https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
Δεν νομιζω πως τους απασχολει και ιδιαιτερα τους τυπαδες...αν ειχαν συναισθηματα και ευαισθησιες δεν θα εκαναν αυτη την δουλεια εξαλλου...
Παντως μου γεννιουνται οι εξης αποριες...
Εχουν φτασει σε σημειο τα κλεφτρονια να μπορουν να "σπανε" το immobiliser της BMW...αλλα με το στιγμα που δινει το αυτοκινητο προς τον δορυφορο της BMW τι γινεται;;;Αν βγαλουν μπαταρια και εγκεφαλο πχ καταργειται-απενεργοποιηται αυτοματα;;;
Υ.Γ : Παναγιωτη μακαρι να βρεθει ρε φιλε και μακαρι να βρεθουν και οι αλητες που το εκλεψαν για να υποστουν τις συνεπειες
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Ερε γαμωτο......
Κριμα φιλε......
Σου ευχομαι να το βρεις το συντομοτερο δυνατο.....!!
φιλε οτι και να σου λεμε τωρα εμεις....
περαστικα σου ευχομαι
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Κριμα κουκλε.. ευχομαι να το βρεις το συντομοτερο
![]()
Powered by
Ελπίζω να βρεθεί το συντομότερο και άθικτο φίλε μου!
η μεγαλύτερη βλακεία πάντως είναι που η ίδια η bmw, δεν ανοίγει λίστα με τα vin των κλεμένων
bmw, έτσι ώστε όταν κάποιος παραγγέλνει κάποιο ανταλακτικό με το συγκεκριμένο serial, να
υπάρχει κατευθείαν ενημέρωση πως το αμάξι για το οποίο προορίζεται το ανταλακτικό, είναι κλεμένο.
τουλάχιστο έτσι, όσα αμάξια δεν γίνονται ανταλακτικά, υπάρχει μία περίπτωση να βρεθεί μια
άκρη. για αυτά που γίνονται ανταλακτικά, κλάφτα.
sympether with chiefτης
Κλοπή του 335 e93 από την πυλωτή μου με ασφαλισμένη γκαραζόπορτα. Οι κύριοι το βάλανε μπρός πιο γρήγορα και από μένα μάλλον. Μετά από άπειρα γράμματα στην Γερμανία και στην bmw hellas (το αμάξι ήταν δικό τους μισθωμένο) ακόμα άκρη δεν βρήκα.
11 Νοεμβρίου 2011
Κλοπή Μ3 Ε92 του κολλητού μου μέσα από υπόγειο γκαράζ. Οι τύποι ανοίξανε την γκαραζόπορτα βγάλανε το lexus του πατέρα του έχω του πήρανε το αμάξι και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει κάποιο θέμα ασφάλειας στο σύστημα της bmw και βγάζουνε κλειδία πανεύκολα.
Σου έυχομαι πραγματικά το καλύτερο αν και δεν θα είχα υψηλές προσδοκίες να βρεθεί.
Μιας και δουλευω καπου εκει γυρω θα εχω το νου μου...
Πολυ περιεργη περιοχη εκει περα μαγκες...βραδυ δεν πατας...
Κριμα ,κριμα,.....Παναγιωτη, ευχομαι κουραγιο με την αναμονη για τον εντοπισμο,αλλα και αν τελικα βρεθει να ειναι ΑΘΙΚΤΟ!!!
Αν παλι δεν βρεθει,....καλο κουραγιο και παλι με την.... ασφαλιστικη!!!!!,....καλο ειναι που εχεις και τα δυο κλειδια ,αλλα παρ'ολα αυτα , υπαρχει μια πιθανοτητα να θελουν, ετσι για το γαμωτο, να κοψουν κατι απο το ποσο που ηταν ασφαλισμενο...μονο και μονο για να καθυστερησουν την καταβολη της αποζημιωσης
![]()