Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα 24-5-11 Σχολη ευελπιδων κτιριο 9.Για το συγκεκριμενο εκτεινασομενο γκλοπ που το χρησιμοποιησα σε ατομα που μπηκαν στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ μουριξαν 8 μηνεs.AYTH EINAI H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΥΡΙΟΙ.
    ankor κριμα για την αδικη ποινη, πες μας ομως κατι παραπανω γιατι αυτο που εγραψες δεν βγαζει αρκετο νοημα. Τα ατομα που μπηκαν, ειχαν σκοπο τη κλοπη? (μαλλον..). Ηταν οπλισμενοι με κατι? Σου επιτεθηκαν πρωτοι? Επιτεθηκες εσυ πρωτος? Τους τραυματισες και ασκησαν μυνηση μετα τη συλληψη τους?
    Ολα αυτα ειναι σημαντικα σε τετοιες περιπτωσεις..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ankor κριμα για την αδικη ποινη, πες μας ομως κατι παραπανω γιατι αυτο που εγραψες δεν βγαζει αρκετο νοημα. Τα ατομα που μπηκαν, ειχαν σκοπο τη κλοπη? (μαλλον..). Ηταν οπλισμενοι με κατι? Σου επιτεθηκαν πρωτοι? Επιτεθηκες εσυ πρωτος? Τους τραυματισες και ασκησαν μυνηση μετα τη συλληψη τους?
    οι σημερινοί νόμοι και τα λογικότατα ερωτήματα τους...μπήκε ο άλλος στο σπίτι
    του ανθρώπου, και αντί να γίνεται το αυτονόητο, το θύμα τρώει και 8 μήνες...
    κανονικά και μπράβο θα έπρεπε να του πούν που έπιασε τον ληστή και τους τον
    έδωσε στο πιάτο...
    υγ. φάνη δεν το λέω φυσικά για σένα, απλά σχολιάζω το πόσο γελοία είναι όλα
    αυτά, που πρέπει σαν πολίτες να λαμβάνουμε και υπόψιν μας υπο την επίβλεψη
    των πραγματικά γελοίων νόμων που έχουμε για την και καλά προστασία του
    πολίτη...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Nick bmwlover (25-05-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι σημερινοί νόμοι και τα λογικότατα ερωτήματα τους...μπήκε ο άλλος στο σπίτι
    του ανθρώπου, και αντί να γίνεται το αυτονόητο, το θύμα τρώει και 8 μήνες...
    κανονικά και μπράβο θα έπρεπε να του πούν που έπιασε τον ληστή και τους τον
    έδωσε στο πιάτο...
    υγ. φάνη δεν το λέω φυσικά για σένα, απλά σχολιάζω το πόσο γελοία είναι όλα
    αυτά, που πρέπει σαν πολίτες να λαμβάνουμε και υπόψιν μας υπο την επίβλεψη
    των πραγματικά γελοίων νόμων που έχουμε για την και καλά προστασία του
    πολίτη...
    Για αυτο ακριβως ρωτησα Θωμα, για να καταλαβουμε με ποιο σκεπτικο εδωσαν αυτη τη ποινη στον ankor

Rides
    1

Προεπιλογή

Aυριο θα απαντησω αναλυτικοτερα συγνωμη ειμαι πολυ ταλαιπωρημενοs για αποψε.ναι μπηκαν με σκοπο την κλοπη.και παλι συγνωμη αυριο τα υπολοιπα,καλο βραδυ

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Απο την εμπειρια μου σε τετοιες καταστασεις,μην ρωτατε τι και πως περασμενα ξεχασμενα,το μονο που συμβουλευω ολους σας ειναι οτι αν μπορειτε να αποφυγετε εναν καυγα ειδικα στον δρομο ειναι η καλυτερη λυση.
    Ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ο καθενας ψαχνει καπου να εκτονωθει,ειναι κριμα λοιπον να ειστε εσεις το θυμα του.

Στην περιπτωση που καποιος εισβαλει στο σπιτι μας αλλαζουν τα πραγματα,παραβιαζει το ασυλο μας και μπορουμε να πραξουμε αναλογως αν και ο νομος δεν ειναι με το μερος αυτου που εχει δικιο.

Τρανο παραδειγμα του φιλου που εφαγε 8 μηνες γιατι καποιος μπηκε στο σπιτι του παρανομα και το ενστικτο της αυτοσυντηρησης τον οδηγησε στην χειροδικια και ο νομος αντι να τον προστατευει τον καταδικαζει με μια ποινη που αν ας πουμε την ετρωγα εγω,του χρονου δεν θα μπορουσα να δουλευω στο καζινο γιατι θα ειχα καταδικαστει για ξυλοδαρμο (καθε χρονο ανανεωνουμε τα χαρτια μας και πρεπει να πληρει καποιες προυποθεσεις οπως το ποινικο μητρωο).
    Δηλαδη αν μπουνε στο δικο μου το σπιτι θα πρεπει να κατσω να τους βλεπω και να μην αντιδρω γιατι οι νομοι ειναι αυτοι που ειναι.

Παντως σε καθε περιπτωση η σκεψη μας πρεπει να ειναι στην ασφαλεια μας αλλα και στο ποσο πολυτιμη ειναι η ζωη.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Καποιος θα ξερει να μας πει σιγουρα,
    αλλα νομιζω ειχα ακουσει οτι πλεον
    ΜΟΝΟ στην κρεβατοκαμαρα εισαι "δικαιολογημενος".
    Μεχρι ποιο σημειο δεν ξερω,
    αλλα αυτο ειναι το τελευταιο "ασυλο"...

Θα καθεσαι μεσα στο υπνοδωματιο, θα αδειαζουν το υπολοιπο σπιτι
    απο την περιουσια σου, και δεν θα κανεις κινηση....

Μονο αν ερθουν να μπουν και εκει, θα αντιδρας...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποιος θα ξερει να μας πει σιγουρα,
    αλλα νομιζω ειχα ακουσει οτι πλεον
    ΜΟΝΟ στην κρεβατοκαμαρα εισαι "δικαιολογημενος".
    Μεχρι ποιο σημειο δεν ξερω,
    αλλα αυτο ειναι το τελευταιο "ασυλο"...

Θα καθεσαι μεσα στο υπνοδωματιο, θα αδειαζουν το υπολοιπο σπιτι
    απο την περιουσια σου, και δεν θα κανεις κινηση....

Μονο αν ερθουν να μπουν και εκει, θα αντιδρας...
    Και δηλαδή θα κάτσω και θα περιμένω να τελειώσουν την δουλειά τους?
    Να τους κεράσω και καφεδάκι με συριανό λουκουμάκι?
    (Δεν στην λέω εσένα προσωπικά Νίκο.... Με το κράτος τα χω και το σύστημά του.....)

Ρε θα τους σπάσω τα ποδάρια και θα πάω να παραδωθώ στεγνά! και σούρσιμο στο τμήμα απο τα μαλλιά τις κουφάλες!

Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα σαs να σαs πω συγκεκριμενα πωs και γιατι εφαγα την καμπανα.
    Στον επαγγελματικο χωρο που διατηρω ερχονται καποια στιγμη 2 ατομα.Απο τιs ερωτησειs και από το βλεμα τουs καταλαβαινω ότι εχουν ερθει για κακο σκοπο.Ειμαι ετοιμοs και περιμενω.Δεν γινεται ομωs τιποτα όλα καλα και φευγουν.
    Περνανε καποιεs μερεs τουs βλεπω και τριγυρνανε εξω από τον χωρο μου και ακουω τι λενε(εχω κλειστο κυκλωμα) χωριs να ξερουν ότι τουs βλεπω τουs ακουω και τουs καταγραφω.Εν ολιγοιs λενε η στο ασανσερ να με περιμενουν η την ωρα που θα χτυπησουν το κουδουνι,όταν παω να τουs ανοιξω να μου κανουν το πεσιμο ώστε να τα χασω και…και…και….Λεω καλα.Καλα ξεφτιλισμενοι.

Και ερχονται οι μορτες.Βραδακι.Με το που τουs βλεπω παιρνω το γκλοπ πηγαινω στην πορτα να ανοιξω το κραταω πισω από την μισανοιχτη πορτα να μην φαινεται και βαζω και το ποδι μου κοντρα στην πορτα με τροπο ώστε να μην μπορεσουν να σπρωξουν εμενα και την πορτα και να μπουν μεσα.Kανουν την κινηση τουs ο εναs με δυναμη να σπρωξει εμενα και πορτα μαζι αλλα δεν.Βγαινω και μπαινει σε λειτουργεια το γκλοπΤου φευγει ο κ…ος από τον πονο και τρικλιζοντας ζαλισμενος το βαζει στα ποδια.Ο άλλος με το που ειδε το σκηνικο τοβαλε στα ποδια,χωρις καν να αντιδρασει.

Όλα αυτά υπαρχουν καταγεγραμμενα βεβαια στο καταγραφικο και στην μηνυση μου φυσικα τα υποστηριζω 100% .Ερχεται και η ωρα του δικαστηριου δικαζονται τα μ……πανα και δικαζομαι και εγω.Να προσθεσω κατι.. Ότι οι επαγγελματιες αλητες κλεφτρονια κ.λ.π ΞΕΡΟΥΝ τους νομους και τις ΠΟΙΝΕΣ καλυτερα και από δικηγορουs και γνωριζουν από πριν εάν παει κατι στραβα τι και πως θα αντιμετωπισουν το δικαστηριο.

Ενταξει ο ενας αφου τον συνελαβαν εφερε και ιατροδικαστικη εξεταση και τα α….δια μαs κουνιουνται.
    Και τωρα βαζω το κουιζ : Γιατι δικαστηκα ΠΙΟ ΠΟΛΥ???????????????????

Ακουσον ακουσον και για το εκτεινασομενο γκλοπ (οτιδηποτε αντικειμενο προεκτασης του χεριου μαs ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΠΛΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ…….ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ…..
    ΚΑΙ Ο διαδρομος (γιατι ο επαγγελματικος μου χωρος βρισκεται εντος πολυκατοικιας )
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ.Αρα ποιον ιδιωτικο χωρο σας παραβιασαν? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ.
    Όταν το ακουσα τρελαθηκα και ειπα στην προεδρο.τοτε την επομενη φορα θα τους αφησω να μπουν σαν κυριοι θα τους κερασω και σοκολατακια και θα περιμενω να με ληστεψουν.Ενταξει κυρια προεδρε?
    Εχουμε νομους κυριε ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ (Αυτή ηταν η απαντηση τηs)Γ@μω το μ…ι της μανας της την ******α.
    Αυτά.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα σαs να σαs πω συγκεκριμενα πωs και γιατι εφαγα την καμπανα.
    Στον επαγγελματικο χωρο που διατηρω ερχονται καποια στιγμη 2 ατομα.Απο τιs ερωτησειs και από το βλεμα τουs καταλαβαινω ότι εχουν ερθει για κακο σκοπο.Ειμαι ετοιμοs και περιμενω.Δεν γινεται ομωs τιποτα όλα καλα και φευγουν.
    Περνανε καποιεs μερεs τουs βλεπω και τριγυρνανε εξω από τον χωρο μου και ακουω τι λενε(εχω κλειστο κυκλωμα) χωριs να ξερουν ότι τουs βλεπω τουs ακουω και τουs καταγραφω.Εν ολιγοιs λενε η στο ασανσερ να με περιμενουν η την ωρα που θα χτυπησουν το κουδουνι,όταν παω να τουs ανοιξω να μου κανουν το πεσιμο ώστε να τα χασω και…και…και….Λεω καλα.Καλα ξεφτιλισμενοι.

Και ερχονται οι μορτες.Βραδακι.Με το που τουs βλεπω παιρνω το γκλοπ πηγαινω στην πορτα να ανοιξω το κραταω πισω από την μισανοιχτη πορτα να μην φαινεται και βαζω και το ποδι μου κοντρα στην πορτα με τροπο ώστε να μην μπορεσουν να σπρωξουν εμενα και την πορτα και να μπουν μεσα.Kανουν την κινηση τουs ο εναs με δυναμη να σπρωξει εμενα και πορτα μαζι αλλα δεν.Βγαινω και μπαινει σε λειτουργεια το γκλοπΤου φευγει ο κ…ος από τον πονο και τρικλιζοντας ζαλισμενος το βαζει στα ποδια.Ο άλλος με το που ειδε το σκηνικο τοβαλε στα ποδια,χωρις καν να αντιδρασει.

Όλα αυτά υπαρχουν καταγεγραμμενα βεβαια στο καταγραφικο και στην μηνυση μου φυσικα τα υποστηριζω 100% .Ερχεται και η ωρα του δικαστηριου δικαζονται τα μ……πανα και δικαζομαι και εγω.Να προσθεσω κατι.. Ότι οι επαγγελματιες αλητες κλεφτρονια κ.λ.π ΞΕΡΟΥΝ τους νομους και τις ΠΟΙΝΕΣ καλυτερα και από δικηγορουs και γνωριζουν από πριν εάν παει κατι στραβα τι και πως θα αντιμετωπισουν το δικαστηριο.

Ενταξει ο ενας αφου τον συνελαβαν εφερε και ιατροδικαστικη εξεταση και τα α….δια μαs κουνιουνται.
    Και τωρα βαζω το κουιζ : Γιατι δικαστηκα ΠΙΟ ΠΟΛΥ???????????????????

Ακουσον ακουσον και για το εκτεινασομενο γκλοπ (οτιδηποτε αντικειμενο προεκτασης του χεριου μαs ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΠΛΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ…….ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ…..
    ΚΑΙ Ο διαδρομος (γιατι ο επαγγελματικος μου χωρος βρισκεται εντος πολυκατοικιας )
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ.Αρα ποιον ιδιωτικο χωρο σας παραβιασαν? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ.
    Όταν το ακουσα τρελαθηκα και ειπα στην προεδρο.τοτε την επομενη φορα θα τους αφησω να μπουν σαν κυριοι θα τους κερασω και σοκολατακια και θα περιμενω να με ληστεψουν.Ενταξει κυρια προεδρε?
    Εχουμε νομους κυριε ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ (Αυτή ηταν η απαντηση τηs)Γ@μω το μ…ι της μανας της την ******α.
    Αυτά.
    οι θηλυκες προεδροι ειναι με τις μερες και τις αγα@@ιες τους δυστυχως...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

11. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Dioskouroi (28-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP