Ολες οι επιλογες ειναι ιδια τιμη ή ακριβοτερα απ'το Quaife...Μονο το phantom grip βγαινει στα μισα λεφτα και στα 1600 κυβικα ισως κανει δουλεια,ειδικα στη 2α και πανω.Εγω το'χα δοκιμασει και οντως κατι εκανε,αλλα δυστυχως η ροπη μου το ξεσκισε!Παντως στο στριψιμο θα καταλαβεις διαφορα.Αν ομως το προοριζεις για μετατροπη σε 6κυλινδρο τ'αμαξι αργοτερα,περιμενε γιατι θ'αλλαξεις καβουκι....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
bill_m3 (22-05-11)
γιατί mike?που είναι το πρόβλημα?
έχω έναν φίλο με κόλλημενο μπλοκε κ που τον έχω ρωτήσει εάν εχει κάποιο προβλήματα μου πε ότι κανένα απολύτως αλλά εχει corolla dx με 16αρι μοτέρ κ το κάνει μικτη χρήση πιο πολύ στ δρόμο κ λίγο στ πίστα οκ δεν είναι κ τόσο βάρη όπως το 36αρι αλλά ούτε starlet είναι
Το κορολλα του ειναι με το ζορι 1 τονο...300 κιλα διαφορα δεν ειναι λιγα...αλλα σιγουρα παιζει ρολο η χρηση και το τι ντριφτ κανει ο καθενας.Αν του πινεις το αιμα με μεταφορες βαρους,χλμ αρκετα την ακουνε ασχημα τα ψαλιδια,οι βασεις του διαφορικου και ολα τα συνεμπλοκ....Για ρωτα τον Νικ200 τι τραβαγε το αμοιρο καντετακι με το κολλημενο.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....