-
Απο την εμπειρια μου σε τετοιες καταστασεις,μην ρωτατε τι και πως περασμενα ξεχασμενα,το μονο που συμβουλευω ολους σας ειναι οτι αν μπορειτε να αποφυγετε εναν καυγα ειδικα στον δρομο ειναι η καλυτερη λυση.
Ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ο καθενας ψαχνει καπου να εκτονωθει,ειναι κριμα λοιπον να ειστε εσεις το θυμα του.
Στην περιπτωση που καποιος εισβαλει στο σπιτι μας αλλαζουν τα πραγματα,παραβιαζει το ασυλο μας και μπορουμε να πραξουμε αναλογως αν και ο νομος δεν ειναι με το μερος αυτου που εχει δικιο.
Τρανο παραδειγμα του φιλου που εφαγε 8 μηνες γιατι καποιος μπηκε στο σπιτι του παρανομα και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης τον οδηγησε στην χειροδικια και ο νομος αντι να τον προστατευει τον καταδικαζει με μια ποινη που αν ας πουμε την ετρωγα εγω,του χρονου δεν θα μπορουσα να δουλευω στο καζινο γιατι θα ειχα καταδικαστει για ξυλοδαρμο (καθε χρονο ανανεωνουμε τα χαρτια μας και πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις οπως το ποινικο μητρωο).
Δηλαδη αν μπουνε στο δικο μου το σπιτι θα πρεπει να κατσω να τους βλεπω και να μην αντιδρω γιατι οι νομοι ειναι αυτοι που ειναι.
Παντως σε καθε περιπτωση η σκεψη μας πρεπει να ειναι στην ασφαλεια μας αλλα και στο ποσο πολυτιμη ειναι η ζωη.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP