Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 197

Θέμα: μετα το Μ3 τι?????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εεεεε ειστε αρρωστει και οι 2!

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Exclamation .....................

Δημητρη να σου πω και εγω την γνωμη μου.....

Πρωτον ο Θωμας εχει δικαιο για αυτο που σου λεει οτι σε αυτης της κατηγοριας και τυπου αυτοκινητο η Μ3 Ε46 ειναι αξεπεραστη τωρα και για αρκετο καιρο ακομα.

Δευτερον εχεις δικαιο και εσυ για τα χρηματα που σου δινουνε,αν σου δινει 20χιλιαρικα στο χερι για μετατροπη Μ3 Ε46 (οσο και αν ακουγεται περιεργο πολυ το θεωρουν πλεονεκτημα στις μερες μας) κανε το σταυρο σου και σταυροφιλα κα μεγαλη αγκαλια σε αυτον που στο προτεινε.Αν κουραστηκες απο το μπαξιμο,θες κατι διαφορετικο κτλ ΔΩΣΤΟ ΤΩΡΑ.Ερχεται ακομα μεγαλυτερη κατρακυλα για τα Μ3 Ε46 (τωρα παει για 1200ευρω σημα το 2012).Καταλαβαινω να θες κατι διαφορετικο (πολλοι γνωστοι ασχολουνται συνεχεια,χωνουν-χωνουν χρημα και ξαφνικα βαρεμαρα και πουλημα για κατι εντελως διαφορετικο),το εχω δει το σκηνικο απειρες φορες εδω και πολλα χρονια απλα μην σου φαινεται περιεργο που μερικοι ανθρωποι (Θωμας,εγω και αλλοι) κυλαει βενζινη στο αιμα και χρονομετρο στο μυαλο και δεν θα μπορουσαμε ποτε αν ηταν να εχουμε ΕΝΑ μονο αμαξι να περναμε τζιπ ή ΓΑΜΠΡΙΟ κτλ.

Αυτα φιλικα και με καλη διαθεση απο ενα απολυτο και αφοσιωμενο petrolhead!!!!!!

Y.Γ Φιλε ξερεις τι θα σου πω τωρα ομως εεεε??????

ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 20-05-11 στις 07:48
    insane in the ///Midbrain

3. The Following 6 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

bill_m3 (20-05-11), Leonidas_E39 (20-05-11), mormon (20-05-11), pilot (20-05-11), Thomelef (20-05-11), ΔημήτρηςΜ3 (20-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP