E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Καλα ξεμπερδεματα.Αν το βρεις παντως θα ειναι τωρα συντομα.Αλλιως μετα απο καιρο ξεχνα το.Παλι καλα που εχεις καλη ασφαλεια.
Tι να πει κανεις?
Καλη δυναμη.
Κοιτα μη σε παρει κανεις τηλεφωνο και ζηταει λεφτα....πες "Το εχω ασφαλισμενο καντε το οτι θελετε"
Καλη δυναμη και παλι![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
stratos (18-05-11)
Μακάρι να βρεθεί το συντομότερο και άθικτο συνονόματε.
Μπορείς να τσεκάρεις από τυχόν κάμερες αν υπάρχουν στα γύρω σπίτια ή μαγαζιά μπας και δεις κάτι;
Επίσης για την λεωφ.Νάτο πολλά ακούγονται...
τούρμπο και πράσινα άλογα
pilot (18-05-11)
Τι να πω ρε Παναγιώτη... Μακάρι να το βρεις άμεσα και άθικτο, ειδάλλως καλύτερα να μη το βρεις ποτέ. Θα έχω κι εγώ το νου μου, έδωσα και τα στοιχεία σε έναν φίλο ο οποίος δουλεύει στην Interpol και στέλνει σήμα στα σύνορα.
Ξέρετε όμως τι με εξοργίζει περισσότερο? Προσπαθώ ένα χρόνο να κάνω τον κωλοκαθρέπτη - homelink της BMW να μάθει έναν απλό κυλιόμενο κωλοκωδικό από τη μαμημένη τη γκαραζόπορτα και δεν το έχω καταφέρει, το ίδιο και χιλιάδες άλλοι κάτοχοι BMW. Κι απ' την άλλη κλέβονται με τόση ευκολία αυτοκίνητα τα οποία έχουν τελευταίας γενιάς Immobiliser και ηλεκτρονικά κλειδιά και τα οποία στο κάτω κάτω της γραφής βρίσκονται και σε γκαράζ. ΤΡΕΛΛΑ!
bimmer-corfu (18-05-11)
Είχες κατι έξτρα εκτος απο τον μαμά συναγερμο ?? Ετσι απλά μπήκαν στην αυλή και το
πήραν ?? Βρωμάει πολύ παντως το όλο θέμα με τις κλοπές τελευταία !!
katsaraios (18-05-11), S8N (18-05-11), toubas (18-05-11)
Ξερεις τι γινεται ρε συ Αρη?
Οι κλεφτες (γαμω το σπιτι τους) χρειαζονται πολυ λιγοτερο χρονο για να παρουν ενα αυτοκινητο-μηχανακι απ οτι ο ιδιοκτητης.
Να στο πω και αλλιως?
Πιο πολυ ωρα θα κανεις εσυ να παρεις το αυτοκινητο σου να πας για δουλεια παρα αυτα τα σκουλικια.....
Παναγιωτη τρεις μηνες ειναι η αναμονη απο την ασφαλιστικη?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
S8N (18-05-11)
Ευχομαι να βρεθει αθικτο!
Θα εχω το νου μου αν δω πουθενα το αμαξι ή την πινακιδα