Σελίδα 11 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 197

Θέμα: μετα το Μ3 τι?????

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας το παρει προσωπικα οποιος θελει.....αλλωστε αυτη ειναι η αληθεια...και κατι τετοιοι παρεξηγιαρηδες ειναι που κυκλοφορουν κατι χρεπια Μ3 , Μ5, που νομιζουν οτι η αποκτηση ενος (παλαι ποτε) πανακριβου αυτοκινητου σταματα στην τιμη που πληρωσαν για να το αποκτησουν (1/4-1/5 της τιμης καταλογου)......γι αυτο και βλεπεις κατι ματρακαδες (καποτε ενδοξα μοντελα) να κυκλοφορουν χωρις λαστιχα, με τα ιδια λαδια για 50,000χλμ, με φαγωμενα τακακια, με δισκους φρενων με πατουρα 2 εκατοστων, με εξατμισεις που ακουγονται να κροταλιζουν στο "ντουβαρι εκει κειθε" (κατα τον αγαπημενο μας "σαραντατριο"), με κολλημενα υδραυλικα ωστηρια να κοπανανε και ν'ακουγονται 3 γειτονιες παραπερα, με ΟΛΑ τα σινεμπλοκ κομμενα απο εμπρος εως πισω....και το καλυτερο......οταν πανε για ελεγχο σε καποιο συνεργειο, ο μαστορας βαζει αδιαβροχο και κραταει ομπρελλα για να μπει απο κατω.....το χαος....και εκει ειναι που σπαζεσαι τρελλα, οταν συντηρεις ενα αυτοκινητο by the book για πολλες χιλιαδες χιλιομετρα και οταν θες να το πουλησεις ερχεται ενα μακακισμενο και σου λεει "ξερεις αυτα τα δινουν τοσο στο car.gr, οποτε αν θες δινω μονο τοσα"....... εχεις πληρωσει μια περιουσια για να εχεις ενα αρτια συντηρημενο και κυριως ΑΣΦΑΛΕΣ αυτοκινητο και στο συγκρινουν με τα χρεπια που ειναι για παλιοσιδερα........εχω αδικο ???
    καθόλου.
    πρίν μία ώρα άφησα το δικό μου στο συνεργείο, για βαλβίδες, λάδια, φίλτρο
    βάνος, βαλβολίνες διαφορικού. εκεί ήταν και ένας ακόμα με ένα 46άρι Μ3 που
    τον είδα για πρώτη φορά, και σχολίασε αυτά που σημείωνε ο μηχανικός για το
    αμάξι μου...κααααααααααααλά. κάτι τέτοιοι είναι που στο τέλος τα παίρνουν
    όλα στο χέρι. σκαλίζουν σκαλίζουν κάνοντας τους ψύρες και τους γνώστες,
    και στο τέλος τα χαλάνε. το αμάξι πέρα απο λάδια και καλό σκήσιμο δεν θέλει
    τπτ άλλο. Μ3 είναι. τι μπορεί να πάθει...και αυτά τα γράφω, κατά λέξη όπως
    τα είπε. φυσικά δεν έδωσα σημασία, μιάς και ο μηχανικός που μου έκανε και μια
    εξυπηρέτηση να με επιστρέψει σπίτι, στο αμάξι μου είπε πως το συγκεκριμένο
    αμάξι, είναι ένα μπουρδέλο και μισό. τον έχουμε πεί 800 φορές ρε μλκ μου λέει,
    έστω βαλβολίνες να αλλάξουμε, που το αμάξι έχει 130.000χιλιόμετρα, και αυτός
    μας λέει ότι η bmw, τα έχει για μια ζωή.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήτσοοοοοοοοοο, σ έχουν μπερδέψει άσχημα ρε.

Να σου δώσω μερικές σοβαρές ιδέες / προτάσεις λοιπόν.

Σε Ε30 6-cyl

ή αν θες κάτι πιο 'αγωνιάρικο' πας εδώ

ή εδώ

σε Benz

σε audi

Εύχομαι να σε κατατόπισα κάπως ...
    mammyo mammy... θελω γαλατακι

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν κάποιος είδε αυτοκίνητα στο ποστ του Αρη είναι gay!!!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Lambros46 (19-05-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

παντως Δημητρη αν σκεφτεσαι για σειρα Χ θα σου προτεινα diesel Χ5 (αν και θα στεναχωρησω τον φιλο μου ΝΙΝΟ χ3) καθως ειναι σε πολλα θεματα ανωτερο απο το μικρο του αδελφακι.επισης με λιγοτερα προληματα απο το Χ3.

και την σημερινη εποχη (κανεις εξαλου δεν γνωριζει τις προσωπικες αναγκες η υποχρεωσεις του καθενα μας) οπως βλεπεις ΟΛΑ τα αυτοκινητα εχουν πτωση τιμης,εσυ θα αποφασισεις με βαση τις αναγκες χρησης και το γουστο αν και τι θα παρεις αν δωσεις το τερατακι.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σιγά να μην στεναχωρηθω Γιώργο!!
    Και τι πήρα ξέρω και γιατί το πήρα! και το σημαντικότερο το τι μπορώ να έχω.
    Αν μπορούσα να πάω σε Χ5 θα είχα παει ( έξοδα συντήρησης)
    Εδώ μας τιναξαν τη πυτιριδα,με τέλη καύσιμα τεκμήρια,οικονομικά μέτρα,σκέψου να είχα και περισσότερα κυβικά.
    Τεσπα όπως έχω γράψει και παλαιότερα το αμάξι πρέπει να σε ευχαριστεί και να σου διευκολύνει τη Ζωη και αυτό ο καθένας το ορίζει μόνος του.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 19-05-11 στις 18:06

7. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (19-05-11), nikos1400 (19-05-11), S8N (19-05-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά να μην στεναχωρηθω Γιώργο!!
    Και τι πήρα ξέρω και γιατί το πήρα! και το σημαντικότερο το τι μπορώ να έχω.
    Αν μπορούσα να πάω σε Χ5 θα είχα παει ( έξοδα συντήρησης)
    Εδώ μας τιναξαν τη πυτιριδα,με τέλη καύσιμα τεκμήρια,οικονομικά μέτρα,σκέψου να είχα και περισσότερα κυβικά.
    Τεσπα όπως έχω γράψει και παλαιότερα το αμάξι πρέπει να σε ευχαριστεί και να σου διευκολύνει τη Ζωη και αυτό ο καθένας το ορίζει μόνος του.
    ...και σαφως πρεπει να μας υπηρετει και οχι να το υπηρετουμε.

ειναι ενα εργαλειο.
    τι εργαλειο χρειαζεται ο καθενας, αυτος ξερει.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

9. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Nino (19-05-11), Thomelef (19-05-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας το παρει προσωπικα οποιος θελει.....αλλωστε αυτη ειναι η αληθεια...και κατι τετοιοι παρεξηγιαρηδες ειναι που κυκλοφορουν κατι χρεπια Μ3 , Μ5, που νομιζουν οτι η αποκτηση ενος (παλαι ποτε) πανακριβου αυτοκινητου σταματα στην τιμη που πληρωσαν για να το αποκτησουν (1/4-1/5 της τιμης καταλογου)......γι αυτο και βλεπεις κατι ματρακαδες (καποτε ενδοξα μοντελα) να κυκλοφορουν χωρις λαστιχα, με τα ιδια λαδια για 50,000χλμ, με φαγωμενα τακακια, με δισκους φρενων με πατουρα 2 εκατοστων, με εξατμισεις που ακουγονται να κροταλιζουν στο "ντουβαρι εκει κειθε" (κατα τον αγαπημενο μας "σαραντατριο"), με κολλημενα υδραυλικα ωστηρια να κοπανανε και ν'ακουγονται 3 γειτονιες παραπερα, με ΟΛΑ τα σινεμπλοκ κομμενα απο εμπρος εως πισω....και το καλυτερο......οταν πανε για ελεγχο σε καποιο συνεργειο, ο μαστορας βαζει αδιαβροχο και κραταει ομπρελλα για να μπει απο κατω.....το χαος....και εκει ειναι που σπαζεσαι τρελλα, οταν συντηρεις ενα αυτοκινητο by the book για πολλες χιλιαδες χιλιομετρα και οταν θες να το πουλησεις ερχεται ενα μακακισμενο και σου λεει "ξερεις αυτα τα δινουν τοσο στο car.gr, οποτε αν θες δινω μονο τοσα"....... εχεις πληρωσει μια περιουσια για να εχεις ενα αρτια συντηρημενο και κυριως ΑΣΦΑΛΕΣ αυτοκινητο και στο συγκρινουν με τα χρεπια που ειναι για παλιοσιδερα........εχω αδικο ???

11. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

silent (19-05-11)

Rides
    3

Προεπιλογή

Εγω κανα Ε60 θα επαιρνα ή 325 Ε90,για πιο ηπιες καταστασεις σε σχεση με το Μ3,αν ηθελα κατι ανωτερο τοτε Μ5 Ε60..

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

xa αν επερνα κατι σε e9x απο την αλλη μερα ξανα μαζεμα
    για να το κανω Μ3 οποτε μπαααααα

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μητσο Μ5 Ε39 εκει που εχουν παει οι τιμες ειναι δελεαρ η αγορα ενος τετοιου αυτοκινητου.

Το θεμα ειναι να μην υπαρχει προβλημα με τις εφοριεςς και να μπορεις να το δικαιολογησεις.

Σελίδα 11 από 20 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP