Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 142

Θέμα: Φανταρε φανταρε που πας?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μια εικόνα χίλιες λέξεις......

Εγώ ωσάν αρχαίος............. ΛΕΛΕ
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Eυχαριστουμε Στρατο για την πολυ ωραια περιγραφη της θητειας σου!!!

Καπως ετσι ηταν τα πραγματα, ακομη και για μενα ,που υπηρετησα πριν 20χρονια!!!...

Δυστυχως τιποτα δεν αλλαζει στο στρατο και το μονο που μενει στο μυαλο μου ειναι αυτο που λες...
    Γύρισα πίσω γεμάτος στεναχώρια. Δεν με τρέλανε τόσο το κρύο όσο τα άτομα με τα οποία βρισκόμουν. Καλώς ή κακώς έλειπα απο Ελλάδα για 5 χρόνια και επέστρεψα να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου. Αναγκάστηκα να κοιμάμαι με κάποια άτομα, να τρώω μαζί τους, να κάνω την ανάγκη μου μαζί τους, να κάνω υπηρεσία μαζί τους και να δώ ποιοί είναι οι μελλοντικοί συμπολίτες μου, σε ποιούς οι μεγαλήτεροι δίνουν την σειρά τους. Δεν το παίζω ανώτερος, όποιος με ξέρει γνωρίζει τι χαρακτήρας είμαι. Αλλά δυστηχώς με αυτά τα άτομα δεν θα πάμε μπροστά. Ατομα μορφωμένα και άλλα λιγότερο, το ήθος που δείχνουν είναι πως θα ξεφύγουν απο τα δύσκολα πως θα τεμπελιάσουν, πώς θα ζήσουν εις βάρος των άλλων, πώς θα πάρουν το χαρτζιλίκι των 50-100 ευρώ και θα το φυτιλιάσουν σε τεκίλες σε μια έξοδο, πως θα σε κατηγορήσουν και θα σε ρουφιανέψουν όταν κάνεις την στραβή. Και ο καλήτερος πολιτικός να μας φτιάξει αυτή τη στιγμή, το υλικό που έχουμε σαν λαός δεν βοηθάει να φτιαχτούμε και να επιβιώσουμε. Ρίχτε μου όσες κόκκινες θέλετε για αυτό, δεν το παίζω ούτε είμαι ανώτερος άνθρωπος και το γνωρίζετε αυτοί που με ξέρετε απο κοντά. Δυστηχώς, αυτή είναι η στεναχώρια μου απο τον στρατό.
    ....τουλαχιστον απο το στρατο,...σε αυτην τη μικρη κοινωνια ανθρωπων, αφου δεν εχει αλλαξει τιποτα ακομα εκει,βγαινει αυτο ακριβως το συμπερασμα που γραφεις,δυστυχως ναι,....δεν θα παμε μπροστα!!!!.... τουλαχιστον οχι με το ρυθμο που θα επρεπε για την αξια που εχει ιστορικα η μεγαλη γενετειρα του Πολιτισμου που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ!

3. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

stratos (18-05-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP