Απ οτι εχω διαβασει, υπαρχει το phantom grip το οποιο "σφίγγει" στην ουσια το δικο σου. γενικα καλα λογια λεγονται,χωρις προβλήματα και με σχετικά χαμηλό κόστος (κατω απο 500Ε)
Απ οτι εχω διαβασει, υπαρχει το phantom grip το οποιο "σφίγγει" στην ουσια το δικο σου. γενικα καλα λογια λεγονται,χωρις προβλήματα και με σχετικά χαμηλό κόστος (κατω απο 500Ε)
Το p/g ομως δεν είναι μπλοκε...ειναι μια ευρεσιτενια που προσπαθει να εξομοιωσει την λειτουργια του μπλοκε! Θα το θεωρουσα καλο αν η τιμη του ηταν πιο χαμηλη ή αν δεν προξενουσε φθορα στο διαφορικο!
Και εξηγω...το p/g ειναι μια διαταξη που αποτελειται απο δυο μεταλλικα πλακακια και απο δυο ελατηρια! Τοποθετειται αναμεσα στους πλανητες του διαφορικου μας, και τα δυο ελατηρια σπρωχνουν τα πλακακια να πατησουν στο εσωτερικο τω πλανητων! Εκει αναπτυσεται τριβη ,με αποτελεσμα φθορα και του πλανητη και του πλακας (αφου το συστημα λειτουργει σαν ομμοκεντρη λειανση), αρα μετα απο καποιο καιρο ,δεν θα αποδιδει! Θα μου πειτε γιατι ,ενα δισκατο διαφορικο δεν θα ''χαλασει''? Ναι θα χαλασει...αλλα απλως δεν θα εχει την αναλογη εμπλοκη! Εδω τα ρινισματα μεταλλου που θα είναι το αποβλητο της λειανσης που ειπαμε, θα μεινουν μεσα στο διαφορικο και μαζι με την βαλβολινη θα κανουν μια ωραια γραναζοσουπα!
Επισης η τριβη αυτη θα αυξανει την θερμοκρασια της βαλβολινης...αρα θα την καταπονει περισσοτερο ,αρα παλι οι φθορες του διαφορικου θα είναι περισσοτερες!
υ.γ Το p/g είναι μια καλη λυση για προσθιοκινητα που το μπλοκε δεν κανει υπερωριες ...δουλευει κυριως σε εκκινησεις, αλλα και σε αγωνιστικα (που θελουμε να κρατησουμε χαμηλα το κοστος ) μιας και δεν κανουν πολλα χιλιομετρα ,αλλα αλλαζουν και βαλβολινες τακτικοτερα!