Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: Απιστευτη απαντηση ελληνα....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι απαντησεις που δινουμε ειναι για να προωθουμε την κουβεντα και οχι για να την καταργουμε...αλλιως δεν ειναι ευπροσδεκτες καν...ας μην στεκομαστε στο αν ο αινσταιν ηξερε μαθηματικα η οχι..ο σκοπος για μενα ηταν οσοι φυσικα δεν ξερουν αυτο τον ελληνα να ψαξουν και να δουν...γιαυτο και μιλησα για "επιπολαιο" ρεπορταζ...το αν ηξερε μαθηματικα η οχι..δεν ειμαστε forum για να πιασουμε κουβεντα για αυτα...

η κριτικη ειναι ευκολη φιλε...η συνεισφορα ομως εχει αξια..οποτε για να μην ριξω κοκκινη γιατι μπαινεις για να κανεις φασαρια και να κανεις τον εξυπνο στα γραφω χυμα...εγινα σαφης????
    1. Δεν με απασχολει τι σου ειναι ευπροσδεκτο και τι οχι, ειναι προσωπικο σου θεμα.
    2. Αν μου ριξεις κοκκινη θα παψω να τρωω 3 μερες απο τη στενοχωρια μου.
    3. Δεν εχεις ιδεα για την ποσοτητα της συνεισφορας μου ή την ποιοτητα αυτης και μην προτρεχεις αν δεν γνωριζεις τον συνομιλητη σου. Προσπαθησε να μεγαλωσεις και μετα να κρινεις απο μακρυα.

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DRAKOULAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    1. Δεν με απασχολει τι σου ειναι ευπροσδεκτο και τι οχι, ειναι προσωπικο σου θεμα.
    2. Αν μου ριξεις κοκκινη θα παψω να τρωω 3 μερες απο τη στενοχωρια μου.
    3. Δεν εχεις ιδεα για την ποσοτητα της συνεισφορας μου ή την ποιοτητα αυτης και μην προτρεχεις αν δεν γνωριζεις τον συνομιλητη σου. Προσπαθησε να μεγαλωσεις και μετα να κρινεις απο μακρυα.
    η κριτικη θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον με στοιχεια...
    οριστε η συνεισφορα..
    τα στοιχεια..
    γιατι αλλιως δεν διαφερει τιποτα απο κουβεντα του καφενειου..εγω ειπα 2 πραγματα για οποιο τον ενδιαφερει..να ψαξει και να μαθει...αν αυτο ειναι "ανοσιουργημα"...τοτε τι να πω???

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

η κριτικη θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον με στοιχεια...
    οριστε η συνεισφορα..
    τα στοιχεια..
    γιατι αλλιως δεν διαφερει τιποτα απο κουβεντα του καφενειου..εγω ειπα 2 πραγματα για οποιο τον ενδιαφερει..να ψαξει και να μαθει...αν αυτο ειναι "ανοσιουργημα"...τοτε τι να πω???
    Πραγματικα τωρα προσεξα οτι σηκωσες εσυ το θρεντ...στο λεω γιατι οποτε γραφω δεν στοχοποιω ποτε τον εμπνευστη καποιου θρεντ αλλα μονο το περιεχομενο...Συνηθως ταυτιζομαστε με τα θρεντ που σηκωνουμε αλλα εγω
    εκρινα αποκλειστικα το περιεχομενο και καθολου τον εμπνευστη του...Τελος παντων, το αφηνω...μπορει και να προκειται για παρεξηγηση...

4. The Following User Says Thank You to DRAKOULAS For This Useful Post:

Stefanos_Cool (20-05-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DRAKOULAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πραγματικα τωρα προσεξα οτι σηκωσες εσυ το θρεντ...στο λεω γιατι οποτε γραφω δεν στοχοποιω ποτε τον εμπνευστη καποιου θρεντ αλλα μονο το περιεχομενο...Συνηθως ταυτιζομαστε με τα θρεντ που σηκωνουμε αλλα εγω
    εκρινα αποκλειστικα το περιεχομενο και καθολου τον εμπνευστη του...Τελος παντων, το αφηνω...μπορει και να προκειται για παρεξηγηση...
    σε αυτοκινητιστικο forum δεν μπορω να επεκταθω πολυ..αλλα απλα προσπαθω να δωσω μερικα στοιχεια αυτου που θελω να δειξω...

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

σε αυτοκινητιστικο forum δεν μπορω να επεκταθω πολυ..
    Ελεύθερα αγαπητέ, αρκεί να σεβόμαστε τους συνομιλητές μας και να μην "τρέχουμε"

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι πίσω από ένα πληκτρολόγιο...

7. The Following 4 Users Say Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

DRAKOULAS (20-05-11), Kostas_1 (20-05-11), Nino (20-05-11), stratos (20-05-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

παντως επειδη το STERN ειναι λιγο αντι,σε προσφατο χθεσινο η προχθεσινο αρθρο του τα εχωσε στην Μερκελ για τις φαφλατολογιες περι τεμπεληδων Νοτιοευρωπαιων και ακολουθησαν αρκετα επιφανη στελεχη της γερμανικης πολιτικης σκηνης που την κατηγορησαν ευθεως για λαικισμο.
    ξυπνανε τα ζωα σιγα σιγα ..και τους αποκαλω ζωα απο προσωπικες εμπειριες.
    καλημερα σας.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP