βρε δημητρη πραγματικα δεν σε καταλαβαινω! ειχες ηδη ενα μ3 ...το σκοτωσες για 5 χηνες, και τωρα θελεις να δωσεις τα διπλα για ενα αμαξι, που δεν προκυτε να ειναι πιο ολοκληρωμενο απο το μ3??
βρε δημητρη πραγματικα δεν σε καταλαβαινω! ειχες ηδη ενα μ3 ...το σκοτωσες για 5 χηνες, και τωρα θελεις να δωσεις τα διπλα για ενα αμαξι, που δεν προκυτε να ειναι πιο ολοκληρωμενο απο το μ3??
Το Μ3 φίλε αρχικά δεν ήταν δικό μου ούτε έσκασα εγώ τόσες χήνες να το κάνω Μ3 και ούτε εγώ το σκότωσα κυριολεκτικά στην ουσία.... Αν ήταν αποκλειστικά δικό μου κάτω απο 14κ δεν θα το έδινα αλλιώς το έκανα κοτέτσι και έβαζα και έναν κόκορα να τρόω φρέσκο αυγουλάκι! Απλά ο πατέρας ήθελε να το δώσει γιατί δεν γούσταρε να το βλέπει.... Τόσο απλά!
Το 34άρι τώρα που ήταν δική μου επιλογή και συντηρείται αποκλειστικά απο εμένα ναι ρε φίλε θα το φτιάξω... Και ίσως δεν θα μου πάει όσο πήγε στον πατέρα μου το Μ3 γιατί πλέον όλα έχουν ξεφτυλιστεί
Τώρα οτι δεν θα είναι πιο ολοκληρωμένο δεν το κατάλαβα... Και γιατί να μην είναι δηλαδή, στο χέρι του είναι?
Και φυσικά δεν ζητάω απο γονείς να βοηθήσουν στο φτιάξιμο, θέλω να ναι αποκλειστικά απο την δική μου τσέπη γιατί δεν γουστάρω να μου λένε "άντε ρε με το αμάξι του μπαμπά κάνεις μόστρα" και για αυτό το λόγο καθυστερώ και φτιάχνω ότι μπορώ όσο επιτρέπει η δική ΜΟΥ τσέπη![]()
nik200 (30-05-11)