 συνολο 1300 εδωσα πισω και τα παλια φαναρια με το παλιο τιμονι και μου εκοψε 500 , εδωσα 800 δηλαδη και τα πραγματα μου .
σχετικα με την αναρτηση , οδηγησα ενος φιλου ενα 530 με bilstein kai eibach ελατηρια και μου φανηκε μια χαρα στον δρομο , ποσο μαλλον με τα ελατηρια τα mpack που ειχε πανω ο νικος που θα εχει λιγοτερους κραδασμους ακομα. τιμη για τα αμορτισερ δεν ξερω να σου πω λιανικη γιατι μου τα πηρε ενας φιλος χονδρικη.
φωτογραφιες μολις το παρω αυριο απο το συναργειο
διονυσης
To GA6HP19Z αντέχει αντέχει μέχρι και 40 κιλά ροπή. Βελτιωτές πηγαίνουν και μέχρι τα 50.
S8N (03-01-12)
Mε 'γεια Διονυση!!!
αντε να παρουμε λιγο τα πανω μας οι Ε60αρηδες!!!.....χαθηκε και αυτος ο "Αποστολος" που τον λενε Δημητρη,ο Νικολας ο Ε60 και αλλοι μεγαμπαξιματιες....να κανουν κανενα μεγα μπαξιμο!!!
κατι (κινεζικα) λεντ φλασακια δεν πιανονται για μπαξιμο!!!!
το μοτερ θελω να δω επανω και ας ειναι και χωρις κομπρεσσερ.
πες του γειτονα οτι και να βαλει να τα βαλει με προοπτικη για μεγαααααλο μοτερ γιατι ο Διονυσης βλεπω να μας βαζει στην πριζα!!!![]()
Εκεί που έφτασαν οι τιμές Αρούλη, καλύτερα να το δώσω και να πάρω ένα μαμά 530. Αλλά κι αυτό χλωμό το βλέπω, εδώ ένα χρόνο τώρα πασχίζω να βάλω τα κωλοαμορτισέρ και όλο κάποιο νέο χαράτσι σκάει.
Εσύ βέβαια μπήκες ήδη στην πρίζα από τη στιγμή που βούτηξες το χέρι στο πατρινό μέλι!
θελω να τα κανω και τα 2 μαζι(μοτερ+kompre) για το λογο οτι πριν το Μ3 ειχα ενα 330 , το οποιο ειχα κανει εγω μετατροπη απο 316 , και σαν 330 η χαρα που μου προσφερε ηταν μονο τον πρωτο μηνα , μετα μου φανηκε λιιιγο αργο.
ποσο μαλλον το ιδιο μοτερ πανω σε 5αρα και με αυτοματο σασμαν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 04-01-12 στις 09:55
aristent (04-01-12)